Locksmith.nl Basketbal team Kampioen in Amsterdam!

Inhoud

Lockmsith.nl valt weer in de prijzen! Na het winnen van de landelijke 3×3 basketball league in de Divisie mannen 35+  is nu ook het 5 tegen 5 basketbal team van slotenmaker locksmith.nl weer kampioen! Het Heren (3) Basketbalteam van de Almere Pioneers is gesponsord door slotenmaker Locksmith.nl kreeg het in de finale wedstrijd voor elkaar. Het was een heuse strijd om het kampioenschap in de regio waarin locksmith Amsterdam actief is maar na een spannende Finale dag en enthosiast thuis publiek is het toch geluk! Met klinkende cijfers en de nodige overmacht werd de kampioenswedstrijd van locksmith.nl en Almere Pioneers met 74-58 gewonnen van The Challengers.  Daarmee is locksmith.nl het eerste basketbal team dat in de regio Amsterdam kampioen is geworden! Iets waar wij waanzinnig trots op zijn! Check de drie-punters (die je om de oren vliegen), slam dunks (op je bakkes) en de champagne poppin’s in het video verslag 🎉

Team Locksmith

Het Heren basketbalteam van de Almere Pioneers, gesponsord door Locksmith.nl, bestaat uit oud-veteranen uit de eredivisie en promotiedivisie van Nederland. Dit team, vol ervaren spelers, heeft voor het tweede opeenvolgende jaar de kampioenstitel (back-2-back 🔥) van de regio Amsterdam behaald. De samenwerking tussen dit gedreven team en hun toegewijde sponsor, Locksmith.nl, is een combinatie van topklasse en vakmanschap.

Over Locksmith.nl

Locksmith.nl is de grootste slotenmaker van Nederland met een netwerk van meer dan 40 monteurs. Wij blinken uit in onze prestaties: snel, betrouwbaar en transparant. Ons doel is om klanten snel en vakkundig te helpen, of het nu gaat om het openen van dichtgevallen deuren of het vervangen van sloten. Onze expertise en efficiëntie maken ons de nummer één keuze voor alle slotenmakerdiensten in Nederland. Bij Locksmith.nl begrijpen we dat het openen van een deur niet veel verschilt van een sportwedstrijd: het vereist teamwork, een beslissende actie en een perfect resultaat. Onze monteurs zijn als de sterspelers in een basketbalteam, altijd klaar om de klus te klaren met precisie en snelheid. Onze samenwerking met het Heren 3 basketbalteam van de Almere Pioneers is daarom een perfecte match. Net zoals onze monteurs, streven de spelers van Heren altijd naar het beste resultaat.

De Almere Pioneers Heren 3: Kampioenen van de Regio Amsterdam

Het Heren  team van de Almere Pioneers is een toonbeeld van doorzettingsvermogen en teamwork. Deze groep van oud-veteranen brengt jarenlange ervaring en een onmiskenbare passie voor basketbal samen op het veld. Dankzij hun harde werk, toewijding en de steun van Locksmith.nl, hebben ze voor het tweede opeenvolgende jaar de kampioenstitel van de regio Amsterdam weten te veroveren. Deze prestatie is een bewijs van hun vaardigheden en hun vermogen om als een eenheid te spelen. Elk teamlid brengt unieke kwaliteiten en ervaringen in het spel, wat bijdraagt aan hun collectieve succes.  Waar Locksmith.nl uitblinkt in de slotenmakerbranche, schitteren de Almere Pioneers op het basketbalveld. Samen vormen ze een winnende combinatie, met elkaar op- en af het veld..

Locksmith.nl is enorm trots om de sponsor te zijn van dit geweldige team en hun successen te ondersteunen. Wij kijken dan ook uit naar nog vele jaren van samenwerking en nog meer kampioenschappen. Net zoals bij het openen van een deur, draait het in basketbal om timing, precisie en samenwerking. Dit zijn de waarden die zowel Locksmith.nl als het Heren basketbalteam hoog in het vaandel hebben staan. Samen met de Almere Pioneers Heren  streven wij naar het beste, zowel op het basketbalveld als in de slotenmakerbranche. Bezoek onze website voor meer informatie: www.locksmith.nl Wil je meer weten over onze slotenmaker diensten en hoe wij jou snel en efficiënt kunnen helpen? Bezoek dan onze website www.locksmith.nl. Hier vind je alle informatie over onze diensten en handige tips over hoe je sloten kunt vervangen.

Relevant

Stijlvol minimalistisch 3D-ontworpen huis met rode accenten.

Sleutels vergeten op vakantie

Ik ga op vakantie, en ik neem: koffer, zwembroek, tandenborstel, haarklem, föhn, zonnenbrandcreme, boeken, ipod, deet, cd-I speler, walkman, basketbal schoenen, lonely

Tess van Tessted.com testte Locksmith.nl voor haar buurvrouw

Mezelf buitengesloten

Ik had mezelf buitengesloten in Amsterdam, nou ja ‘ik’, ik niet maar mijn buurvrouw wel. En zoals een goede buur betaamt, schiet

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie