Mezelf buitengesloten

Inhoud

Ik had mezelf buitengesloten in Amsterdam, nou ja ‘ik’, ik niet maar mijn buurvrouw wel. En zoals een goede buur betaamt, schiet je te hulp. So I did….

 

Mezelf buitengesloten in Amsterdam

Amsterdam staat natuurlijk bekend als een grote stad waar veel gebeurt. Het dagelijks leven is hectisch, snel en zit vol verassingen. Daarnaast is de stad natuurlijk zó groot en zó snel aan het groeien dat er sprake is van minder sociale cohesie, anders gezegd: in Amsterdam heb je weinig aan goede buur, zeker als je die niet kent…

En toch overkwam het Tess, ze werd ingeschakeld omdat haar oudere buurvrouw zichzelf had buitengesloten. Tess is journaliste, een echte (import) Amsterdammer, en tevens goede buur!

Tess van Tessted.com testte Locksmith.nl voor haar buurvrouw
Goede buur Tess van Tessted.com

Buurvrouw sluitte zichzelf buiten in Amsterdam

Het was een druilerig middag in Amsterdam toen ik iemand aan mijn deur hoorde kloppen (mijn bel doet het namelijk niet), ik ging er natuurlijk vanuit dat dit de zoveelste pakketbezorger was maar dat was niet het geval, ‘t was mien buurvrouw die met een verontrustende blik mij aankeek toen ik de deur open deed. “Ik heb mijzelf per ongeluk buitengesloten” stamelde ze uit. Of ik haar even kon helpen.

 

Ik ken geen sloten maken

Ik heb natuurlijk net zo veel verstand van sloten en deuren als de gemiddelde Nederlander van Kwantum Fysica heeft – weinig dus! En kon haar daarom ook niet met raad en daad helpen natuurlijk. Toch besloot ik even met haar mee te lopen naar de voordeur, toch even inspecteren hoe die deur er uit zag. Je raadt het al: zo dicht als een deur kan zijn….nadat die is dichtgevallen- typisch gevalletjes buitensluiting door pech… Maar ik kon mijn buurvrouw niet uit de penarie helpen. Ik weet niet hoe! Dan maar geen daad, maar: goede raad!

Ik ken een slotenmaker uit Amsterdam

Nu kende ik geheel toevallig een goede betrouwbare slotenmaker in Amsterdam: Locksmith! Ik belde het nummer en binnen no-time (nou ja 30 minuutjes ongeveer) stond de redder in Nood al de deur van de buurvrouw te flipperen. Nu had de buurvrouw gelukkig goede sloten en deurbeslag, en was het niet makkelijk maar omdat er geen sleutel in de deur zat, kon deze alsnog schadevrij geopend worden. Buurvrouw blij, ik blij, slotenmaker blij en locksmith.nl happy met een nieuwe klant. Eindstand: slot was zonder schade open en en ik kan natuurlijk niet meer stuk bij de buurvrouw. Het zijn van een goede buur had maar daarnaast ook een wijntje opgeleverd voor de moeite. Dikke 5 sterren voor de buurvrouw voor de wijn, 5 sterren voor locksmith.nl en 5 sterren voor de goede buur?

Locksmith slotenmaker Amsterdam opent dichtgevallen deur
Locksmith slotenmaker Amsterdam flippert dichtgevallen deur open in Amsterdam

Relevant

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie