Slotenmaker Houten

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Houten nodig?

Bent u uw sleutels vergeten en staat u nu buiten uw woning in Houten? Wie kan u nu helpen? Een sloten monteur kan uw voordeur dan voor u openmaken. Dit kan de slotenmaker veelal zonder schade doen. Dat scheelt u weer bijkomende kosten. De sloten expert zal de deur dan ontsluiten door met een hengel te vissen door een brievenbus of door een silicone kaart langs het slot van uw deur te halen. Wanneer er geen brievenbus geplaatst is of er is in het verleden een antidiefstal-strip gemonteerd, dan kan de slotenmaker met speciaal gereedschap de cilinder vrezen. In dit geval moet er na het openen van een deur een nieuwe cilinder worden geplaatst.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Houten

Na een verhuizing bevelen we u altijd aan om uw slot te substitueren. Een slotenmaker kan dit karwei het beste voor u afhandelen. Een vakkundige slotenmaker zal u zeker advies geven over het te monteren slot inclusief cilinder. Goede sloten experts kunnen u ook advies geven over riskante onderdelen in de beveiliging van uw huis en wat er moet gebeuren om deze veiligheidsrisico’s in te dammen. Let wel op dat u een betrouwbare en bekwame slotenmaker inschakelt voor dit type opdracht.

Hulp bij inbraakschade in Houten

Heeft een inbreker een aanzet gedaan om bij u in te breken en heeft uw gebouw daardoor inbraakschade opgelopen? Of is het de inbrekers wel gelukt om bij u binnen te komen? Of er nu bezittingen van waarde zijn verduisterd of niet, er zijn ongewenste vreemden in of bij uw thuis geweest. Uw privacy is aangetast en u rest de inbraaksporen of -schade. Er zijn niet veel situaties zo vervelend. Het is belangrijk om de schade na een inbraak zo spoedig mogelijk te herstellen. Soms is het tot dit is gerealiseerd niet eens veilig om nog langer thuis te blijven. Als het de inbrekers niet is gelukt om binnen te komen, dan is uw slot wellicht nog niet helemaal kapot. Maar in de meeste gevallen is de schade dusdanig omvangrijk dat uw slot moet worden hersteld of vervangen. Bijkomend geluk is dat wij u gelukkig gewoon helpen bij het herstellen van inbraakschade in Houten en omstreken. Onze geverifieerde vakmannen hebben ruimschoots ervaring met het herstellen van inbraakschade. Zo zorgen we er voor dat u zich weer veilig kunt voelen in uw eigen huis. Geluk bij een ongeluk is dat inbraakschade doorgaans gedekt door uw verzekering. Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Houten

Uw woning moet de plek zijn waar u zich veilig voelt. Indien er bij u is ingebroken, dan kan dit gevoel aanzienlijk zijn aangetast. Het is helaas niet altijd mogelijk om een inbraak compleet te verhelpen, maar het is zeker zo dat goede voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak behoorlijk verkleinen. Zo adviseren we dat u al uw ramen en deuren sluit als u uw woning of pand verlaat. Zelfs als u slechts voor een paar minuten de deur uit gaat. Wees ervan bewust dat een kleine kier of opening voor een inbreker al voldoende is om uw huis of gebouw te betreden. Zorg er daarnaast voor dat u geen waardevolle bezittingen in zicht hebt liggen en dat uw woning of pand er levendig uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht aan te laten en overdag juist de gordijnen open te laten. Inbrekers zetten ladders, containers en andere verhogingen in als opstapje om naar binnen te klimmen. U voorkomt dit door deze dingen op te ruimen of buiten bereik van mogelijke inbrekers te houden. Tenslotte biedt Locksmith.nl advies en uitkomst om uw huis of pand in Houten te beveiligen. Zo wordt het wel zeer lastig om bij u thuis in te breken.

Autodeur openen in Houten

Heeft u uw sleutel in de auto gelaten en de autodeur per ongeluk op slot gedaan? Staat u nu buiten de auto, hoewel u eigenlijk de auto in wilt? U bent zeker niet de eerste die dit is overkomen. En u wilt niet dat uw auto wordt beschadigd bij het open maken van uw autodeur. Het ontsluiten van een autodeur zonder sleutel is specialistisch werk. Bij nieuwe voertuigen is dit al helemaal het geval. Bij deze auto’s moet de software van de auto worden benaderd. Dit systeem moet achteraf nogmaals worden gekalibreerd. Om dit ingewikkelde werk juist uit te kunnen voeren is tevens specifieke uitrusting nodig. Wat ook wel eens voorkomt is dat uw auto op een voor u ongunstige plaats staat, terwijl u niet meer naar binnen kunt. Het is dan belangrijk om een vakbekwame en vertrouwde vakman op te zoeken die de bedrevenheid en het gereedschap heeft en spoedig ter plaatste is om u hulp te bieden. Geluk bij een ongeluk is dat de gecertificeerde sloten experts van Locksmith.nl u uitkomst bieden wanneer u uw autodeur niet open krijgt en u in Houten of omstreken bent. Onze sloten monteurs kunnen uw auto ontsluiten zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto schade te berokkenen. Ze kunnen de autodeuren ontsluiten van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg terug te vinden zijn.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Houten?

Er zijn enkele punten waar u nadrukkelijk op moet letten bij het zoeken van een betrouwbare sloten expert in Houten. Ten eerste is een bonafide sloten monteur altijd ondubbelzinnig over zijn aanpak. Een goede sloten monteur zal in het contact met u altijd doorvragen naar de specifieke omstandigheden. Op deze wijze zorgt de sloten expert er voor dat hij adequaat voorbereid naar u toe komt. Eveneens is het voor u prettig om te weten wat er komen gaat. Ten tweede is een goede vakman altijd open over de kosten. Zo vindt u op de website van de vakman een begrijpbare uitleg van de prijzen en hoe deze tot stand komen. Ten derde moet het voor u op de website meteen helder zijn wie er bij u langs komt. Idealiter vindt u hier een herkenbare foto van de vakman en een stuk toelichting over wie deze man is en zijn werkervaring als slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website gecommuniceerd wordt gelijk is aan wat u ziet en wordt verteld bij u thuis. Wij raden u daarom aan goed uw huiswerk te doen voordat u akkoord gaat en een vakman inschakelt. Zo ontloopt u een rottige situatie bij u thuis.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Houten?

De manier om een kundige slotenmaker bij u in de buurt te ontdekken is te speuren op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame sloten expert bij u in de buurt vindt. Onze geverifieerde sloten monteurs zijn absoluut allen gescreend en:

 • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en hebben een geldige aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor resultaten in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Houten schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Houten zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Houten:

 • Houten Noord-West
 • Houten Noord-Oost
 • Houten Zuid-West
 • Houten Zuid-Oost
 • Houten Buitengebied
 • ‘t Goy
 • ‘t Goy Buitengebied
 • Tull en ‘t Waal
 • Tull en ‘t Waal Buitengebied
 • Schalkwijk
 • Schalkwijk Buitengebied

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een slotenmaker in Houten via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame vakman verwachten. U krijgt vooraf te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij belasten u nooit met voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de slotenmaker bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen bij aankomst in onze handige locksmith.nl app. Na het afronden van de klus verifieert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt eveneens digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. Of u kunt ervoor kiezen om achteraf af te rekenen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant betalen, maar dit raden we niet aan tenzij het voor u echt niet anders kan. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig inzichtelijk voor u, voor de slotenmaker en voor ons. Op deze manier kunnen we samen ongewenste situaties voorkomen. Heeft u toch nog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of via mail naar [email protected]. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in heel Houten. Neem in noodgevallen telefonisch contact met ons op. U kunt ons bellen op 085-4000911. Evengoed kunt u in de locksmith.nl app zelf direct een bericht sturen naar geverifieerde sloten expert bij u in de buurt.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde berichten Slotenmaker Houten

Stijlvol minimalistisch 3D-ontworpen huis met rode accenten.

Pinksteren! Vergeet je sleutels niet!

Het is lente, de zon warmt op, vogeltjes fluiten en het pret rooster op de scholen begint ook. Kortom, heel...
Pinksteren! Vergeet je sleutels niet!
Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd...
Lijst betrouwbare slotenmakers
Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze...
Lijst Malafide slotenmakers
Slotenmaker leunt op bestelwagen met bedrijfslogo.

Wordt de slotenmaker gedekt door de verzekering?

Lang verhaal kort: ja! Mits je natuurlijk een woning of opstal verzekering hebt afgesloten en voldoet aan de specifieke polisvoorwaarden....
Wordt de slotenmaker gedekt door de verzekering?
Twee mannen naast auto met slotenmaker reclame.

Slotenmaker Amsterdam voorspelt topdrukte tijdens Koningsdag 2024

Koningsdag, iedereen is in het oranje uitgedost en klaar om van s’ochtends vroeg tot laat te feesten, hossen, hustllen (lees:...
Slotenmaker Amsterdam voorspelt topdrukte tijdens Koningsdag 2024
Heatmap oproepfrequentie per weekdag en uur.

De drukste dagen voor slotenmakers 📅

Eerder deden wij al onderzoek naar trends in de slotenmakers wereld, en nu pakken wij doorrrrr.. Stel je voor, het...
De drukste dagen voor slotenmakers 📅

Top 10 inbraakmethode – en wat je aan inbraak preventies hier tegen kunt doen.

Er wordt een hoop ingebroken, zoveel. wisten wij al, maar welke technieken gebruiken de boeven? En belangrijker nog, wat hebben...
Top 10 inbraakmethode – en wat je aan inbraak preventies hier tegen kunt doen.
Locksmith.nl onderzoek slotenmakers 2023

Wat wij écht moeten doen om de slotenmaker sector (nog) gezonder te maken!

Afgelopen week kondigde Google aan te stoppen met advertenties van Loodgieters, want: malafide praktijken net als bij Slotenmakers. En dit...
Wat wij écht moeten doen om de slotenmaker sector (nog) gezonder te maken!
Een man met een baard die een zwarte muts en een oranje jas draagt, is gefocust bezig met het openen van een deur met een sleutel in een stedelijke omgeving.

Kosten en Tips voor het Openen van een Deur door een Slotenmaker

Ontdek de kosten van een deur openen door een slotenmaker, inclusief factoren die de prijzen beinvloeden en tips voor het...
Kosten en Tips voor het Openen van een Deur door een Slotenmaker
"Close-up van een sierlijke, oude deurbel op een donkere deur, met op de achtergrond een traditionele Nederlandse straat met gevels van historische gebouwen, schemerige straatverlichting en een besneeuwde straat."

Hoe Ver Mag Een Cilinderslot Uitsteken? De Gids voor Beveiligde Sloten

Ontdek hoe ver een cilinderslot mag uitsteken voor optimale inbraakpreventie. Leer de normen, installatietips en het belang van correcte cilinderslot...
Hoe Ver Mag Een Cilinderslot Uitsteken? De Gids voor Beveiligde Sloten
M&C slot via locksmith.nl Zwarte cilindervormige hangslot, Zwitserse technologie.

Beste slot: Matrix SKG 3 van M&C

M&C, cilinder en sloten fabrikant  van Nederlandse bodummm, hoe gaaf is dat!? En zoals een echt Nederlandse familiebedrijf betaamt: aan...
Beste slot: Matrix SKG 3 van M&C
Een mannelijke monteur met een baard werkt geconcentreerd aan een werkbank in een atelier, met verschillende gereedschappen en sleutels in de buurt. Hij draagt een rode overall met een zwart shirt eronder en lijkt aandachtig een onderdeel te repareren of te onderzoeken.

De Ultieme Gids voor het Vinden van een Betrouwbare Slotenmaker

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker? Ontdek in onze gids hoe je een gecertificeerde, lokale slotenmaker vindt voor veilige sloten...
De Ultieme Gids voor het Vinden van een Betrouwbare Slotenmaker

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Schalkwijk Houten

Op zoek naar een professionele en snelle slotenmaker in Schalkwijk of Houten? Locksmith.nl biedt betrouwbare diensten, waaronder het repareren, vervangen,...
Slotenmaker Schalkwijk Houten

Slotenmaker t Goy Houten

Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle slotenmaker in 't Goy/Houten? Slotenmaker t Goy biedt 24/7 service en...
Slotenmaker t Goy Houten

Slotenmaker Schalkwijk Buitengebied Houten

Ben je op zoek naar professionele slotenmaker diensten in Schalkwijk Buitengebied Houten? Dan ben je bij ons aan het juiste...
Slotenmaker Schalkwijk Buitengebied Houten

Slotenmaker Houten Noord-Oost Houten

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Houten Noord-Oost? Locksmith.nl biedt 24/7 service voor noodsituaties zoals u buitengesloten bent of...
Slotenmaker Houten Noord-Oost Houten

Slotenmaker t Goy Buitengebied Houten

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in t Goy Buitengebied? Kijk dan niet verder dan Locksmith.nl. Met jarenlange ervaring en...
Slotenmaker t Goy Buitengebied Houten

Slotenmaker Houten Zuid-West Houten

Op zoek naar een professionele en betrouwbare slotenmaker in de wijk Houten Zuid-West? Zoek dan niet verder! Ons team van...
Slotenmaker Houten Zuid-West Houten

Slotenmaker Tull en ‘t Waal Buitengebied Houten

Ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Tull en 't Waal Buitengebied? Locksmith.nl is het nummer 1 platform...
Slotenmaker Tull en ‘t Waal Buitengebied Houten

Slotenmaker Tull en ‘t Waal Houten

Onze slotenmakers zijn snel ter plaatse in Tull en 't Waal en omgeving om je te helpen met al je...
Slotenmaker Tull en ‘t Waal Houten

Slotenmaker Houten Buitengebied Houten

Op zoek naar een professionele slotenmaker in Houten Buitengebied? Locksmith.nl is dé specialist op het gebied van hang- en sluitwerk....
Slotenmaker Houten Buitengebied Houten

Slotenmaker Houten Zuid-Oost Houten

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Houten Zuid-Oost? Locksmith.nl biedt 24/7 spoed slotenmaker diensten aan, zoals het vervangen of...
Slotenmaker Houten Zuid-Oost Houten

Slotenmaker Houten Noord-West Houten

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Houten Noord-West? Onze ervaren slotenmakers staan dag en nacht voor u klaar om...
Slotenmaker Houten Noord-West Houten

Slotenmaker Elspeet-Vierhouten Nunspeet

Op zoek naar professionele slotenmaker diensten in Elspeet-Vierhouten of omgeving? Slotenmaker Elspeet-Vierhouten in Nunspeet biedt een breed scala aan diensten,...
Slotenmaker Elspeet-Vierhouten Nunspeet

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen In verschillende situaties is het aan te raden om het slot van uw voordeur of...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
 • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
 • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie