Lijst betrouwbare slotenmakers

Inhoud

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht om hiermee de onwetende en kwetsbare consumenten te beschermen. Dat doen wij door tips te geven over waar je op moet letten bij het inschakelen van een slotenmaker, maar ook door consumenten onderzoek naar de betrouwbaarheid van slotenmakers en het gebruik  van humor, ja-ja er moet ook gelachen worden, om ons standpunt over het voetlicht te brengen. Zie voorbeeld: belowwww…

Lijst betrouwbare slotenmakers

Maar er zijn natuurlijk ook Bonafide, eerlijke slotenmakers actief! Best wel veel zelfs! Maar hoe weet je als consument of je te maken hebt met een ekte-ekte slotenmaker of een boef? De fijnproevers pikken de malafide slotenmakers er zo uit! Let maar eens goed op de foto’s die ze gebruiken, generieke teksten, het ontbreken van een ‘over ons’ of ‘contact’ pagina en bijna nooit zijn de mensen achter de website te vinden. Als dat zo is, even verder blijven zoeken of je raadpleegt deze lijst met locksmiths en slotenmaker toppers!

Ons lijstje is opgesteld met goedkeuring van onze conculega’s en is bedoeld om jou – de consument – op gang te helpen. Want eerlijk is eerlijk, het liefst hebben wij dat jullie ons slotenmakers helemaal niet nodig hebben want: voorkomen is beter dan genezen. En als je dan toch met spoed een slotenmaker nodig hebben wij natuurlijk het liefst dat je eerst ons even belt 🙂 Mocht dat geen soelaas bieden, bel dan beslist een van onze gewaardeerde concurrenten.

Slotenmaker Amsterdam

Mocht je een goede en vooral ook betrouwbare slotenmaker in Amsterdam zoeken, neem dan vooral contact op met de slotenwacht. Met 480 reviews en een gemiddelde score van 4,9 sterren, zijn Daan en zijn team een betrouwbare Amsterdamse slotenmaker met een goede reputatie en een lange staat van dienst. Daar val je geen buil aan dus!

Slotenmaker Eindhoven

Energieke en kundige slotenmaker nodig? Boyd, slotenmaker in Eindhoven is een van betere slotenmakers onder de rivieren. Boyd is sinds jaar en dag actief, en kent Eindhoven uit zijn duimpje, kundig en snel! Dat blijkt ook wel uit zijn 5 sterren reviews van de 204! Nette score hoor! Goed om te weten: Boyd is ook partner van locksmith.nl.

Slotenmaker Almere

Bart, senior, wel te verstaan is onze goedlachse Almeerse collega’s. Locksmith.nl heeft Almeerse roots, het is de plaats waar ons bedrijfs is geboren en getogen, en Bart was een van onze eerste enthousiaste partners. BiBa, zo heet Bart’s slotenmakers bedrijf in Almere, is sinds 2016 actief en een begrip in Almere. Naast Bart, is er nog een goedlachse vriendelijke slotenmaker: Cedric van 5star! Beiden kunnen wij van harte aanbevelen en zijn tevens partner van locksmith.nl. Ook leuk, Bart maakt als ervaren slotenmaker de gekste dingen mee, hij deed hier tijdens onze podcast een boekje over open! Vet graaf!

Slotenmaker Rotterdam

Toen ikzelf een jaar of 4 geleden begon met dit vak was ik natuurlijk al heel lang bezig met mijn desk research. Tijdens die onderzoeksfase kwam ik Hafid van expert-slotenmaker tegen op YouTube. Voor mij een legende, voor vele een redder in nood, Hafid is oprecht een expert, en wat ons betreft dan ook de enige expert slotenmaker om in te schakelen bij een buitensluiting.

 

Slotenmaker Utrecht

Buitengesloten in Utrecht? Onze zeer ervaren collega Guus van Albina Secure is al tientallen jaren actief en kan zelfs de meest ingewikkelde sloten (en ook auto’s) openen. Overigens heeft Albina ecure ook een vestiging in Rotterdam en omgeving, handig! Wij zijn erg blij om Guus als partner te hebben van locksmith.nl!

 

Ben jij of herken jij jijzelf als betrouwbare slotenmaker? En vind je dat je naam niet mag ontbreken op dit lijstje? Stuur dan even bericht naar [email protected]!

 

 

 

Relevant

Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze slotenmakers in

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie