Slot openen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Inhoud

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of is uw slot kapot. Gelukkig zijn er verschillende manieren om uw deur weer open te krijgen. Er staat altijd een geverifieerde slotenmaker van locksmith.nl voor u klaar om uw slot openen.

Schadevrij uw slot openen

In de meeste gevallen opent de slotenmaker de deur schadevrij. Soms is het noodzakelijk om het slot te vervangen, bijvoorbeeld wanneer het slot defect is. De geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl kijken altijd naar de beste oplossing voor u. Wij werken uitsluitend met betrouwbare en bekwame slotenmakers.

Sleutel verloren

Indien u uw sleutel kwijt bent geraakt of uw sleutel gestolen is en u uw woning niet meer in kunt, dan maakt locksmith.nl uw deur snel voor u open. Als u geen reservesleutel heeft, dan is het noodzakelijk dat u uw slot zo snel mogelijk laat vervangen. Op die manier voorkomt u dat iemand eenvoudig  bij u kan inbreken. Na het openmaken van uw deur kan onze slotenmaker direct een nieuw slot plaatsen van een erkend merk.

Slot defect

Een defect slot is erg vervelend. Om snel uw woning binnen te komen, schakelt u locksmith.nl in. Een geverifieerde slotenmaker is dan binnen 30 minuten ter plaatse. Eenmaal aangekomen bij uw woning, schouwt de slotenmaker de situatie en opent hij het slot voor u. Dit gebeurt snel en schadevrij. De oorzaak van het defecte slot wordt onderzocht en met u gedeeld. Als het slot echt defect blijkt te zijn, dan is het niet mogelijk om deze te repareren. Uw slot moet dan worden vervangen. Na overleg kan de slotenmaker direct een nieuw slot plaatsen. Zo blijft uw woning goed beschermd.

Slot geforceerd

Is het slot van uw woning of bedrijfspand geforceerd? Een geverifieerde slotenmaker van locksmith.nl is snel ter plaatse. Onze slotenmaker maakt de deur schadevrij voor u open en herstelt zo snel mogelijk de inbraakschade aan uw deuren of ramen. Indien nodig plaatst de slotenmaker additionele inbraakbeveiliging om uw woning of pand veiliger te maken. Door middel van een anti-inbraakstrip, anti-inbraakstang, dievenklauwen, veiligheidsscharnieren of veiligheidsbeslag verstevigt de slotenmaker de beveiliging van uw pand.

Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot

De manier om een goede slotenmaker bij u in de buurt te vinden is te zoeken op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de buurt vindt. Deze geverifieerde slotenmakers zijn namelijk allemaal gescreend en:

  • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en beschikken over een geldige aansprakelijkheidsverzekering
  • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor geleverd werk in het verleden

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een vakman via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vooraf te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij rekenen nooit voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de slotenmaker bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen voor aankomst in onze praktische locksmith.nl app. Na het afronden van de klus valideert u de bon met nog een keer uw handtekening. De betaling verloopt eveneens digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo is het mogelijk te betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf af te rekenen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant afrekenen, maar dit raden we niet aan tenzij het voor u echt niet anders kan. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig inzichtelijk voor u, voor de vakman en voor ons. Op deze wijze kunnen we samen ongewenste situaties voorkomen. Heeft u alsnog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons altijd bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of per mail naar [email protected] Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in heel Nederland. Neem bij spoed telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op 085-4000911. Daarnaast kunt u in de locksmith.nl app zelf direct een bericht sturen naar een geverifieerde slotenmaker bij u in de buurt. Slotenmakers van locksmith.nl openen schadevrij uw deur doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur.Β 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.