Slotenmaker Enkhuizen

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Enkhuizen nodig?

Heeft u zich per ongeluk buitengesloten uit uw woning in Enkhuizen? In deze situatie kan een slotenmaker u uitkomst bieden door de deur voor u open te maken. Gelukkig lukt dit dikwijls zonder uw slot te bederven. Dit betekent ook dat u deze niet hoeft te verwisselen. Wat de slotenmaker dan doet is dat hij uw deur opent met methoden die de voordeur niet beschadigen, zoals hengelen of flipperen. Indien er geen brievenbus aanwezig is of er is eerder een antidiefstal-strip geplaatst, dan gaat de sloten monteur met hiervoor bedoeld gereedschap de cilinder vrezen. Dan moet er na het openen van uw deur een nieuwe cilinder worden geplaatst.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Enkhuizen

Wanneer u onlangs bent verhuisd, dan is het verstandig om uw slot direct te substitueren. In dit geval kunt u prima een slotenmaker inschakelen om dit karwei voor u op te pakken. Een gespecialiseerde slotenmaker zal u absoluut van advies voorzien over het te plaatsen slot inclusief cilinder. Gecertificeerde slotenmakers kunnen u ook advies uitbrengen over riskante punten in de beveiliging van uw woning en wat er voor nodig is om deze veiligheidsrisico’s te mitigeren. We raden u aan dat u een betrouwbare en bekwame slotenmaker inschakelt voor dit type opdracht.

Hulp bij inbraakschade in Enkhuizen

Heeft een inbreker een poging gedaan om bij u in te breken en heeft uw woning of pand daardoor inbraakschade gekregen? Wellicht is het de rovers wel gelukt om bij u in te breken? Indien er nu waardevolle spullen zijn gejat of niet, er zijn ongewenste vreemden in of bij uw woning geweest. Uw persoonlijke levenssfeer is geschaad en u rest de inbraaksporen en -schade. Wij kunnen zelden dingen bedenken die zo vervelend zijn. Het is belangrijk om de schade na een inbraak zo snel mogelijk te herstellen. In sommige gevallen is het tot dit is gebeurd zelfs niet veilig om nog langer in uw eigen woning te verblijven. Wanneer het de inbrekers niet is gelukt om binnen te komen, dan is uw slot mogelijk nog niet helemaal kapot. Maar regelmatig is de schade dermate omvangrijk dat uw slot moet worden hersteld of vervangen. Voor het herstellen van inbraakschade in Enkhuizen en omstreken kunt u gelukkig gewoon bij ons terecht. Onze geverifieerde slotenmakers hebben uitgebreide ervaring met het restaureren van inbraakschade. Zo zorgen we er voor dat u zich weer veilig kunt voelen in uw eigen woning. Geluk bij een ongeluk is dat inbraakschade meestal gedekt door uw verzekering. Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Enkhuizen

Het is belangrijk dat u zich thuis veilig voelt. Als er bij u is ingebroken, dan kan dit gevoel aanzienlijk zijn aangetast. Alhoewel u een inbraak niet volkomen kunt voorkomen, kunnen juiste voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak wel degelijk verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren dicht doet wanneer u uw huis of pand verlaat. Ook als u maar voor even de deur uit gaat. Wees ervan bewust dat de kleinste kier of opening voor een inbreker al opportuun is om uw woning of gebouw te betreden. Zorg er ook voor dat u geen waardevolle bezittingen in zicht hebt liggen en dat uw woning of pand er levendig uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht te laten branden en overdag juist de gordijnen niet dicht te doen. Inbrekers zetten ladders, containers en andere verhogingen in als opstapje om naar binnen te komen. U voorkomt dit door deze spullen op te ruimen of buiten bereik van mogelijke boeven te houden. Tot slot biedt Locksmith.nl advies en uitkomst om de kans op inbraak in uw woning of pand in Enkhuizen te verkleinen. Zo wordt het wel enorm uitdagend om bij u thuis in te breken.

Autodeur openen in Enkhuizen

Heeft u uw sleutel in de auto laten liggen en de deur per ongeluk op slot gedaan? Bent u buiten uw auto gesloten en wilt u deze ontsluiten? Helaas overkomt het bijna iedereen wel eens. En u wilt niet dat uw auto wordt beschadigd tijdens het ontsluiten van uw autodeur. Er komt veel bij kijken om een autodeur te ontsluiten zonder sleutel. Bij moderne voertuigen is dit al helemaal het geval. Bij deze auto’s moet het elektronische systeem van de auto worden aangesproken. Deze interface moet naderhand nogmaals worden ingesteld. Er is specifiek gereedschap nodig om deze ingewikkelde klus naar behoren te kunnen doen. Ook kan uw auto op een voor u niet zo gunstige plek staan, en dat u niet meer naar binnen kunt. Om deze reden is het belangrijk om een vakbekwame en eerlijke vakman te benaderen die de bekwaamheid en het gereedschap heeft en spoedig ter plekke is om u hulp te bieden. Geluk bij een ongeluk is dat de getrainde slotenmakers van Locksmith.nl u uitkomst bieden wanneer u uw autodeur niet open krijgt en u zich in Enkhuizen of omstreken bevindt. Onze sloten monteurs ontsluiten uw auto zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto schade te berokkenen. Ze kunnen de autodeuren ontsluiten van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg rijden.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Enkhuizen?

Er zijn een aantal aandachtspunten die u in het bijzonder in de gaten moet houden bij het zoeken van een goede slotenmaker in Enkhuizen. Ten eerste is een integere sloten expert ten alle tijden ondubbelzinnig over zijn aanpak. Een integere sloten expert zal in het contact met u ten alle tijden doorvragen naar de specifieke situatie. Op deze manier zorgt de slotenmaker er voor dat hij goed voorbereid naar u toe komt. Eveneens is het voor u fijn om te weten wat te gebeuren staat. Ten tweede is een goede slotenmaker altijd ondubbelzinnig over zijn prijzen. Zo vindt u op de website van de vakman een begrijpbare uitleg van de prijzen en hoe deze tot stand komen. Ten derde moet het voor u op de website gelijk duidelijk zijn wie er bij u langs komt. Het liefste met een duidelijke foto van de slotenmaker en een stukje tekst over de slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt gelijk is aan wat u ziet en wordt verteld bij u aan de deur. Wij raden u daarom aan goed uw onderzoek te doen voordat u akkoord gaat en een vakman inhuurt. Dit kan u een hele een vervelende situatie bij u thuis besparen.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Enkhuizen?

De manier om een bekwame slotenmaker bij u in de omgeving te achterhalen is te zoeken op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de streek vindt. Onze geverifieerde sloten experts zijn namelijk allemaal gescreend en:

 • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en hebben een legitieme aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor geleverd werk in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Enkhuizen schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Enkhuizen zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Enkhuizen:

 • Centrum Vissersbuurt Oosterhaven
 • Havenbuurt Snouck van Loosenpark
 • Boerenhoek Molenweg Burgwal
 • Enkhuizen-Noord
 • Westeinde
 • Kadijken
 • Oude Gouw-Gommerwijk
 • Oosterdijk

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een vakman in Enkhuizen via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame vakman verwachten. U krijgt vantevoren te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij rekenen nooit voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de sloten expert bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen bij aankomst in onze gebruiksvriendelijke locksmith.nl app. Na het voltooien van de klus verifieert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt ook digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf af te rekenen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant betalen, maar dit raden we af tenzij het voor u echt niet anders kan. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig transparant voor u, voor de vakman en voor ons. Op deze manier kunnen we samen onprettige situaties voorkomen. Heeft u toch nog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons altijd bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of per mail naar [email protected]. Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in Enkhuizen en omstreken. Neem in noodgevallen telefonisch contact met ons op. U kunt ons contacten op 085-4000911. Evengoed kunt u in de locksmith.nl app zelf direct een bericht sturen naar geverifieerde slotenmaker bij u in de omgeving.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Enkhuizen Zuid Enkhuizen

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Enkhuizen Zuid? Locksmith.nl biedt 24/7 spoedservice en professionele diensten zoals het openen van...
Slotenmaker Enkhuizen Zuid Enkhuizen

Slotenmaker Buitengebied IJsselmeer en Markermeer Enkhuizen

Ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Buitengebied IJsselmeer en Markermeer in Enkhuizen? Wij zijn gespecialiseerd in het...
Slotenmaker Buitengebied IJsselmeer en Markermeer Enkhuizen

Slotenmaker Centrum en Havens Enkhuizen

Op zoek naar een professionele slotenmaker in de wijk Centrum en Havens in Enkhuizen? Onze slotenmakers zijn beschikbaar voor spoeddiensten...
Slotenmaker Centrum en Havens Enkhuizen

Slotenmaker Enkhuizen Noord Enkhuizen

Locksmith.nl biedt professionele slotenmakerdiensten in de wijk Enkhuizen Noord. Onze ervaren slotenmakers bieden hulp bij al uw slot- en veiligheidsbehoeften,...
Slotenmaker Enkhuizen Noord Enkhuizen

Slotenmaker Enkhuizen Buitengebied Enkhuizen

Zoekt u naar een betrouwbare slotenmaker in Enkhuizen Buitengebied? Ons team van ervaren slotenmakers staat altijd klaar om uw woning...
Slotenmaker Enkhuizen Buitengebied Enkhuizen

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen In verschillende situaties is het aan te raden om het slot van uw voordeur of...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie