Pinksteren! Vergeet je sleutels niet!

Inhoud

Het is lente, de zon warmt op, vogeltjes fluiten en het pret rooster op de scholen begint ook. Kortom, heel Holland trekt er op uit. En dat betekent: meer buiten de deur, meer buitensluitingen en dus wederom top drukte voor slotenmakers.

Daarom een paar handige tips om te voorkomen dat jij wordt buitengesloten.

 

1. sleutel onder de mat

Niet doen, je maakt het een potentiele dief dan namelijk wel heel erg makkelijk. Wij raden daarom als Locksmith absoluut af om de sleutel onder de deurmat of achter de kliko te plaatsen. De gemiddelde dief is natuurlijk ook niet van gisteren en weet natuurlijk feilloos en snel de meest logische verstop plekken af te scannen. Het risico wat je dan loopt is erg pijnlijk: inboedel kwijt, zonder inbraaksporen! De meeste inboedelverzekering dekken dan niet de kosten van de inbraakherstel of de verloren inboedel omdat de sleutel niet goed bewaard is. Het risico op inbraak had dus beperkt kunnen worden als de sleutel veilig was opgeborgen, dit wordt jou als verzekerde dan ook aangerekend (sla je polisblad, begint nu al te gapen 😅, er maar op na). Nog een reden om niet je sleutel onder de mat te verstoppen is dat de meeste sleutels die in omloop zijn niet van RVS materiaal zijn gemaakt, door regen en vocht kan corrosie ontstaan waardoor: 1. de sleutel überhaupt niet meer in de deur past, of erger nog 2. de sleutel afbreekt en in het slot blijft steken. Dan zit je er maar mooi mee en moet je toch een slotenmaker bellen. Je kunt natuurlijk ook eerst even zelf aan de slag met deze tips om zelf je huis weer binnen te komen.

2. Goede buur

Al oude gezegde, maar niet minder waar. Heb je goed contact met de buren, of familie in de buurt of stad wonen? Leg dan een reservesleutel bij hen neer. Altijd handig voor als de nood aan de man is, plantjes water gegeven moeten worden of….. Als je bent buitengesloten…. Dat scheelt je een hoop geld, aangenomen dat de redder in nood, je voor nop uit de brand komt helpen. Kortom, wees een lieve buur, en een hoop slotenmaker ellende wordt je bespaart. Wij weten bijvoorbeeld uit ons slotenmaker onderzoek dat er veel mensen gelukkig kunnen rekenen op een goede buur die hun uit de brand helpt!

3. Pas op voor Malafide slotenmakers

Toch buitengesloten? En op zoek naar een slotenmaker? Pas dan op voor de malafide boeven, die zijn met een beetje oefening makkelijk te herkennen. Een paar tips:

  1.  Is de website is professioneel?
  2. hanteren zij uniforme prijzen?
  3. met wie doe je zaken? Staat de foto van de eigenaar er op? Of een standaard afbeeldingen van het web?
  4. Is er een adres bekend, KVK en BTW – ID?
  5. Wat zeggen de reviews
  6. gebruik de {naam van de slotenmaker} + {zoekwoord: opgelicht} om te zien of de slotenmaker ergens bij Radar of opgelicht gemarkeerd is.

4. Locksmith.nl

Of beter nog, bel ons! 085-4000911 Wij helpen je graag uit de brand. Wist je dat wij ons bedrijf zijn gestart omdat wij zelf opgelicht werden door een malafide slotenmaker? Nee? The more you know hè🥲! Onze slotenmakers zijn namelijk geverifieerd, wij kennen iedereen persoonlijk, hebben asessments gedaan, VOG’s en AV’s van als onze slotenmakers, zo weet je zeker wie er precies komt, tegen welke prijs en beloven wij altijd eerlijk en transparant te zijn. Lees onze reviews er gerust op na! Of bekijk ons interview met Locksmith op Omroep Flevoland

Relevant

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze slotenmakers in

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie