Slotenmaker Arnhem

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Arnhem nodig?

Bent u uw sleutels vergeten en staat u nu buiten uw woning in Arnhem? Wat kunt u nu doen? In dit geval kan een sloten monteur u helpen door de deur voor u te openen. Gelukkig lukt dit meestal zonder uw slot te bederven. Dit betekent ook dat u deze niet hoeft te vervangen. De slotenmaker zal de voordeur dan van het slot krijgen door te hengelen door uw brievenbus of met een silicone kaart te flipperen langs het slot. Dit kan niet of nauwelijks wanneer er een anti-diefstal-strip op de voordeur zit en als er geen brievenbus aanwezig is. De slotenmaker zal de voordeur dan met een daarvoor bestemde vrees ontsluiten. In dit geval moet er na het openen van de deur een nieuwe cilinder worden gemonteerd.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Arnhem

Mogelijkerwijs bent u net verhuisd naar een nieuwe woning of u bent van plan uw oude slot te verwisselen voor een minimaal evengoed sluiting. Een sloten monteur kan deze taak prima voor u doen. Een gespecialiseerde slotenmaker gaat u ongetwijfeld adviseren over het te monteren slot inclusief cilinder. Kundige slotenmakers kunnen u evengoed van advies voorzien over risicovolle punten in de beveiliging van uw huis en wat er moet gebeuren om deze veiligheidsrisico’s in te dammen. We willen drukken u op het hart dat u een betrouwbare en bekwame slotenmaker inschakelt voor dit type opdracht.

Hulp bij inbraakschade in Arnhem

Heeft een inbreker een poging gedaan om bij u binnen te dringen en heeft uw woning of pand hierdoor inbraakschade opgelopen? Mogelijk zijn de rovers wel geslaagd om bij u binnen te dringen? Indien er nu waardevolle bezittingen zijn meegenomen of niet, er zijn ongewenste vreemden in of bij uw thuis geweest. Uw privacy is geschonden en u blijft achter met inbraaksporen en -schade. Er zijn zelden dingen zo rot. Het is belangrijk om de schade na een inbraak zo snel mogelijk te herstellen. Soms is het tot dit is gebeurd zelfs niet veilig om nog langer in uw eigen woning te blijven. Als het de inbrekers niet is gelukt om binnen te komen, dan is uw slot mogelijk nog niet helemaal kapot. Maar vaker wel dan niet is de schade dermate groot dat uw slot moet worden gerepareerd of vervangen. Bijkomend geluk is dat u voor het herstellen van inbraakschade in Arnhem en omstreken gewoon bij ons terecht kunt. Onze betrouwbare sloten monteurs hebben uitgebreide ervaring met het herstellen van inbraakschade. Zo zorgen we er voor dat u zich weer veilig kunt voelen in uw eigen huis. Geluk bij een ongeluk is dat inbraakschade vaak gedekt door uw verzekering. Doe wel even navraag bij uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Arnhem

Het is belangrijk dat u zich thuis veilig voelt. Een inbraak kan een behoorlijke impact hebben op dit gevoel. Het is helaas niet altijd mogelijk om een inbraak helemaal te verhelpen, maar het is zeker zo dat juiste voorzorgsmaatregelen de waarschijnlijkheid van een inbraak aanzienlijk verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren dicht doet als u uw woning of pand verlaat. Ook als u slechts voor een korte tijd de deur uit gaat. Wees attent dat de kleinste kier of opening voor een inbreker al voldoende is om uw woning of gebouw te betreden. Laat bovendien geen waardevolle spullen in het zicht liggen, want dit is een uitnodiging voor mogelijke dieven. Zorg er ook voor dat uw huis er levendig uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht aan te laten en overdag juist de gordijnen niet dicht te doen. Inbrekers zetten ladders, containers en andere verhogingen in als opstapje om naar binnen te klauteren. U voorkomt dit door deze dingen op te bergen of buiten bereik van mogelijke dieven te houden. Tot slot biedt Locksmith.nl advies en uitkomst om uw woning of pand in Arnhem te beveiligen. Zo zorgen we er voor dat inbreken bij u niet of nauwelijks mogelijk is.

Autodeur openen in Arnhem

Heeft u uw sleutel in de auto gelaten en de autodeur per ongeluk op slot gedaan? Staat u nu naast de auto, ondanks dat u eigenlijk in de auto wilt zijn? U bent zoals u wellicht al vermoed niet de eerste die dit overkomt. Tegelijkertijd wilt u niet uw autodeur beschadigen wanneer u uw autodeur open doet. Het open doen van een autodeur zonder sleutel is gespecialiseerd werk. Bij jonge voertuigen is dit al helemaal het geval. Bij deze auto’s moet het elektronische systeem van de auto worden benaderd. Dit systeem moet naderhand weer worden gekalibreerd. Om dit uitdagende werk juist uit te kunnen voeren is ook specifiek apparatuur nodig. Wat ook kan gebeuren is dat uw auto op een voor u ongunstige plaats staat, en dat u niet meer naar binnen kunt. Het is dan van belang om een getrainde en eerlijke vakman te benaderen die de ervarenheid en middelen heeft en spoedig ter plekke is om u bij te staan. Gelukkig bieden de bekwame slotenmakers van Locksmith.nl u uitkomst wanneer u uw autodeur niet open krijgt en u in Arnhem of omstreken bent. Onze sloten experts kunnen uw auto ontsluiten zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto te beschadigen. Zij kunnen de autodeuren openen van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg rijden.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Arnhem?

Er zijn enkele punten waar u extra op moet letten bij het vinden van een integere sloten monteur in Arnhem. Ten eerste is een goede sloten monteur altijd duidelijk over zijn aanpak. Een goede sloten monteur zal in het contact met u altijd doorvragen naar de specifieke omstandigheden. Zo zorgt de sloten expert er voor dat hij juist toegerust uw kant op komt. Eveneens is het voor u aangenaam om te weten wat er gaat gebeuren. Ten tweede is een bonafide vakman ten alle tijden duidelijk over zijn prijzen. Zo vindt u op de website van de slotenmaker een duidelijke uitleg van de prijzen en hoe deze tot stand komen. Ten derde moet het voor u op de website meteen helder zijn wie er bij u langs komt. Meest wenselijk met een goed zichtbare foto van de slotenmaker en een stukje tekst over de slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt overeenkomt met wat u ziet en wordt verteld bij u aan de deur. Wij adviseren u daarom nauwkeurig uw huiswerk uit te voeren voordat u akkoord gaat en een vakman inschakelt. Zo voorkomt u een vervelende situatie aan de deur.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Arnhem?

De manier om een gespecialiseerde sloten monteur bij u in de nabijheid te vinden is te zoeken op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de nabijheid vindt. Onze geverifieerde sloten monteurs zijn immers allemaal gescreend en:

 • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en hebben een legitieme aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor resultaten in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Arnhem schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Arnhem zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde sloten monteurs van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Arnhem.

Arnhem Centrum:

 • Rijnkwartier
 • Eusebiuskwartier
 • Rozetkwartier
 • Korenkwartier
 • Musiskwartier
 • 7 straatjeskwartier
 • Janskwartier
 • Stationskwartier

Arnhem-Noord:

 • Spijkerkwartier
 • Arnhemse Broek
 • Presikhaaf-West
 • Presikhaaf-Oost
 • St Marten/Sonsbeek-Zuid
 • Klarendal
 • Velperweg e.o.
 • Alteveer en Cranevelt
 • Geitenkamp
 • Monnikenhuizen
 • Burgemeesterswijk/Hoogkamp
 • Schaarsbergen e.o.
 • Heijenoord/Lombok
 • Klingelbeek

Arnhem-Zuid:

 • Malburgen-West
 • Malburgen-Oost (Noord)
 • Malburgen-Oost (Zuid)
 • De Laar
 • Vredenburg/Kronenburg
 • Elden
 • Elderveld
 • Rijkerswoerd
 • Schuytgraaf

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een slotenmaker in Arnhem via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame vakman verwachten. U krijgt vooraf te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij rekenen nooit voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de sloten monteur bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen voor aankomst in onze praktische locksmith.nl app. Na het afronden van de klus valideert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt eveneens digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant betalen, maar dit raden we af tenzij het voor u echt niet anders uitkomt. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig inzichtelijk voor u, voor de slotenmaker en voor ons. Op deze manier kunnen we samen misstanden voorkomen. Heeft u alsnog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons altijd bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of per mail naar [email protected]. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in Arnhem en omstreken. Neem in noodgevallen telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op 085-4000911. Daarnaast kunt u in de locksmith.nl app eigenhandig direct een bericht sturen naar geverifieerde sloten monteur bij u in de buurt.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker De Laar Arnhem

Locksmith.nl is uw lokale slotenmaker in De Laar, Arnhem die 24/7 beschikbaar is voor het openen van deuren, het vervangen...
Slotenmaker De Laar Arnhem

Slotenmaker Vredenburg/Kronenburg Arnhem

Heeft u een slotenmaker nodig in Vredenburg/Kronenburg of omgeving Arnhem? Bel ons! Onze gecertificeerde slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar en kunnen...
Slotenmaker Vredenburg/Kronenburg Arnhem

Slotenmaker Rijkerswoerd Arnhem

Op zoek naar een snelle en betrouwbare slotenmaker in Rijkerswoerd? Locksmith.nl is de beste keuze voor het vervangen van uw...
Slotenmaker Rijkerswoerd Arnhem

Slotenmaker Heijenoord/Lombok Arnhem

Op zoek naar een professionele en betrouwbare slotenmaker in Heijenoord/Lombok, Arnhem? Locksmith.nl biedt hoogwaardige slotenmakersdiensten door gekwalificeerde en ervaren slotenmakers....
Slotenmaker Heijenoord/Lombok Arnhem

Slotenmaker Elden Arnhem

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Elden Arnhem? Onze gespecialiseerde slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen met...
Slotenmaker Elden Arnhem

Slotenmaker Schuytgraaf Arnhem

Op zoek naar een professionele en betrouwbare slotenmaker in Schuytgraaf, Arnhem? Bij Locksmith.nl staan gecertificeerde slotenmakers 24/7 voor u klaar...
Slotenmaker Schuytgraaf Arnhem

Slotenmaker Schaarsbergen Arnhem

Op zoek naar een professionele, betrouwbare en erkende slotenmaker in Schaarsbergen en Arnhem voor het oplossen van uw slotproblemen, beveiligingssystemen,...
Slotenmaker Schaarsbergen Arnhem

Slotenmaker Malburgen-Oost (Noord) Arnhem

Op zoek naar een betrouwbare en snelle slotenmaker in Malburgen-Oost (Noord) in Arnhem? Locksmith.nl biedt professionele slotenmakersdiensten in heel Arnhem...
Slotenmaker Malburgen-Oost (Noord) Arnhem

Slotenmaker Elderveld Arnhem

Op zoek naar een vertrouwde slotenmaker in Elderveld, Arnhem? Zoek niet verder dan Locksmith.nl. Onze gecertificeerde slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar...
Slotenmaker Elderveld Arnhem

Slotenmaker Alteveer/Cranevelt Arnhem

Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare slotenmaker in Alteveer/Cranevelt Arnhem? Zoek niet verder! Wij zijn beschikbaar 24/7...
Slotenmaker Alteveer/Cranevelt Arnhem

Slotenmaker Malburgen-West Arnhem

Ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Malburgen-West? Bij Locksmith.nl vind je ervaren en vakkundige slotenmakers die snel...
Slotenmaker Malburgen-West Arnhem

Slotenmaker Malburgen-Oost (Zuid) Arnhem

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Malburgen-Oost (Zuid) in Arnhem? Locksmith.nl staat voor u klaar! Onze gediplomeerde en verzekerde...
Slotenmaker Malburgen-Oost (Zuid) Arnhem

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Maak hier direct een afspraak Sloten Vervangen snel & goedkoop Sloten vervangen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Almere of Rotterdam??...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie