Sleuteloverdracht: Het moment om Sloten te vervangen!

Inhoud

Nieuwe woning? Gefeliciteerd met je nieuwe plek! Terwijl je je voorbereidt op deze nieuwe fase, is het essentieel om even stil te staan bij de beveiliging, in het specifiek: het slot. Voordat je je nieuwe leven instapt, laten we eerst duiken in het belang van je sloten na een sleuteloverdracht.

Sleuteloverdracht in een Notendop

Sleuteloverdracht is het moment waarop je officieel de sleutels van je nieuwe ruimte in handen krijgt. Of het nu gaat om een knus appartement, een ruim huis of dat kantoor waar je altijd van gedroomd hebt, het is een mijlpaal. Maar met grote veranderingen komen ook verantwoordelijkheden. MAar dit is ook meteen het moment om even goed het hang en sluitwerk te controleren.

Waarom je oude sloten een tweede blik waard zijn

 1. Veel handen, veel risico’s: Denk eens na: hoeveel mensen hadden voor jou toegang tot deze sleutel? Zijn die sleutels weer terug? Hoeveel sleutel waren er uberhaubt? En hoeveel kopieën zouden er in omloop kunnen zijn?
 2. Verloren sleutels: Sleutels raken kwijt, dat is een feit. Maar wat als jouw sleutel in de verkeerde handen valt?
 3. Oud ≠ Veilig: Oude sloten hebben hun charme, maar ze zijn misschien niet opgewassen tegen moderne inbraakmethoden zoals de Bulgaarse Methode.

Inbrekers en hun sluwe methoden

Net zoals je je aanpast aan je nieuwe plek, zijn inbrekers constant op zoek naar manieren om hun ‘vak’ te verbeteren. Ze zijn zich maar al te bewust van de kwetsbaarheden die kunnen optreden tijdens een verhuisperiode. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je tijdens het klussen je deur niet helemaal op slot draait en zo kwetsbaar bent voor dieven. Er zijn sloten waar inbrekers een hekel aan hebben, die werken het best als afschrikking.

De oplossing? Sloten vervangen!

 1. Maximale beveiliging: Door je sloten te vervangen, minimaliseer je het risico van ongewenste toegang. Bovendien, helpt het ook je verzekering als je een slot met SKG 3 niveau hebt mocht er toch een keer ingebroken zijn.
 2. Moderne technologie: Nieuwe sloten bieden vaak betere bescherming en kunnen je voorzien van geavanceerde beveiligingsfeatures.
 3. Gemoedsrust: Je zult beter slapen wetende dat je de enige bent met toegang tot je nieuwe ruimte, wel zo’n fijn idee toch? 😴

Vervang je sloten!

Een nieuwe start is altijd spannend, maar zorg ervoor dat veiligheid bovenaan je checklist staat. Door je sloten te vervangen, en het juiste slot uit te kiezen, investeer je in rust en zekerheid voor de toekomst. Welkom thuis! Wil je meteen gebruik maken van onze diens? Locksmith.nl vervangt alle sloten, door heel Nederland vanaf e99 per slot (inclusief montage). Bekijk onze prijzen voor slot vervangen hier of maak direct een afspraak!

Relevant

Stijlvol minimalistisch 3D-ontworpen huis met rode accenten.

Sleutels vergeten op vakantie

Ik ga op vakantie, en ik neem: koffer, zwembroek, tandenborstel, haarklem, föhn, zonnenbrandcreme, boeken, ipod, deet, cd-I speler, walkman, basketbal schoenen, lonely

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie