Inbraakbeveiliging en -preventie

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Inhoud

Inbraakbeveiliging en -preventie

U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken. Het is belangrijk dat u het gevoel heeft dat u en uw bezittingen veilig zijn. Een inbraak kan enorm afbreuk doen aan dit gevoel. Ondanks dat een inbraak nooit helemaal kan worden voorkomen, kunt u wel de juiste voorzorgsmaatregelen treffen om de kans op een inbraak te minimaliseren.

Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk

Het allerbelangrijkste om een inbraak te voorkomen is dat u het potentiële inbrekers lastig maakt. Dit doet u door goed hang- en sluitwerk te laten monteren. Denk hierbij aan een anti-inbraak strip, anti-inbraak stang, dievenklauwen en veiligheidsbeslag. Een dief herkent dit gelijk en zal er hoogstwaarschijnlijk voor kiezen om uw woning over te slaan. De extra tijd die nodig is om de woning binnen te komen, maakt de inbraak dan risicovoller voor de inbreker. Kortom, het is dan niet meer de moeite waard om bij u in te breken.

Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie

Daarnaast raadt locksmith.nl u sowieso aan om:

 • Alle ramen en deuren te sluiten als u even de deur uit gaat
 • Waardevolle spullen buiten het zicht op te bergen
 • Ervoor te zorgen dat uw woning er bewoond uitziet
 • Buitenverlichting aan te zetten
 • Geen label met uw adres aan uw sleutelbos te hangen
 • Voorwerpen waarop een inbreker naar binnen kan klimmen op te bergen (ladders, containers e.d.)
 • Camerabewaking en een alarmsysteem te installeren

Een goede slotenmaker vinden voor het beveiligen van uw woning

De manier om een goede slotenmaker bij u in de buurt te vinden is te zoeken op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de buurt vindt. Deze geverifieerde slotenmakers zijn namelijk allemaal gescreend en:

 • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en beschikken over een geldige aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor geleverd werk in het verleden

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een vakman via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vooraf te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij rekenen nooit voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de slotenmaker bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen voor aankomst in onze praktische locksmith.nl app. Na het uitvoeren van de opdracht bevestigt u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt eveneens digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant afrekenen, maar dit raden we niet aan tenzij het voor u echt niet anders uitkomt. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig transparant voor u, voor de vakman en voor ons. Op deze manier kunnen we samen onprettige situaties voorkomen. Heeft u alsnog vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of per mail naar [email protected] Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek.

Locksmith.nl is actief in heel Nederland

Indien u uw huis of kantoor wilt laten beveiligen door een geverifieerde slotenmaker, dan bent u bij Locksmith.nl aan het juiste adres. Onze slotenmakers kunnen uw slot openen in heel Nederland en in de meeste gevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

 • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
 • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
 • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.