Slotenmaker als beroep, 5 tips waarom je moet kiezen voor de locksmith.nl Academy!

Inhoud

Slotenmaker worden? Overweeg je een carrière switch of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat het vak van slotenmaker te bieden heeft? Bij Locksmith.nl, een jonge en snelgroeiende start-up, hebben we een plekje voor je. We zijn het eerste en grootste locksmith platform in Nederland waar je betrouwbare slotenmakers kunt vinden met transparante prijzen. En weet je wat? We hebben meer klanten dan we aankunnen! Daarom starten we met de Locksmith.nl Academy en zoeken we 24 nieuwe trainees. Maar waarom zou je slotenmaker willen worden? Hier zijn vijf top redenen:

1. Slotenmaker zijn altijd nodig!

Sloten zijn overal, van huizen tot auto’s. Zolang er sloten zijn, zijn er slotenmakers nodig. Dit betekent dat er altijd vraag zal zijn naar je skills, wat zorgt voor een stabiele job met veel mogelijkheden.

2. Elk slot vormt een nieuwe puzzel en dus uitdaging!

Als slotenmaker sta je voor allerlei uitdagingen. Geen twee sloten zijn hetzelfde en elke klus is uniek. Het oplossen van deze puzzels is super bevredigend, vooral als je iemand uit de nood helpt.

3. Blijven Leren in de praktijk

Bij Locksmith.nl geloven we in constante professionele ontwikkeling. Onze Locksmith Academy biedt uitgebreide training en ondersteuning. Je leert hoe je vakkundig een deur schadevrij opent, hoe je omgaat met verschillende buitensluiting scenario’s, en hoe je als ondernemer in het slotenmaker vak start. Daarnaast leer je in praktijk hoe je in verschillende situatie om moet gaan. Samen met ons netwerk aan slotenmakers kan je altijd terecht bij een ander met je vraag. Onze leermeesters helpen je graag uit de brand.

4. Als slotenmaker werk je wanneer jij dat wilt! Flexibel dus!

Als slotenmaker bepaal je je eigen schema. Of je nu een 9-tot-5 type bent, of liever in de avonduren of weekenden werkt, er zijn mogelijkheden die bij jou passen. Ideaal als je graag wilt bijverdienen, vooral in de avonduren, het drukste moment voor Locksmith.nl. Dat is fijn, want dan kan je werk, bijbaan of hobby goed combineren met het werk als slotenmaker bij www.locksmith.nl. Jij kunt zelf aangeven wanneer je wel of niet beschikbaar bent voor een opdracht of klus.

5. Een slotenmaker je helpt mensen in nood!

En dat geeft pas echte voldoening. Als slotenmaker maak je echt een verschil in het leven van mensen. Of je nu iemand helpt die zichzelf uit hun huis heeft buitengesloten, of je zorgt voor de beveiliging van een bedrijf, jouw werk heeft directe impact.

Kortom, een carrière als slotenmaker bij Locksmith.nl biedt stabiliteit, uitdaging, constante professionele ontwikkeling, flexibiliteit en de kans om een verschil te maken. Onze Academy is perfect voor technische talenten die handig zijn met gereedschap, creatief zijn in het oplossen van technische uitdagingen, graag willen bijverdienen, willen starten als ondernemer, en geen sales willen doen, maar juist hun vak willen uitoefenen. Met 24 trainee posities beschikbaar in onze Locksmith Academy, is er geen beter moment om je bij ons team aan te sluiten. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen!

Relevant

Tess van Tessted.com testte Locksmith.nl voor haar buurvrouw

Mezelf buitengesloten

Ik had mezelf buitengesloten in Amsterdam, nou ja ‘ik’, ik niet maar mijn buurvrouw wel. En zoals een goede buur betaamt, schiet

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie