Over Locksmith

Vind een locksmith

Locksmith.nl is het nummer 1 platform in Nederland waar je snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker vindt tegen een transparante prijs.

Ons platform is gratis voor consumenten. Voor de inzet van een een door ons geverieerd locksmith zijn natuurlijk wel kosten verbonden. De kosten zijn afhankelijk van het werk dat gedan moet worden, het tijdstip (avond of in het weekend) en of er extra werk verricht moet worden. Het tarief van de locksmith is terug te vinden in het profiel. Alle betalingen gaan digitaal via het locksmith.nl platform, dus geen onaangename verassingen met defecte pinautomaten of contant geld.

Sleutel kwijt en hulp nodig?

Onze Missie

Hoe wij ervoor zorgen dat jij snel een betrouwbare slotenmaker vind

Het team

Ontmoet het team achter Locksmith.nl

Werken bij

Join the club en kom werken bij Locksmith.nl

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie