fbpx

Prijzen

Wij hechten veel waarde aan transparantie

Ons platform is gratis voor consumenten. Aan de inzet van een door ons geverifieerde slotenmaker zijn natuurlijk wel kosten verbonden. Wij vinden het belangrijk om hier transparant over te zijn. Zo weet je als consument waar je aan toe bent. De kosten zijn afhankelijk van het werk dat gedaan moet worden, het tijdstip (avond of in het weekend) en of er extra werk moet worden verricht. Het tarief voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app.  Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur:

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

Alle betalingen gaan digitaal via het locksmith.nl platform, dus geen onaangename verrassingen met defecte pinautomaten of contant geld.

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie