Drukste dag voor slotenmaker Amsterdam

Inhoud

Wij krijgen vaak de vraag van vrienden, familie, collega’s en slotenmakers wat nu eigenlijk de drukste dag in de week is. Wij filosoferen dan ook volop over welke dag dit zou kunnen zijn en waarom. Maar als internet start-up zijn wij van de afdeling: meten is weten!  Nu is Locksmith.nl met 25 slotenmakers door heel Nederland een landelijke aanbieder van slotenmaker diensten. Wij hebben dan ook een goed beeld bij waar de behoefte van onze klanten het grootst is.  Nu is locksmith.nl tevens een van de grootste slotenmaker in Amsterdam. En daarom, op veler verzoek: de drukste dag voor slotenmaker Amsterdam – een analyse van onze klant belletjes

 

Hoe vaak wordt Locksmith.nl gebeld?

De kracht van Locksmith.nl is dat wij eerlijke, vakkundige en transparante slotenmaker diensten aanbieden. Hierdoor zijn wij in een periode van een jaar enorm gegroeid en dat is vooral te merken aan het aantal belletjes.  Doordat wij met 25 slotenmakers door heel Nederland actief zijn ontvangen wij dagelijks tientallen belletjes van consumenten die zich hebben buitengesloten van slotenmaker Amsterdam tot Maastricht. Als echte internet start-up gebruikt locksmith.nl dan ook data om onze dienstverlening te verbeteren en vooral tot verfrissende inzichten te komen. In totaal zijn wij in een periode van een jaar (van 15 november 2021 tot 15 november 2022), bijna 1000 (!) keer gebeld. Als wij een analyse van ons klantenbestand doen, dan vallen een aantal zaken op:

  • Onze slotenmakers in de grote steden zoals Amsterdam, Den Haag, Groningen & Maastricht worden het meest gebeld en maken 70% uit van ons totaal aantal belletjes.
  • Onze slotenmakers Amsterdam zijn het drukst met een aandeel van maar liefst 50% van het totaal aantal belletjes.
  • Onze slotenmaker in Groningen & Maastricht groeien het snelst (+20%) sinds het begin van het nieuwe studiejaar.

 

Hoevaak wordt Locksmith.nl voor een  Slotenmaker in Amsterdam gebeld?

Nu locksmith.nl het grootste deel van de slotenmaker verzoeken uit (regio) Amsterdam komt, zien wij interessante patronen ontstaan. De helft van onze buitengesloten klanten komen uit Amsterdam. Een uitegbreidere analyse levert de volgende inzichten op:

  • De meeste klanten die wij bereiken zijn Expats.
  • Het grootste gedeelte woont in de binnenstad.
  • Het valt op dat het drukste tijdstip over de week heen bekeken tussen 11:00 en 13:30 is.
  • Onze klanten vragen nauwelijks naar de prijzen van locksmith.nl voordat wij komen 🤔

Omdat wij het grootste deel van onze klanten zelf spreken, valt ons op dat wij veel klanten hebben die tijdens lunchronde, de hond uit laten en zichzelf in alle haast buiten sluiten. Pro- tip: als je in Amsterdam woont en de hond uit laat🦮, neem dan je sleutels mee 🔑😅. Vraag ook altijd even door naar de prijzen, het valt op dat onze klanten ons blind vertrouwen in ons hebben (fijn!) maar dit roept wel de vraag op: is de klant wel kritisch genoeg want de prijzen van slotenmaker in Amsterdam lopen behoorlijk uiteen..

 

Wat is de drukste dag voor een slotenmaker in Amsterdam?

Goed, locksmith.nl ontvangt steeds meer belletjes van buitengesloten consumenten in Amsterdam. Ruim de helft van alle belletjes zijn voor de inzet van een slotenmaker Amsterdam. Het grootse deel van de belletjes voor slotenmaker Amsterdam zijn expats, of hondenliefhebbers 🐾 of een combinatie van die twee. Maar wat zou nu de drukste dag zijn voor slotenmaker Amsterdam? Tot onze grote verassing is dat niet het weekend! De drukste dag voor locksmith.nl slotenmaker Amsterdam is niet het weekend maar de donderdag op de voet gevolgd door zaterdag!

Drukste dag slotenmaker Amsterdam locksmith.nl
De drukste dag in de week voor slotenmaker in Amsterdam

Wat zou hier een verklaring kunnen zijn? Wij denken dat de Amsterdamse donderdag het nieuwe vrijdag is. Door Corona is het thuiswerken ingeburgerd en als gevolg daarvan zijn de kantoren op de vrijdag (net als op de woensdagen) uitgestorven. Wij denken dan ook dat de donderdagborrels de klassieke vrij-mi-bo vervangt, lang verhaal kort: er wordt eerder op de week al een drankje genuttigd. Daarnaast zien wij dat op de donderdagen onze klanten voor slotenmaker Amsterdam of tussen de middag bellen en na 20:00′ s’avonds. Vaak bij terugkomst van een borrel of een rondje met de hond. Hoe meer ‘ bewegingen’ (deur uit- deur in) hoe groter het risico op een buitensluiting. De meest voorkomende buitensluiting situatie in Amsterdam is het dichtlaten vallen van de deur, met de sleutel er nog in. Overkomt de beste, maar gelukkig hebben onze slotenmakers in Amsterdam alle dichtgevallen deuren weten op te krijgen!

Relevant

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze slotenmakers in

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie