Wat te doen als je buitengesloten bent in Rotterdam?

Inhoud

 

Het overkomt de besten van ons: je trekt de deur achter je dicht en realiseert je dat je sleutels nog binnen liggen. Vooral in een bruisende stad als Rotterdam wil je snel weer toegang tot je woning of bedrijfspand. Hier zijn enkele stappen die je kunt ondernemen als je buitengesloten bent in Rotterdam.

1. Blijf kalm, joh!

Het is gemakkelijk om in paniek te raken, maar het is belangrijk om je hoofd koel te houden. Adem diep in en ga systematisch (boerenverstand) na of er andere manieren zijn om binnen te komen, zoals een open raam of een reservesleutel bij een buur. Aan je schoonmaker gedacht? Ex? Iemand anders die mogelijk een reserve sleutel van je heeft? Is dat niet het geval, ga dan op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Rotterdam, www.Locksmith.nl bijvoorbeeld 💡😁

2. Bel een bekende

Als iemand anders een reservesleutel van je woning heeft, bel die persoon dan eerst. Het kan je tijd en geld besparen. Heeft de bekende geen sleutel, en je ouders, opa of oma ook niet? Denk dan weer terug aan tip 1. Kalm blijven dus. Het is nu zaak om op zoek te gaan naar een betrouwbare slotenmaker in Rotterdam.

3. Kies voor een lokale slotenmaker

In een stad als Rotterdam zijn er veel slotenmakers actief. Kies altijd voor een betrouwbare, lokale slotenmaker die bekend is met de Rotterdamse deurtje, specifieke eigenaardigheden en infrastructuur. Let op: pas op dat je geen malafide slotenmaker belt! Wil je er zeker van zijn dat je de juiste hebt? Een slotenmaker die te vertrouwen is? De grootste slotenmaker van Nederland toevallig? Yes, thats us! Bel dan meteen met www.locksmith.nl voor onze spoed service en dan zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse!

4. Voorkom het in de toekomst

Overweeg om een digitale deurbel of slot te installeren, zodat je op afstand toegang kunt verlenen. Of laat een reservesleutel achter bij een vertrouwd persoon of haal de banden aan met je Buren, immers: beter een goede buur dan een verre vriend!

Kortom, Buitengesloten raken is frustrerend, maar door bovenstaande tips te volgen, ben je snel weer binnen. Bij Locksmith.nl begrijpen we de urgentie van buitensluitingen. Onze lokale Rotterdamse slotenmakers staan 24/7 voor je klaar om je snel en veilig weer toegang te geven tot je woning of bedrijfspand. 🔐

Relevant

Stijlvol minimalistisch 3D-ontworpen huis met rode accenten.

Sleutels vergeten op vakantie

Ik ga op vakantie, en ik neem: koffer, zwembroek, tandenborstel, haarklem, föhn, zonnenbrandcreme, boeken, ipod, deet, cd-I speler, walkman, basketbal schoenen, lonely

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie