Slot vervangen

Sloten Vervangen snel & goedkoop

Sloten vervangen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Almere of Rotterdam?? Jaarlijks plaatsen wij honderden nieuwe sloten en cilinders. Het vervangen van een slot of cilinder in Amsterdam is vooral van belang als je verhuist bent, recentelijk een nieuwe huurwoning bent ingetrokken of problemen ervaart met je huidige slot. In en dergelijk geval adviseren wij altijd om je sloten te vervangen. Vervang je je slot niet bij een verhuizing of nadat je je sleutels bent kwijt geraakt dan loop je het risico dat je inboedelverzekering de schade bij verlies of diefstal niet dekt.  In Amsterdam, waar de kans op inbraak hoger ligt dan elders in het land, adviseren wij altijd SKG 3 sterren cilinders. 

Onze M&C sloten zijn uniek qua veiligheid en innovatie. M&C sleutels kunnen zonder certificaat niet gekopieerd worden dankzij de beveiliging d.m.v. een veiligheidscode en certificaat. Enkel met je veiligheidscertificaat en de geheime code kun je een sleutelkopie laten maken bij M&C.

Onze locksmith kan ter plekke het slot inmeten, afstellen op exacte deurdikte (tussen de 32 x 32 mm tot maximaal 72 x 32mm) installeren & smeren. Ook kan het slot gelijk sluitend (zoals bij de M&C Matrix) maken. Je ontvangt van ons altijd 3 sleutels, veiligheidscertificaten, digitale factuur voor het vervangen van het slot of het vervangen van de sloten in Amsterdam (voor de huisbaas, verzekering of eigen administratie) & twee jaar garantie! 

M&C Color+

M&C Color cilinder

SKG 3 sterren

M&C Matrix

M&C Matrix drie sterren cilinder

SKG 3 sterren+

M&C Move

Locksmith M&C condor

SKG 3 sterren ++

Waar moet je op letten als je slot wilt vervangen, sloten vervangen van de voordeur of een SKG Cilinder wilt kopen.

Hoe duur is het om je slot te vervangen?

Het laten vervangen van je sloten hoeft niet duur te zijn. Wel is het zo dat het nog al wat uit maakt wat de dikte van je slot je is, het materiaal wat er wordt gebruikt (hoogwaarde metalen zoals gehard staal) en hoe hoog de beveiliging moet zijn, SKG 1, SKG 2 of SKG 3 sloten. Zoek je een veilig slot als vervanger van je huidige slot? Dan ben je altijd het beste af met een extra veilig SKG 3 sterren slot, dat is voor je inboedel verzekeraar meestal een verreiste om te voldoen aan je de polisvoorwaarden.
1

Kun je zelf een slot vervangen?

Natuurlijk kan je zelf je sloten vervangen, dat is het eigenlijk helemaal niet moeilijk zolang alles volgens plan gaat. Belangrijkste is dat je de installatie hulp gebruikt die inbegrepen zit bij het slot, en je natuurlijk exact de juiste afmetingen van de deur hebt en het insteekslot. Let wel op dat je cilinder slot dat vervangen moet worden aan de voorkant niet meer dan 3 mm uitsteekt, zodat deze niet kwetsbaar is voor de Bulgaarse methode.
2

Is een slot vervangen moeilijk?

Nee, maar als je hulp zoekt, Look no further! WC eend adviseert: locksmith.nl - de slotenmaker in Amsterdam, Almere, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Wij zijn betrouwbaar omdat al onze slotenmakers geverifieerd zijn, werken met een VOG en ervaren zijn. Wij zijn transparant en bonafide en belangrijker nog: bij vragen of klachten (wat gelukkig nooit voorkomt) kun je ons altijd bellen.
3

Hoe vervang je een slot van een deur?

Het vervangen van een slot is makkelijk zelf te doen mits je het juiste gereedschap hebt. 1. meet eerst het diameter van de deur, let goed op de dikte, en meet van het hart van de dagschoot om de dikte te bepalen. 2. kies een passend slot uit, wij adviseren altijd hang & sluitwerk van M&C als beste keus. 3. installeer het slot, plaats de borg schroef en test of het slot goed sluit. 4. controleer of het slot niet te veel aan de voorkant van de deur uitsteekt (maximaal 3 mm is toegestaan) als het slot aan de achterkant uitsteekt is dat niet erg.
4

Kan slot niet meer omdraaien?

En slecht draaiend slot is het eerste voorteken van een falend slot. Dit slot moet je dan ook snel vervangen voordat dit resulteert in een vervelende buitensluiting. Het binnenwerk kan door externe (weer) omstandigheden getroffen worden door corrosie (roestiggg) waardoor het slot hapert en uiteindelijk, naar gelang je steeds meer kracht moet zetten om het slot open te draaien, breekt als gevolg metaalmoeheid. Ons advies is om het slot altijd bij dit soort haperingen te vervangen.
5
Man met baard glimlacht, armen gekruist, draagt blauwe jas.

Adham aan het woord

Het aller belangrijkste wat je moet doen als je buiten gesloten word? Rustig blijven en logisch blijven denken! Laat je niet oplichten door een malafide slotenmaker en neem de tijd om eerst in praktische oplossingen te denken, misschien kun je zelfs met wat hulp zelf je deur of slot open krijgen. Mocht dat niet lukken en helpen wij graag de dicthgevallen deur, sleutel kwijt, of afgebroken sleutel weer uit het slot te krijgen. Onze slotenmakers krijgen alle deuren open – altijd!

Adham

|

Slotenmaker

Man lacht in sportkleding met armen over elkaar.

Sydney aan het woord

Hoe je je huis het beste kunt beveiligen? Simpel: zorg er altijd voor dat je de beste sloten plaatst in je woning. In principe adviseer ik ALTIJD om SKG 3 sterren sloten te plaatsen, die vormen een extra beveiliginglaag doordat deze sloten moeilijker open te breken zijn. Ook goed om te weten: verzekeraars vinden het vaak belangrijk dat je minimaal een SKG 3 sterren slot geïnstalleerd hebt om te voldoen aan de polisvoorwaarden. Het SKG 3 sterren slot mag van alle merken mogen van elk merk zijn als er maar altijd drie sleutels bij zitten en een veiligheidscertificaat. Je kan de sloten natuurlijk ook zelf plaatsen of ons bellen natuurlijk, ik help je natuurlijk graag verder met het plaatsen van een cilinder slot of veiligheidsbeslag!

Sydney

|

Slotenmaker

Nog meer voordelen van Locksmith

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

Geverifieerde slotenmakers

Onze slotenmakers in Amsterdam zijn geverifieerd door ons. Locksmith.nl voert diverse betrouwbaarheid checks uit om de vakkundigheid, betrouwbaarheid en zijn ter zake kundig. Onze geverifieerde slotenmakers zijn betrouwbaar, gebruiken onze protocollen en proberen daarom altijd om zonder schade binnen te komen.

VOG verklaring slotenmakers

Alle slotenmakers in Amsterdam van Locksmith.nl zijn in het bezit van een VOG. Wij controleren hiermee de (werk) historie van onze slotenmaker waardoor wij zeker weten dat alle onze slotenmakers bonafide zijn.

Uniforme slotenamker werkwijze

Wij van locksmith.nl houden wij niet van spelletjes of zwendeltrucs. Wij lokken je niet met lage prijzen en voorrijkosten, de prijs is de prijs. Altijd all- inclusief en inclusief BTW. Slotenmaker in Amsterdam nodig? Wij proberen altijd zonder schade de deur te openen en hanteren uniforme prijzen en voorwaarden in heel Amsterdam en Nederland.

Wat gaat de slotenmaker van locksmith doen om de deur te openen

Verwijderen afgebroken sleutel

Is je sleutel afgebroken in het slot? Dan zal ons slotenmaker Amsterdam altijd eerst proberen de afgebroken sleutel te verwijderen. Je kunt zelf pogen om dit met een naald of speld de sleutel los te trekken. Pas hierbij op dat de afgebroken sleutel niet (nog) dieper in het cilinderslot verdwijnt. Onze slotenmaker Amsterdam zal de sleutel verwijderen door een extractor te gebruiken. In bijna alle afgebroken sleutel gevallen is het voor de slotenmaker Amsterdam mogelijk om de deur zonder schade te openen.

Flipperen van een deur

Onze slotenmaker kijkt altijd eerst naar de mogelijkheid om de deur zonder te boren te openen. Dit scheelt namelijk de vervangingskosten van de cilinder. Dit doet de slotenmaker Amsterdam door eerst te kijken naar de andere mogelijkheden om de deur zonder schade te openen. Als de deur niet op het nachtslot zit (volledige dichtgedraaide cilinder) dan kan de slotenmaker Amsterdam doormiddel van een dun pasje en WD40 (siliconespray) de deur open flipperen. Dit is een veel toegepast methode om binnen te komen.

Hengelen van een deur

Het Hengelen van een deur kan alleen als er een brievenbus aanwezig is en het slot tevens niet volledig dicht gedraaid is. De slotenmaker Amsterdam kan het slot dan via een hengel door een brievenbus open krijgen. De slotenmaker Amsterdam gebruikt de hengel om de deurhendel aan de binnenkant te manipuleren en daarmee de deur zonder schade te openen. Het hengelen van een deur kan alleen als de deur niet op het nachtslot zit.

Uitboren of Uitvrezen van een cilinderslot

Als het slot is volledig dicht gedraaid is en de slotenmaker in Amsterdam niet kan flipperen (omdat er een antidiefstalstrip of de cilinder op het nachtslot staat) dan moet het slot helaas destructief geopend worden. De slotenmaker zal het slot uitboren of het slot met een frees open boren. In slechts 10%. van de gevallen is het nodig om het slot open te boren. In een dergelijk geval zal het slot vervangen moeten worden voor een nieuwslot. Onze slotenmakers in Amsterdam adviseren dan altijd om een veiliger slot terug te plaatsen (SKG 3) in Amsterdam.

Locksmith in cijfers

uur per dag bereikbaar
24
minuten service
20
tevreden klanten
100

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie