3 slimme tips voor het vinden van een erkende en betrouwbare slotenmaker

Inhoud

Hoe herken je een betrouwbare Slotenmakers? Slotenmakers zijn belangrijke vakmensen  die helpen bij het repareren, vervangen en installeren van sloten. Hier zijn drie tips om u te helpen bij het vinden van een goede en vooral betrouwbare slotenmaker. Je kunt natuurlijk altijd www.locksmith.nl bellen, maar dat is te makkelijk 😉.

1. Zoek naar erkende slotenmakers

Zoek naar erkende slotenmakers: Er zijn veel mensen die zichzelf slotenmakers noemen, maar niet allemaal zijn erkend. Sterker nog, je kunt jezelf als slotenmaker helemaal niet erkennen omdat dit niet in de sector is geregeld. Wel zijn er keurmerken van de politie en van de Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG), deze hebben echter geen formele status.  Zoek naar slotenmakers die op zijn website toont om voor gerenommeerde partijen te werken dit geeft je de zekerheid dat de slotenmaker professioneel is en voldoet aan de vereisten.

2. Vraag om referenties of reviews

Vraag om referenties of reviews: Een goede slotenmaker zal je graag referenties geven van tevreden klanten. Neem contact op met deze referenties of bekijk hun profiel om in te schatten of het om een echt referentie gaat en vraag hen naar hun ervaringen met de slotenmaker. Dit geeft u een goed beeld van de kwaliteit van de diensten van de slotenmaker.

3. Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen: Zoals bij elk product of dienst, is het verstandig om prijzen te vergelijken voordat u een slotenmaker kiest. Vraag verschillende slotenmakers om een prijsofferte en vergelijk deze. Let echter wel op dat de goedkoopste optie niet altijd de beste keuze is vaak worden goedkope of geen voorrijkosten als lokkertjes gebruikt door malafide slotenmakers. Kijk ook naar de kwaliteit van de diensten en de referenties van de slotenmaker. Onze prijzen van locksmith.nl zijn altijd transparant, je betaald een bedrag, volledig digitaal met digitale factuur – wel zo veilig.

Door deze tips te volgen, kunt u een goede slotenmaker vinden die u helpt bij het oplossen van je slotenproblemen.

Relevant

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze slotenmakers in

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie