Slotenmaker Assen

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Assen nodig?

Heeft u zich bij vergissing buitengesloten uit uw woning in Assen? In dit geval kan een sloten monteur u helpen door de deur voor u te openen. Meestal lukt dit zonder het slot te beschadigen en te vervangen. Wat de slotenmaker dan doet is dat hij uw deur opent met methoden die de deur niet beschadigen, zoals hengelen of flipperen. Indien er geen brievenbus aanwezig is of er is in het verleden een antidiefstal-strip gemonteerd, dan kan de slotenmaker met speciaal gereedschap de cilinder vrezen. Dan moet er na het openen van de deur een plaatsvervangende cilinder worden geplaatst.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Assen

Na een verhuizing raden we u ten alle tijden aan om uw slot te substitueren. Dan kunt u het beste een sloten expert inschakelen om deze taak voor u op te pakken. Een gecertificeerde sloten monteur gaat u gegarandeerd van advies voorzien over het te monteren slot inclusief cilinder. Gespecialiseerde slotenmakers kunnen u evengoed advies geven over risicovolle factoren in de beveiliging van uw huis en wat er voor nodig is om deze veiligheidsrisico’s te mitigeren. We willen drukken u op het hart dat u een betrouwbare en bekwame slotenmaker inschakelt voor dit type klus.

Hulp bij inbraakschade in Assen

Ondervindt u hinder van inbraakschade en is er een aanzet gedaan om bij u binnen te komen? Mogelijkerwijs zijn de inbrekers wel geslaagd om bij u binnen te dringen? Of er nu bezittingen van waarde zijn meegenomen of niet, er zijn ongewenste buitenstaanders in of bij uw huis geweest. Uw privacy is ondermijnd en u blijft achter met inbraaksporen en -schade. Er zijn niet veel situaties zo vervelend. Het is belangrijk om de schade na de inbraak zo snel mogelijk te herstellen. In sommige gevallen is het tot dit is gebeurd niet eens veilig om nog langer thuis te blijven. Als het de inbrekers niet is gelukt om binnen te komen, dan is uw slot mogelijk nog niet helemaal kapot. Maar in de meeste gevallen is de schade dusdanig omvangrijk dat uw slot moet worden hersteld of vervangen. Bijkomend geluk is dat wij u uiteraard gewoon helpen bij het herstellen van inbraakschade in Assen en omstreken. Onze geverifieerde slotenmakers hebben uitgebreide ervaring met het teniet doen van inbraakschade. Dit met als doel om u weer een veilig gevoel in uw eigen huis te geven. Geluk bij een ongeluk is dat inbraakschade doorgaans gedekt door uw verzekering. Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Assen

Het is belangrijk dat u zich thuis veilig voelt. Indien er bij u is ingebroken, dan kan dit gevoel flink zijn aangetast. Ondanks dat u een inbraak niet compleet kunt voorkomen, kunnen voldoende voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak wel degelijk verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren sluit wanneer u uw huis of pand verlaat. Zelfs als u slechts voor een paar minuten de deur uit gaat. Wees erop alert dat de kleinste kier of opening voor een inbreker al een mogelijkheid is om uw huis of gebouw te betreden. Zorg er daarnaast voor dat u geen waardevolle spullen in zicht hebt liggen en dat uw huis of pand er bewoond uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht te laten branden en overdag juist de gordijnen open te laten. Inbrekers gebruiken ladders, containers en andere verhogingen als opstapje om naar binnen te klauteren. U voorkomt dit door deze spullen op te ruimen of buiten bereik van mogelijke inbrekers te houden. Tenslotte biedt Locksmith.nl advies en uitkomst om uw huis of pand in Assen te beveiligen. Zo zorgen we er voor dat een inbraak niet of nauwelijks mogelijk is.

Autodeur openen in Assen

Ligt uw sleutel in uw voertuig en is de autodeur op slot? Staat u nu naast de auto, terwijl u gewoon in de auto wilt zijn? U bent zeker niet de eerste die dit overkomt. Tegelijkertijd wilt u niet uw autodeur beschadigen als u uw autodeur open doet. Het open doen van uw autodeur zonder sleutel is specialistisch werk. Dit geldt zeker voor nieuwe voertuigen waarbij het elektronische systeem van de auto wordt benaderd en nogmaals gekalibreerd moet worden na het openen van de autodeur. Er is bijzonder gereedschap nodig om deze uitdagende klus naar behoren uit te kunnen voeren. Daarnaast kan uw auto op een voor u ongunstige plek staan, terwijl u niet meer naar binnen kunt. Om deze reden is het noodzakelijk om een vakbekwame en betrouwbare vakman op te zoeken die de ervarenheid en het gereedschap heeft en snel ter plekke is om u van dienst te zijn. Gelukkig bieden de goede sloten experts van Locksmith.nl u uitkomst wanneer u uw autodeur niet open krijgt en u zich in Assen of omstreken bevindt. Deze slotenmakers openen uw auto zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto schade te berokkenen. Ze kunnen de autodeuren ontsluiten van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg rijden.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Assen?

Er zijn verscheidene punten die u nadrukkelijk in de gaten moet houden bij het zoeken van een goede slotenmaker in Assen. Ten eerste is een goede sloten expert altijd transparant over zijn aanpak. Een bonafide slotenmaker zal in het contact met u ten alle tijden doorvragen naar de specifieke situatie. Zo zorgt de sloten expert er voor dat hij goed voorbereid naar u toe komt. Tegelijkertijd weet u wat u van de slotenmaker kunt verwachten. Ten tweede is een betrouwbare vakman ten alle tijden ondubbelzinnig over zijn prijzen. Zo vindt u op de website van de slotenmaker een heldere toelichting op de prijzen en hoe deze tot stand komen. Ten derde moet het voor u op de website gelijk duidelijk zijn wie er bij u aan de deur komt. Idealiter vindt u hier een goed zichtbare foto van de slotenmaker en een beknopte toelichting over wie deze man is en zijn werkervaring als slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website gecommuniceerd wordt overeenkomt met wat u ziet en wordt verteld bij u aan de deur. Wij adviseren u daarom goed uw onderzoek te doen voordat u akkoord gaat en een slotenmaker inhuurt. Zo ontloopt u een vervelende situatie aan de deur.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Assen?

De aanpak om een gecertificeerde sloten monteur bij u in de omgeving te ontdekken is te speuren op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame sloten monteur bij u in de omgeving vindt. Deze geverifieerde sloten monteurs zijn namelijk allemaal gescreend en:

 • Hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en beschikken over een van kracht zijnde aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor resultaten in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Assen schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Assen zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Assen:

 • Assen-Oost
 • Lariks
 • Noorderpark
 • Pittelo
 • Assen-West (inclusief Baggelhuizen)
 • Peelo
 • Marsdijk
 • Kloosterveen

Daarnaast zijn onze slotenmakers ook actief in het buitengebied van Assen, inclusief de volgende dorpen:

 • Loon
 • Ubbena
 • Rhee
 • Ter Aard
 • Zeijerveld
 • Witten
 • Graswijk
 • Anreep-Schieven

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een vakman in Assen via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vantevoren te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij belasten u nooit met voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de sloten expert bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen voor aankomst in onze praktische locksmith.nl app. Na het afronden van de klus valideert u de bon met nog een keer uw handtekening. De betaling verloopt ook digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf af te rekenen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant afrekenen, maar dit raden we af tenzij het voor u echt niet anders kan. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig transparant voor u, voor de slotenmaker en voor ons. Op deze manier kunnen we samen misstanden voorkomen. Heeft u toch nog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of met een mailtje naar [email protected]. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in Assen en omstreken. Neem bij spoed telefonisch contact met ons op. U kunt ons bellen op 085-4000911. Evengoed kunt u in de locksmith.nl app eigenhandig direct een bericht sturen naar geverifieerde slotenmaker bij u in de omgeving.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde berichten Slotenmaker Assen

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Sassenheim buiten Teylingen

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Sassenheim buiten en omgeving? Neem contact op met Locksmith.nl voor snelle en professionele...
Slotenmaker Sassenheim buiten Teylingen

Slotenmaker Sassenheim Oost Teylingen

Op zoek naar een betrouwbare en hoogopgeleide slotenmaker in Sassenheim Oost? Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het vervangen en repareren...
Slotenmaker Sassenheim Oost Teylingen

Slotenmaker Sassenheim Zuid Teylingen

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare slotenmaker in Sassenheim Zuid, Teylingen? Locksmith staat voor je klaar. Als...
Slotenmaker Sassenheim Zuid Teylingen

Slotenmaker Sassenheim West Teylingen

Op zoek naar een professionele slotenmaker in Sassenheim West voor spoedservice, inbraakpreventie, reparatie van inbraakschade en installatie van beveiligingssystemen? Locksmith.nl...
Slotenmaker Sassenheim West Teylingen

Slotenmaker Sassenheim Midden Teylingen

Locksmith.nl biedt professionele slotenmaker diensten in Sassenheim Midden en Teylingen. Onze vakkundige en snelle slotenmakers zijn beschikbaar 24/7 voor het...
Slotenmaker Sassenheim Midden Teylingen

Slotenmaker Maasplassen Roermond

Locksmith.nl biedt professionele slotenmakersdiensten in Maasplassen en Roermond. Met 24/7 nooddienst, reparatie van sloten, sleutelproductie, advies en beveiligingsoplossingen. Hun professionele...
Slotenmaker Maasplassen Roermond

Slotenmaker Noordoostelijk deel der gemeente Wassenaar

Op zoek naar een professionele slotenmaker in het Noordoostelijk deel van de gemeente of in Wassenaar? Ons team van ervaren...
Slotenmaker Noordoostelijk deel der gemeente Wassenaar

Slotenmaker Zuidwestelijk deel der gemeente Wassenaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele slotenmaker in het Zuidwestelijk deel der gemeente Wassenaar? Locksmith.nl biedt gecertificeerde...
Slotenmaker Zuidwestelijk deel der gemeente Wassenaar

Slotenmaker Assendelft-Noord Zaanstad

Op zoek naar een snelle en betrouwbare slotenmaker in Assendelft-Noord en omgeving? Locksmith.nl is de landelijke slotenmaker met een lokale...
Slotenmaker Assendelft-Noord Zaanstad

Slotenmaker Assendelft-Zuid Zaanstad

Bij Locksmith.nl ben je aan het juiste adres voor een betrouwbare en snelle slotenmaker in Assendelft-Zuid. Met onze 24/7 bereikbaarheid...
Slotenmaker Assendelft-Zuid Zaanstad

Slotenmaker Vaassen Epe

Op zoek naar een professionele en betrouwbare slotenmaker in Vaassen of Epe? Onze gecertificeerde slotenexperts zijn gespecialiseerd in alle soorten...
Slotenmaker Vaassen Epe

Slotenmaker Assendorp Zwolle

Op zoek naar een betrouwbare, ervaren slotenmaker in Assendorp of elders in Zwolle? Locksmith.nl is er voor u! Wij bieden...
Slotenmaker Assendorp Zwolle

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Maak hier direct een afspraak Sloten Vervangen snel & goedkoop Sloten vervangen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Almere of Rotterdam??...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie