Slotenmaker Drachten

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Drachten nodig?

Heeft u zich ongewild buitengesloten uit uw huis in Drachten? In deze situatie kan een slotenmaker u helpen door de deur voor u te openen. In de regel lukt dit zonder het slot te beschadigen en te verwisselen. Wat de sloten monteur dan doet is dat hij uw voordeur opent met technieken die de deur niet bederven, zoals hengelen of flipperen. Indien er geen brievenbus aanwezig is of er is in het verleden een antidiefstal-strip gemonteerd, dan zal de slotenmaker met hiervoor bedoeld gereedschap de cilinder vrezen. Na het vrezen en ontsluiten van de voordeur heeft u in dit geval wel een plaatsvervangende cilinder nodig. De slotenmaker kan u hierover adviseren.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Drachten

Wanneer u onlangs bent verhuisd, dan kan het slim zijn om uw slot direct te substitueren. Het is in dit geval aan te raden om een slotenmaker te contacteren. Een goede slotenmaker zal u gegarandeerd advies geven over het te monteren slot inclusief cilinder. Gecertificeerde sloten experts kunnen u ook advies geven over wankele factoren in de beveiliging van uw woning en wat er moet gebeuren om deze veiligheidsrisico’s in te dammen. We raden u aan dat u een betrouwbare en bekwame slotenmaker contacteert voor dit type opdracht.

Hulp bij inbraakschade in Drachten

Ondervindt u ongemak van inbraakschade en is er een aanzet gedaan om bij u binnen te komen? Mogelijkerwijs zijn de boeven wel geslaagd om bij u in te breken? Of er nu waardevolle bezittingen zijn gejat of niet, er zijn ongewenste buitenstaanders in of bij uw huis geweest. Uw privacy is geschonden en u zit met inbraaksporen of -schade. Wij kunnen niet veel dingen bedenken die zo naar zijn. Des te belangrijker is het om de schade na een inbraak zo snel mogelijk te herstellen. Soms is het tot dit is gebeurd zelfs niet veilig om nog langer thuis te verblijven. Het lukt de inbrekers niet altijd om volledig binnen te komen. De kans is dan groot dat uw slot niet hoeft te worden vervangen. Maar veelal is de schade zo omvangrijk dat uw slot moet worden hersteld of vervangen. Voor het herstellen van inbraakschade in Drachten en omstreken kunt u natuurlijk gewoon bij ons terecht. Onze bekwame vakmannen hebben ruimschoots ervaring met het restaureren van inbraakschade. Zo zorgen we er voor dat u zich weer veilig kunt voelen in uw eigen huis. Gelukkig wordt inbraakschade meestal gedekt door uw verzekering. Doe wel even navraag bij uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Drachten

Uw thuis moet de plaats zijn waar u zich goed voelt. Indien er bij u is ingebroken, dan kan dit gevoel aanzienlijk zijn aangetast. Alhoewel u een inbraak nooit compleet kunt voorkomen, kunnen juiste voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak wel degelijk verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren dicht doet als u uw woning of pand verlaat. Ook als u slechts voor even de deur uit gaat. Wees attent dat de kleinste kier of opening voor een inbreker al opportuun is om uw huis of pand te betreden. Laat bovendien geen waardevolle spullen in het zicht liggen, want dit is een uitnodiging voor mogelijke boeven. Zorg er ook voor dat uw huis er levendig uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht aan te laten en overdag juist de gordijnen open te laten. Inbrekers maken gebruik van ladders, containers en andere verhogingen als opstapje om naar binnen te klimmen. U kunt dit voorkomen door deze spullen op te ruimen of buiten bereik van mogelijke dieven te houden. Tenslotte biedt Locksmith.nl advies en uitkomst om de kans op inbraak in uw huis of pand in Drachten te minimaliseren. Zo zorgen we er voor dat inbreken bij u niet of nauwelijks mogelijk is.

Autodeur openen in Drachten

Ligt uw sleutel in uw voertuig en is de autodeur op slot? Staat u nu buiten de auto, terwijl u gewoon de auto in wilt? U bent zeker niet de eerste die dit overkomt. En u wilt niet dat uw auto wordt beschadigd tijdens het ontsluiten van uw deur. Er komt aardig wat bij kijken om een autodeur open te maken zonder sleutel. Dit geldt zeker voor moderne auto’s waarbij de software van de auto wordt aangesproken en weer gekalibreerd moet worden na het openen van de autodeur. Om dit uitdagende werk goed uit te kunnen voeren is ook specifieke uitrusting nodig. Wat ook kan gebeuren is dat uw auto op een voor u ongunstige plek staat, terwijl u niet meer naar binnen kunt. Om deze reden is het zaak om een getrainde en deugdelijke vakman op te sporen die de ervarenheid en middelen heeft en snel ter plaatste is om u bij te staan. Gelukkig bieden de bekwame slotenmakers van Locksmith.nl u uitkomst wanneer u uw autodeur niet kunt ontsluiten en u in Drachten of omstreken bent. Deze sloten monteurs ontsluiten uw auto zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto aan te tasten. Ze ontsluiten de autodeuren van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg terug te vinden zijn.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Drachten?

Er zijn meerdere punten die u in het bijzonder in de gaten moet houden bij het zoeken van een integere sloten monteur in Drachten. Ten eerste is een betrouwbare sloten monteur altijd transparant over zijn aanpak. Een goede slotenmaker zal in het contact met u altijd doorvragen naar de specifieke situatie. Zo zorgt de slotenmaker er voor dat hij juist voorbereid naar u toe komt. Eveneens is het voor u fijn om te weten wat u te wachten staat. Ten tweede is een integere slotenmaker altijd open over de kosten. Zo vindt u op de website van de slotenmaker een duidelijke toelichting op de prijzen en hoe deze zijn opgebouwd. Ten derde moet het voor u op de website in een oogopslag helder zijn wie er bij u langs komt. Bij voorkeur met een duidelijke foto van de vakman en een stukje tekst over de slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt gelijk is aan wat u ziet en wordt verteld bij u thuis. Wij adviseren u daarom nauwkeurig uw huiswerk te doen voordat u akkoord gaat en een slotenmaker inschakelt. Zo voorkomt u een vervelende situatie bij u thuis.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Drachten?

De aanpak om een gespecialiseerde sloten expert bij u in de omgeving te vinden is te zoeken op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame sloten monteur bij u in de buurt vindt. Deze geverifieerde slotenmakers zijn gegarandeerd allen gescreend en:

 • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en hebben een legitieme aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor geleverd werk in het verleden
Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Drachten schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Drachten zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde sloten experts van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Drachten:
 • Vrijburg
 • Burmaniapark
 • Fennepark
 • De Folgeren
 • Drachten Noordoost
 • De Wiken
 • De Swetten
 • De Haven
 • Bedrijvenpark
 • De Wiken-Oost
 • Drachten Centrum
 • De Venen
 • De Bouwen
 • De Drait
 • De Singels
 • Buitengebied Drachten
 • De Trisken
 • Himsterhout

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een slotenmaker in Drachten via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vooraf te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij belasten u nooit met voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de slotenmaker bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen bij aankomst in onze praktische locksmith.nl app. Na het voltooien van de opdracht valideert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt eveneens digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf af te rekenen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant afrekenen, maar dit raden we niet aan tenzij het voor u echt niet anders uitkomt. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig transparant voor u, voor de slotenmaker en voor ons. Op deze wijze kunnen we samen onprettige situaties voorkomen. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons altijd bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of met een mailtje naar [email protected] Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in heel Drachten. Neem bij spoed telefonisch contact met Locksmith.nl op. U kunt ons contacten op 085-4000911. Ook kunt u in de locksmith.nl app eigenhandig direct een afspraak maken met een geverifieerde sloten expert bij u in de streek.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

 • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
 • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
 • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.