Daar gaan wij dan locksmith.nl staat live!

Inhoud

Start-up locksmith.nl gaat live!

Bloed zweet en tranen. Tjah, er gaat natuurlijk veel werk zitten in het verwezenlijken van een droom. En die droom is waar je nu naar kijkt: locksmith.nl

Locksmith.nl is een digitaal platform waarop consumenten op een veilige en betrouwbare manier een slotenmaker kunnen vinden.

Hoe dat zit lees je hieronder😀

Geverifieerd via locksmith.nl

Dat doen wij door slotenmakers te verifiëren zodat je zeker weet dat je met een betrouwbare en vakbekwame sloten maker te maken hebt. De checks die wij uitvoeren zijn o.a. het opvragen van VOG (verklaring omtrent gedrag), referentie check, KVK inschrijving en controle op noodzakelijke verzekeringen. Daarnaast vindt er een intake plaats en toetsen wij de vaardigheden en kennis. Pas als alle checks zijn afgerond wordt slotenmaker een  geverifieerd locksmith en toegelaten op ons platform.

Ben je slotenmaker en wil je graag op ons platform staan neem dan contact met ons op!

Voordelen van het locksmith.nl platform

Als een locksmith eenmaal op ons platform is opgenomen wordt doorlopend het kwaliteit van werk gemonitord. Hiervoor gebruiken reviews en passen wij steekproefgewijs praktijk controles uit. We zetten alles in werking om er zeker van te zijn de beste locksmiths in huis hebben. Je bent dus gegarandeerd van de beste locksmith, en daar zijn wij trots op!

Transparantie

Wij hanteren op locksmith.nl generieke prijzen. Hierdoor heb je nooit verassingen achteraf. Het accepteren van de voorwaarden doe je online, net als  de betaling van de factuur. Alles verloopt via ons platform. Overigens doe je dat pas als de locksmith op locatie is gearriveerd en er helder is wat er gedaan moet worden.

Hoe werken onze locksmiths?

Wij hanteren voor het openen van een deur altijd standaard protocollen die door al onze locksmiths wordt toegepast. Onze locksmith begint dus nooit direct met hakken & zagen! Het non destructief openen van de deur is altijd het uitgangspunt. Mocht het echt niet lukken, dan zal de locksmith vakkundig het slot vervangen met een speciaal noodslot van locksmith.nl met een SKG 3 keurmerk- wel zo veilig!

Deur dicht geslagen of sleutel kwijt? Schakel dan meteen met onze locksmith app een van onze geverifieerde locksmiths in! 🔐

Relevant

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze slotenmakers in

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie