fbpx

Buitengesloten: 3 tips om weer binnen te komen

Inhoud

Je hebt jezelf buitengesloten

Je trekt de deur achter je dicht en je merkt direct dat je iets heel belangrijks bent vergeten. Of je komt net thuis van een gezellige avond met vrienden en je voelt in je broekzak om erachter te komen dat je de sleutel van je voordeur thuis hebt laten liggen. Daar sta je dan, je hebt jezelf buitengesloten. Wat zijn nu eigenlijk je opties in zo’n situatie?

Tip 1: Huurbaas of beheerder

Heb je een huurbaas of wordt je huurwoning door een vastgoedmanager beheert? Bel deze dan, want de kans is groot dat ze een reservesleutel hebben waarmee jij weer naar binnen kan. Het voordeel hiervan is dat het gratis is. Het nadeel is dat je huurbaas of beheerder buiten kantoortijden vaak slecht of niet bereikbaar is en je een behoorlijke tijd moet wachten voordat je weer naar binnen kunt.

Tip 2: Inbreken

Als je jezelf hebt buitengesloten, dan zul je wat creatiever te werk moeten gaan om zonder sleutel weer naar binnen te komen. Denk dus als een inbreker! Wat zou een inbreker doen om jouw huis binnen te komen? Een inbreker gaat niet zoals sinterklaas of een van zijn pieten door de schoorsteen, maar die zoekt direct naar een open raam. Heb je nog een raam open laten staan of niet op slot gedaan? Probeer dan door dit raam naar binnen te klimmen. Zorg hierbij wel voor de nodige veiligheidsmaatregelen, zoals iemand die je ondersteunt bij het klimmen.

Tip 3: Slotenmaker inschakelen

In geval dat bovenstaande tips niet helpen adviseren we je om een bekwame en betrouwbare sloten monteur in te schakelen. Een slotenmaker is namelijk gespecialiseerd in het openen van dichtgevallen deuren, ook als de sleutel nog in het slot zit. De sloten expert zal eerst proberen de deur schadevrij te openen door middel van hengelen door de brievenbus of flipperen met een silicone kaart in de deurgleuf langs het slot. Als deze methoden geen uitkomst bieden, dan kan de sloten monteur met een speciale boor de cilinder vrezen. Hierna heb je wel een nieuwe cilinder en sleutel nodig. Gelukkig kan een sloten expert je hier ook bij helpen.

Hoe vind ik een goede slotenmaker als ik mezelf heb buitengesloten?

De manier om een goede sloten monteur bij jou in de buurt te vinden is te zoeken op www.locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform waar consumenten snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame sloten expert bij hen in de buurt vinden. Deze slotenmakers zijn namelijk allemaal gescreend en:
  • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en beschikken over een geldige aansprakelijkheidsverzekering
  • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor geleverd werk in het verleden
Wanneer je ons belt op 085-4000911, dan zorgen wij er voor dat we binnen 30 minuten ter plaatse zijn.

Relevant

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie