Slotenmaker Enschede

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Enschede nodig?

Bent u uw sleutels vergeten en staat u nu buiten uw huis in Enschede? Wie kunt u nu om hulp vragen? Een sloten expert kan uw deur dan voor u openen. Dit kan de sloten monteur dikwijls schadevrij doen. Zo voorkomt u weer additionele kosten. De sloten expert zal de voordeur dan open maken door te hengelen door een brievenbus of door een silicone kaart langs het slot van uw deur te halen. Dit kan niet of nauwelijks als er een anti-diefstal-strip op de deur zit en als er geen brievenbus aanwezig is. De sloten monteur kan de voordeur dan met een speciale vrees openmaken. Na het vrezen en openen van de voordeur heeft u dan wel een plaatsvervangende cilinder nodig. De slotenmaker kan u hierover van advies voorzien.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Enschede

Mogelijkerwijs bent u net verhuisd naar een nieuwe woning of u wilt uw oude slot te verwisselen voor een minimaal evengoed sluiting. Dan kunt u het beste een sloten expert vragen om dit voor u op te pakken. Een gecertificeerde slotenmaker gaat u hoogstwaarschijnlijk advies geven over het te plaatsen slot inclusief cilinder. Kundige sloten experts kunnen u ook advies uitbrengen over risicovolle onderdelen in de beveiliging van uw woning en wat er voor nodig is om deze veiligheidsrisico’s te mitigeren. We adviseren u dat u een betrouwbare en bekwame sloten expert contacteert voor dit type opdracht.

Hulp bij inbraakschade in Enschede

Heeft een inbreker een poging gedaan om bij u binnen te dringen en heeft uw woning of pand hierdoor inbraakschade opgelopen? Mogelijkerwijs is het de boeven wel gelukt om bij u in te breken? Of er nu waardevolle spullen zijn gejat of niet, er zijn ongewenste onbekenden in of bij uw woning geweest. Uw privacy is geschaad en u rest de inbraaksporen en -schade. Er zijn niet veel situaties zo rot. Het is belangrijk om de schade na een inbraak zo snel mogelijk te herstellen. In sommige gevallen is het tot dit is gerealiseerd zelfs niet veilig om nog langer thuis te verblijven. Soms lukt het de inbrekers niet om helemaal binnen te komen. De kans is dan groot dat uw slot niet hoeft te worden vervangen. Maar vaker wel dan niet is de schade dusdanig omvangrijk dat uw slot moet worden hersteld of vervangen. Bijkomend geluk is dat u voor het herstellen van inbraakschade in Enschede en omstreken gewoon bij ons terecht kunt. Onze vaardige slotenmakers hebben ruimschoots ervaring met het teniet doen van inbraakschade. Dit met als hoofddoel om u weer een veilig gevoel in uw eigen huis te bieden. Geluk bij een ongeluk is dat inbraakschade vaak gedekt door uw verzekering. Doe wel even navraag bij uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Enschede

Uw huis moet een plek zijn waar u zich fijn voelt. Als er bij u is ingebroken, dan kan dit gevoel behoorlijk zijn aangetast. Het is helaas niet altijd mogelijk om een inbraak helemaal te verhelpen, maar het is wel zo dat juiste voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak behoorlijk verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren dicht trekt als u uw woning of pand verlaat. Ook als u maar voor even de deur uit gaat. Wees attent dat de kleinste kier of opening voor een inbreker al een kans is om uw woning of gebouw te betreden. Laat bovendien geen waardevolle spullen in het zicht liggen, want dit is een uitnodiging voor mogelijke inbrekers. Zorg er ook voor dat uw huis er levendig uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht aan te laten en overdag juist de gordijnen open te laten. Inbrekers maken gebruik van ladders, containers en andere verhogingen als opstapje om naar binnen te klauteren. U kunt dit voorkomen door deze dingen op te ruimen of buiten bereik van mogelijke boeven te houden. Tot slot biedt Locksmith.nl advies en oplossingen om de kans op inbraak in uw woning of pand in Enschede te verkleinen. Zo zorgen we er voor dat inbreken bij u niet of nauwelijks te bewerkstelligen is.

Autodeur openen in Enschede

Ligt de sleutel in uw voertuig en is de autodeur op slot? Bent u buiten uw auto gesloten en wilt u deze ontsluiten? U bent zeker niet de eerste die dit is overkomen. En u wilt niet dat uw auto wordt beschadigd tijdens het open maken van uw autodeur. Er komt veel bij kijken om uw autodeur te openen zonder sleutel. Bij jonge auto’s is dit al helemaal het geval. Bij deze auto’s moet het elektronische systeem van de auto worden benaderd. Dit systeem moet achteraf opnieuw worden gekalibreerd. Om dit ingewikkelde werk adequaat uit te kunnen voeren is eveneens bijzondere uitrusting nodig. Daarnaast kan uw auto op een voor u onpraktische plek staan, terwijl u niet meer naar binnen kunt. Om deze reden is het van belang om een bekwame en eerlijke slotenmaker op te sporen die de bekwaamheid en het gereedschap heeft en spoedig ter plaatste is om u van dienst te zijn. Gelukkig bieden de gecertificeerde sloten experts van Locksmith.nl u uitkomst als u uw autodeur niet kunt openen en u in Enschede of omstreken bent. Onze vakmannen ontsluiten uw auto zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto te beschadigen. Zij openen de autodeuren van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg rijden.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Enschede?

Er zijn verscheidene onderwerpen waar u in het bijzonder op moet letten bij het zoeken van een goede sloten monteur in Enschede. Ten eerste is een goede sloten monteur altijd open over zijn aanpak. Een betrouwbare slotenmaker zal in het contact met u ten alle tijden doorvragen naar de specifieke omstandigheden. Op deze manier zorgt de slotenmaker er voor dat hij adequaat toegerust naar u toe komt. Eveneens is het voor u aangenaam om te weten wat er gaat gebeuren. Ten tweede is een bonafide vakman ten alle tijden ondubbelzinnig over zijn prijzen. Zo vindt u op de website van de vakman een begrijpbare toelichting op de prijzen en hoe deze zijn opgebouwd. Ten derde moet het voor u op de website direct duidelijk zijn wie er bij u langs komt. Idealiter vindt u hier een goed zichtbare foto van de vakman en een korte toelichting over wie deze man is en zijn werkervaring als slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt congruent is met wat u ziet en wordt verteld bij u aan de deur. Wij raden u daarom aan goed uw huiswerk te doen voordat u akkoord gaat en een slotenmaker inhuurt. Dit kan u een hele een nare situatie aan de deur schelen.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Enschede?

De aanpak om een gespecialiseerde sloten expert bij u in de nabijheid te ontdekken is te zoeken op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame sloten expert bij u in de nabijheid vindt. Deze geverifieerde slotenmakers zijn gegarandeerd allemaal gescreend en:

 • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en hebben een legitieme aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor resultaten in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Enschede schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Enschede zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde sloten experts van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Enschede:

 • Binnensingelgebied
 • Hogeland - Velve
 • Boswinkel - Stadsveld
 • Twekkelerveld - T.H.T.
 • Enschede-Noord
 • Ribbelt - Stokhorst
 • Enschede-Zuid
 • Bedrijfsterreinen Enschede-West
 • Glanerbrug en omgeving

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een vakman in Enschede via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vooraf te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij belasten u nooit met voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de sloten monteur bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen voor aankomst in onze gebruiksvriendelijke locksmith.nl app. Na het afronden van de opdracht verifieert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt ook digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf af te rekenen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant betalen, maar dit raden we af tenzij het voor u echt niet anders uitkomt. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig transparant voor u, voor de slotenmaker en voor ons. Op deze manier kunnen we samen misstanden voorkomen. Heeft u toch nog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of met een mailtje naar [email protected]. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in heel Enschede. Neem in noodgevallen telefonisch contact met ons op. U kunt ons bellen op 085-4000911. Daarnaast kunt u in de locksmith.nl app zelf direct een afspraak maken met een geverifieerde sloten monteur bij u in de omgeving.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde berichten Slotenmaker Enschede

Stijlvol minimalistisch 3D-ontworpen huis met rode accenten.

Pinksteren! Vergeet je sleutels niet!

Het is lente, de zon warmt op, vogeltjes fluiten en het pret rooster op de scholen begint ook. Kortom, heel...
Pinksteren! Vergeet je sleutels niet!
Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd...
Lijst betrouwbare slotenmakers
Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze...
Lijst Malafide slotenmakers
Slotenmaker leunt op bestelwagen met bedrijfslogo.

Wordt de slotenmaker gedekt door de verzekering?

Lang verhaal kort: ja! Mits je natuurlijk een woning of opstal verzekering hebt afgesloten en voldoet aan de specifieke polisvoorwaarden....
Wordt de slotenmaker gedekt door de verzekering?
Twee mannen naast auto met slotenmaker reclame.

Slotenmaker Amsterdam voorspelt topdrukte tijdens Koningsdag 2024

Koningsdag, iedereen is in het oranje uitgedost en klaar om van s’ochtends vroeg tot laat te feesten, hossen, hustllen (lees:...
Slotenmaker Amsterdam voorspelt topdrukte tijdens Koningsdag 2024
Heatmap oproepfrequentie per weekdag en uur.

De drukste dagen voor slotenmakers 📅

Eerder deden wij al onderzoek naar trends in de slotenmakers wereld, en nu pakken wij doorrrrr.. Stel je voor, het...
De drukste dagen voor slotenmakers 📅

Top 10 inbraakmethode – en wat je aan inbraak preventies hier tegen kunt doen.

Er wordt een hoop ingebroken, zoveel. wisten wij al, maar welke technieken gebruiken de boeven? En belangrijker nog, wat hebben...
Top 10 inbraakmethode – en wat je aan inbraak preventies hier tegen kunt doen.
Locksmith.nl onderzoek slotenmakers 2023

Wat wij écht moeten doen om de slotenmaker sector (nog) gezonder te maken!

Afgelopen week kondigde Google aan te stoppen met advertenties van Loodgieters, want: malafide praktijken net als bij Slotenmakers. En dit...
Wat wij écht moeten doen om de slotenmaker sector (nog) gezonder te maken!
Een man met een baard die een zwarte muts en een oranje jas draagt, is gefocust bezig met het openen van een deur met een sleutel in een stedelijke omgeving.

Kosten en Tips voor het Openen van een Deur door een Slotenmaker

Ontdek de kosten van een deur openen door een slotenmaker, inclusief factoren die de prijzen beinvloeden en tips voor het...
Kosten en Tips voor het Openen van een Deur door een Slotenmaker
"Close-up van een sierlijke, oude deurbel op een donkere deur, met op de achtergrond een traditionele Nederlandse straat met gevels van historische gebouwen, schemerige straatverlichting en een besneeuwde straat."

Hoe Ver Mag Een Cilinderslot Uitsteken? De Gids voor Beveiligde Sloten

Ontdek hoe ver een cilinderslot mag uitsteken voor optimale inbraakpreventie. Leer de normen, installatietips en het belang van correcte cilinderslot...
Hoe Ver Mag Een Cilinderslot Uitsteken? De Gids voor Beveiligde Sloten
M&C slot via locksmith.nl Zwarte cilindervormige hangslot, Zwitserse technologie.

Beste slot: Matrix SKG 3 van M&C

M&C, cilinder en sloten fabrikant  van Nederlandse bodummm, hoe gaaf is dat!? En zoals een echt Nederlandse familiebedrijf betaamt: aan...
Beste slot: Matrix SKG 3 van M&C
Een mannelijke monteur met een baard werkt geconcentreerd aan een werkbank in een atelier, met verschillende gereedschappen en sleutels in de buurt. Hij draagt een rode overall met een zwart shirt eronder en lijkt aandachtig een onderdeel te repareren of te onderzoeken.

De Ultieme Gids voor het Vinden van een Betrouwbare Slotenmaker

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker? Ontdek in onze gids hoe je een gecertificeerde, lokale slotenmaker vindt voor veilige sloten...
De Ultieme Gids voor het Vinden van een Betrouwbare Slotenmaker

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Wijk 07 Bedrijfsterreinen Enschede-West Enschede

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele slotenmaker in Wijk 07 Bedrijfsterreinen Enschede-West? Locksmith.nl biedt hoogwaardige slotenmakerdiensten tegen...
Slotenmaker Wijk 07 Bedrijfsterreinen Enschede-West Enschede

Slotenmaker Wijk 03 Twekkelerveld – T.H.T. Enschede

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Wijk 03 Twekkelerveld - T.H.T., Amsterdam? Onze professionele en ervaren slotenmakers staan dag...
Slotenmaker Wijk 03 Twekkelerveld – T.H.T. Enschede

Slotenmaker Wijk 09 Landelijk gebied en kernen Enschede

Locksmith.nl is uw lokale en professionele slotenmakersbedrijf in Wijk 09 Landelijk gebied en kernen, Amsterdam. Wij bieden een breed scala...
Slotenmaker Wijk 09 Landelijk gebied en kernen Enschede

Slotenmaker Wijk 01 Hogeland – Velve Enschede

Locksmith.nl is uw betrouwbare en deskundige slotenmaker in Wijk 01 Hogeland - Velve en biedt verschillende slotenmakerdiensten aan, waaronder spoedservice,...
Slotenmaker Wijk 01 Hogeland – Velve Enschede

Slotenmaker Wijk 06 Enschede-Zuid Enschede

Locksmith is uw betrouwbare en snelle slotenmaker voor Wijk 06 Enschede-Zuid en omgeving. Met 24/7 service lossen wij direct problemen...
Slotenmaker Wijk 06 Enschede-Zuid Enschede

Slotenmaker Wijk 04 Enschede-Noord Enschede

Locksmith is de betrouwbare slotenmaker in Wijk 04 Enschede-Noord Amsterdam en omgeving. Onze ervaren en professionele slotenmakers zijn binnen 20...
Slotenmaker Wijk 04 Enschede-Noord Enschede

Slotenmaker Wijk 00 Binnensingelgebied Enschede

Ontdek de beste slotenmaker in Wijk 00 Binnensingelgebied, Amsterdam op Locksmith.nl. Onze professionele slotenmakers staan 24/7 voor u klaar om...
Slotenmaker Wijk 00 Binnensingelgebied Enschede

Slotenmaker Wijk 08 Glanerbrug en omgeving Enschede

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Wijk 08 Glanerbrug en omgeving in Amsterdam? Locksmith.nl staat altijd voor je klaar....
Slotenmaker Wijk 08 Glanerbrug en omgeving Enschede

Slotenmaker Wijk 05 Ribbelt – Stokhorst Enschede

Locksmith.nl biedt professionele en betrouwbare slotenmakersdiensten in Wijk 05 Ribbelt - Stokhorst, Enschede. Onze experts zijn 24/7 beschikbaar om u...
Slotenmaker Wijk 05 Ribbelt – Stokhorst Enschede

Slotenmaker Wijk 02 Boswinkel – Stadsveld Enschede

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Wijk 02 Boswinkel - Stadsveld? Bij Locksmith.nl kunt u terecht voor snelle en...
Slotenmaker Wijk 02 Boswinkel – Stadsveld Enschede

Slotenmaker Weerselo Dinkelland

Zoekt u een betrouwbare slotenmaker in Weerselo of Dinkelland? Locksmith.nl biedt de snelste en meest betrouwbare slotenmakerdiensten in de regio,...
Slotenmaker Weerselo Dinkelland

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen In verschillende situaties is het aan te raden om het slot van uw voordeur of...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
 • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
 • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie