De beste slotenmaker?

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Inhoud

De beste slotenmaker? Beste in wat? Beste slotenmaker in deuren openen? De beste slotenmaker in het plaatsen van pensloten? De beste slotenmaker in spoed opening? De beste slotenmaker om kluizen te openen? De beste zijn is mooi, maar wat maakt een slotenmaker de beste? Locksmith werkt met een team van 25 door ons geverifieerde slotenmakers, met zorg geworven en geselecteerd op basis van drie vaardigheden. Blink je uit in deze drie slotenmaker vaardigheden dan kan je met een gerust hart stellen dat je de beste slotenmaker bent! Dus daar komt ie, in welke driedingen kan een gewone slotenmaker zich onderscheiden van de beste slotenmakers!

 

Transparantie

De aller belangrijkste vaardigheid van een goede slotenmaker is de mate waarin hij/zij transparant is over de prijs die een buitensluiting, plaatsing van een nieuw slot of het openbreken van een dichtgevallen deur of slot. Dat begint al aan de telefoon, een slotenmaker moet op basis van de vraag van de klant goed doorvragen naar de exacte situatie. Zit de sleutel nog in de deur? Is de deur op slotgevallen zonder dat het slot is dicht gedraaid? Is het slot voorzien een antidiefstal beslag of een antidiefstal strip? Allemaal zaken die het werk van een slotenmaker kunnen bemoeilijken of zelfs kunnen resulteren in het open boren van een slot. Deze informatie gebruikt de slotenmaker om op voorhand een inschatting te kunnen doen over hoeveel werk die nodig is om de deur te openen. Een goede slotenmaker is dan ook eerlijk over zijn inschatting van het werk dat er bij komt kijken. Als een slotenmaker denkt dat je zelf het slot misschien kunt openen dan deelt hij tips met je om het zelf eerste veen te proberen. Lukt dat allemaal niet, dan zal de beste slotenmaker altijd eerlijk over de te verwachte kosten voor de opening van een deur. Locksmith.nl werkt altijd met vaste prijzen, in het hele land ongeacht de regio of tijdstip. Wel zo transparant!

Vakmanschap

De beste slotenmakers hebben altijd een ruime voorraad hoog specialistische slotenmakers gereedschap op zak of in het busjes liggen. Dito geldt voor een bescheiden voorraad van de meest voorkomende cilindersloten, opleg sloten, staartsloten of insteeksloten. Wel zo handig om bij je te hebben, want: zoveel deuren, zoveel sloten. Dus mocht een slot s’nachts open geboord moeten worden dan wil je toch graag dat deze meteen vervangen wordt met een ander slot, dat is wel zo veilig. De beste slotenmakers zullen je ook altijd op voorhand ‘meenemen in het advies’. De beste slotenmaker vertelt wat hij/zij ziet, hoe de duer het beste opengemaakt kan worden en wat de alternatieven zijn. De beste slotenmaker zal dan ook ALTIJD een deur non-destructief openen (openen zonder de het slot te hoeven te breken). Mocht dat toch nog nodig zijn, dan moet altijd het slot vervangen worden met een nieuw cilinder slot. Onze slotenmakers van Locksmith zullen dan altijd een nieuw slot van minimaal SKG2 niveau of hoger adviseren, aan die sloten hebben de meeste inbrekers een hekel aan!

Service

De beste slotenmakers zijn ook liefhebbers van hun vak. Een goede slotenmaker neemt zijn tijd. Maakt graag een praatje met je, en kijkt ALTIJD even mee naar het overige hang en sluitwerk. Goede slotenmakers hebben last van beroepsdeformatie, en zien dus overal om hun heen kwetsbare sloten of ondeugdelijk hang & sluitwerk. De beste slotenmakers geven dan ook altijd ONGEVRAAGD advies, dat helpt om het bewustzijn te verhogen. Het is altijd aan de klant om daar iets meet doen. Een ander belangrijk onderdeel van de service gerichtheid van de slotenmaker is de mate waarin de slotenmaker het gemakkelijk maakt om digitaal te betalen. Kan dat per pin of via een betaallink? Krijg je een digitale factuur in je mailbox? Heeft de slotenmaker een app die je kunt gebruiken? Dikke kans dat je te maken hebt met de beste slotenmaker van Nederland.

locksmith.nl app
In onze app.locksmith.nl zie je meteen welke slotenmaker langskomt en beschikbaar is.

Relevant

Malafide slotenmakers herkennen

Malafide Slotenmakers, herken ze! Als u ooit buitengesloten bent van uw huis of kantoor, heeft u misschien de diensten van een slotenmaker

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur.Β 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.