Lijst Malafide slotenmakers

Inhoud

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze slotenmakers in Amsterdam komen regelmatig nog gevallen tegen van klanten die eerst zijn opgelicht en daarna een betrouwbare slotenmaker nodig hebben zoals locksmith.nl. Zo komen wij bijvoorbeeld met enige regelmaat tegen dat onze naam “locksmith” wordt misbruikt door malafide slotenmakers. Die lichten klanten op, en noemen dan onze naam, met de boodschap u kunt ons vinden als u op Google zoekt naar “locksmith”, in geen van de gevallen hebben de klanten een digital factuur van Locksmith.nl. Je reinste oplichting dus! Knap vervelend voor ons omdat deze klanten ons bellen met vragen. Helaas moeten wij zijn dan mededelen dat ze zijn opgelicht, en dat onze logo’s, slotenamkers, facturen en belangrijke onze slotenmaker prijzen toch echt stukken eerlijker en transparanter zijn.

 

Lijst Bonafide slotenmakers?

Wie goed zoekt op het internet komt talloze  artikelen tegen op Radar, opgelicht en Tweakers & Reddit vindt er talloze artikelen over malafide slotenmakers die exorbitanten prijzen vragen hun dienstverlening. Als je hierbij op het internet naar afbeelding zoekt  met de zoekopdracht “factuur malafide slotenmaker” opent een beerput aan slotenmaker ellende. Daar worden wij niet vrolijk van, laat staan de gedupeerde consument. Er gaat wel een belangrijke preventieve functie van uit; je leest namelijk meteen de negatieve ervaring en ontdekt hun modus operandi (hoe ze te werk gaan zeg maar). Vooral op Reddit kwamen wij interessante artikelen en post tegen. Het was voor ons een leuke verassing om onze naam voorbij te zien komen als het betrouwbare alternatief op malafide slotenmakers – best gaaf om te ontdekken en te lezen! Wij gaan ons binnenkort buigen over een lijst van bonafide slotenmakers, die verdienen namelijk alle aandacht!

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.
Locksmith.nl review on Reddit
Screenshot van een internetcommentaar over slotenmakers in Amsterdam.
Locksmith.nl recommendation on Reddit

 

Overzicht malafide slotenmakers

Goed verder met de juice, want daar zijn jullie voor gekomen, toch? Als bonafide en eerlijke slotenmakers, steken wij onze tijd graag in het overtuigen van klant en consument dat betrouwbare slotenmakers heus wel bestaan. En tuurlijk, een slotenmaker inzetten voor het openen van je dicht gevallen deur voelt is altijd zonde van je geld – dat snappen wij heel goed. Wij snappen als locksmith.nl ook heel goed dat het bedrag dat je hiervoor betaalt, afhankelijk van het tijdstip, ook altijd een wrang gevoel oplevert- zeker als de deur binnen no-time is opengemaakt. En helaas komt het inzetten van een slotenmaker altijd met een (eerlijke) prijs die wel afgerekend moet worden, wil je weten wat een slotenmaker mag kosten? Ben je meer dan e400 kwijt voor het schadevrij openen van je deur dan is er een dikke kans dat je bent opgelicht. Zo is bijvoorbeeld bij locksmith.nl het maximale tarief e225.-, zelfs als je ons om drie uur s’nachts op een zondagnacht uit onze bedden belt. Wij zijn radicaal transparant, je betaalt geen cent meer en geen cent minder  inclusief een vervangend noodslot. Goed, genoeg zelfbevlekking complimenten aan eigen adres, jullie kwamen voor de lijst met Malafide slotenmakers. Nou, tegen heug een meug, met ‘gepaste trots’ – het cynisme druipt er hopelijk voldoende van af-  presenteren u wij de vangst van één enkele zoek opdracht naar “factuur malafide slotenmaker” in Google, de lijst met malafide slotenmakers:

malafide slotenmaker Factuur slotenmaker met noodservice-stempel en betaalopties.
Lijst malafide slotenmaker
malafide slotenmaker Factuur van slotenmaker met 24/7 service logo.
Lijst malafide slotenmaker
malafide slotenmaker Factuur van 24-uurs slotenservice met handgeschreven totalen.
factuur malafide slotenmaker via locksmith.nl
malafide slotenmaker Factuur van slotenservice met handgeschreven notities.
Bon malafide slotenmaker via locksmith.nl
malafide slotenmaker Factuur met handgeschreven getallen en werkzaamheden.
betaal bewijs malafide slotenmakers
malafide slotenmaker Factuur van slotenservice met handgeschreven bedragen en diensten.
Bonnetjes malafide slotenmakers
malafide slotenmaker Handgeschreven factuur van slotenmaker met aantekeningen.
Bonnetje malafide slotenmaker via locksmith.nl
malafide slotenmaker Factuur van slotenmaker met handgeschreven notities.
Malafide slotenmaker factuur
malafide slotenmaker Werkbon voor slotenmaker met handgeschreven aantekeningen.
Werkbon Malafide slotenmaker factuur
malafide slotenmaker Factuur van slotenservice met handgeschreven getallen en diensten.
opgelicht door slotenmaker bon
Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker
geschreven bon malafide slotenmaker

Relevant

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie