Slotenmaker Lelystad

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Lelystad nodig?

U bent uw huissleutel vergeten en staat buiten uw eigen woning in Lelystad met de voordeur op slot. Wat moet u nu? Een sloten expert kan uw deur dan voor u openen. Dit kan de slotenmaker veelal vrij van schade doen. Zo voorkomt u weer bijkomende kosten. De sloten expert gaat de voordeur dan open maken door met een hengel te vissen door uw brievenbus of door een silicone kaart langs het slot van uw deur te halen. Als er geen brievenbus aanwezig is of er is eerder een antidiefstal-strip geplaatst, dan kan de sloten expert met speciaal gereedschap de cilinder vrezen. Na het vrezen en openen van de deur heeft u in dit geval wel een plaatsvervangende cilinder nodig. De slotenmaker kan u hierover van advies voorzien.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Lelystad

Na een verhuizing bevelen we u altijd aan om uw slot te substitueren. In dit geval kunt u het beste een slotenmaker inhuren om deze klus voor u op te pakken. Een gecertificeerde slotenmaker zal u gegarandeerd van advies voorzien over het te plaatsen slot inclusief cilinder. Gespecialiseerde sloten experts kunnen u evengoed advies uitbrengen over kwetsbare factoren in de beveiliging van uw woning en wat er voor nodig is om deze veiligheidsrisico’s te mitigeren. Ons advies is dat u een betrouwbare en bekwame sloten monteur contacteert voor zo'n opdracht.

Hulp bij inbraakschade in Lelystad

Heeft u last van inbraakschade en is er een aanzet gedaan om bij u binnen te komen? Mogelijk is het de inbrekers wel gelukt om bij u binnen te dringen? Indien er nu spullen van waarde zijn verduisterd of niet, er zijn ongewenste vreemden in of bij uw woning geweest. Uw privédomein is geschaad en u rest de inbraaksporen of -schade. Er zijn niet veel situaties zo rot. Des te belangrijker is het om de schade na een inbraak zo spoedig mogelijk te herstellen. Soms is het tot dit is gerealiseerd zelfs niet veilig om nog langer in uw eigen woning te blijven. Als het de inbrekers niet is gelukt om binnen te dringen, dan is uw slot wellicht nog niet helemaal kapot. Maar veelal is de schade dermate groot dat uw slot moet worden gerestaureerd of vervangen. Voor het herstellen van inbraakschade in Lelystad en omstreken kunt u natuurlijk gewoon bij ons terecht. Onze geverifieerde sloten monteurs hebben ruimschoots ervaring met het teniet doen van inbraakschade. Het resultaat hiervan is dat u zich weer veilig voelt in uw eigen woning. Gelukkig wordt inbraakschade veelal gedekt door uw verzekering. Doe wel even navraag bij uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Lelystad

Het is belangrijk dat u zich thuis veilig voelt. Een inbraak kan een behoorlijke impact hebben op dit gevoel. Het is helaas niet altijd mogelijk om een inbraak helemaal tegen te houden, maar het is zeker zo dat adequate voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak enorm verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren dicht trekt als u uw woning of pand verlaat. Ook als u slechts voor even de deur uit gaat. Wees gewaarschuwd dat de kleinste kier of opening voor een inbreker al voldoende is om uw huis of pand te betreden. Zorg er daarnaast voor dat u geen waardevolle spullen in zicht hebt liggen en dat uw woning of pand er levendig uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht aan te laten en overdag juist de gordijnen niet dicht te doen. Inbrekers maken gebruik van ladders, containers en andere verhogingen als opstapje om naar binnen te klauteren. U kunt dit voorkomen door deze spullen op te bergen of buiten bereik van mogelijke boeven te houden. Tenslotte biedt Locksmith.nl advies en uitkomst om de kans op inbraak in uw huis of pand in Lelystad te minimaliseren. Zo zorgen we er voor dat een inbraak niet of nauwelijks mogelijk is.

Autodeur openen in Lelystad

Ligt uw sleutel in de auto en is de autodeur op slot? Bent u buiten uw auto gesloten en wilt u deze openen? U bent zeker niet de eerste die dit is overkomen. Tegelijkertijd wilt u niet uw autodeur beschadigen als u uw autodeur open doet. Het openen van uw autodeur zonder sleutel is specialistisch werk. Dit geldt zeker voor nieuwe voertuigen waarbij het elektronische systeem van de auto wordt benaderd en nogmaals ingesteld moet worden na het ontsluiten van de autodeur. Om dit complexe werk naar behoren uit te kunnen voeren is ook speciale uitrusting nodig. Daarnaast kan uw auto op een voor u niet zo gunstige plek staan, terwijl u niet meer naar binnen kunt. Om deze reden is het van belang om een vakbekwame en vertrouwde slotenmaker te benaderen die de bedrevenheid en het gereedschap heeft en snel ter plaatste is om u hulp te bieden. Geluk bij een ongeluk is dat de goede sloten experts van Locksmith.nl u uitkomst bieden wanneer u uw autodeur niet kunt openen en u in Lelystad of omstreken bent. Onze sloten monteurs kunnen uw auto openen zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto schade te berokkenen. Zij ontsluiten de autodeuren van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg terug te vinden zijn.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Lelystad?

Er zijn een paar onderwerpen die u in het bijzonder in de gaten moet houden bij het zoeken van een integere sloten expert in Lelystad. Ten eerste is een betrouwbare sloten expert ten alle tijden duidelijk over zijn aanpak. Een goede slotenmaker zal in het contact met u ten alle tijden doorvragen naar de specifieke situatie. Op deze manier zorgt de slotenmaker er voor dat hij adequaat toegerust uw kant op komt. Eveneens is het voor u aangenaam om te weten wat er komen gaat. Ten tweede is een integere slotenmaker ten alle tijden transparant over de kosten. Zo vindt u op de website van de slotenmaker een duidelijke toelichting op de prijzen en hoe deze zijn opgebouwd. Ten derde moet het voor u op de website gelijk duidelijk zijn wie er bij u langs komt. Bij voorkeur met een goed zichtbare foto van de slotenmaker en een stukje tekst over de slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt overeenkomt met wat u ziet en wordt verteld bij u aan de deur. Wij raden u daarom aan nauwkeurig uw huiswerk te doen voordat u akkoord gaat en een vakman inschakelt. Zo voorkomt u een rottige situatie aan de deur.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Lelystad?

De manier om een goede sloten expert bij u in de omgeving te vinden is te zoeken op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de nabijheid vindt. Onze geverifieerde sloten monteurs zijn namelijk allen gescreend en:

 • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en hebben een geldige aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor geleverd werk in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Lelystad schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Lelystad zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde sloten monteurs van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Lelystad.

Centrum / Stadshart

Noordwest:

 • De Bolder
 • Kustwijk

Noordoost:

 • Zuiderzeewijk
 • Atolwijk

Zuidoost:

 • Boswijk
 • Waterwijk en De Landerijen

Zuidwest:

 • Botter
 • Havendiep
 • Lelystad-Haven
 • Warande

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een slotenmaker in Lelystad via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vooraf te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij belasten u nooit met voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de sloten monteur bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen voor aankomst in onze handige locksmith.nl app. Na het voltooien van de klus verifieert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt ook digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo is het mogelijk te betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant betalen, maar dit raden we af tenzij het voor u echt niet anders uitkomt. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig inzichtelijk voor u, voor de vakman en voor ons. Op deze manier kunnen we samen onprettige situaties voorkomen. Heeft u alsnog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of met een mailtje naar [email protected]. Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in heel Lelystad. Neem bij spoed telefonisch contact met Locksmith.nl op. U kunt ons bereiken op 0320-710810. Evengoed kunt u in de locksmith.nl app eigenhandig direct een afspraak maken met een geverifieerde slotenmaker bij u in de buurt.

 BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Lelystad-Haven Lelystad

Slotenmaker Lelystad-Haven biedt betrouwbare en professionele diensten aan voor het openen van sloten en inbraakpreventie. Met onze expertise in deze...
Slotenmaker Lelystad-Haven Lelystad

Slotenmaker Kustwijk Lelystad

Heeft u een betrouwbare slotenmaker nodig in Kustwijk Lelystad? Bij ons kunt u terecht voor het openen en vervangen van...
Slotenmaker Kustwijk Lelystad

Slotenmaker Boswijk Lelystad

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Boswijk, Lelystad? Locksmith.nl is het nummer 1 platform in Nederland voor snelle en...
Slotenmaker Boswijk Lelystad

Slotenmaker Warande Lelystad

Zoekt u een ervaren en betrouwbare slotenmaker in Warande, Lelystad? Locksmith.nl biedt een handig platform waar u snel en gemakkelijk...
Slotenmaker Warande Lelystad

Slotenmaker Stadshart Lelystad

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare slotenmaker in Stadshart Lelystad? Onze lokale experts staan 24/7 voor je...
Slotenmaker Stadshart Lelystad

Slotenmaker Buitengebied Lelystad

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Buitengebied Lelystad? Slotenmaker Buitengebied Lelystad staat voor u klaar, 24/7. Wij openen deuren...
Slotenmaker Buitengebied Lelystad

Slotenmaker Havendiep Lelystad

Op zoek naar een betrouwbare en snelle slotenmaker in Havendiep, Lelystad? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij...
Slotenmaker Havendiep Lelystad

Slotenmaker Waterwijk-Landerijen Lelystad

Op zoek naar een professionele slotenmaker in Waterwijk-Landerijen, Lelystad? Onze gecertificeerde slotenmakers hebben uitgebreide kennis en ervaring om je te...
Slotenmaker Waterwijk-Landerijen Lelystad

Slotenmaker Bolder Lelystad

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Bolder, Lelystad? Locksmith.nl biedt snelle en professionele 24/7 slotenmakersdiensten tegen een transparante prijs....
Slotenmaker Bolder Lelystad

Slotenmaker Zuiderzeewijk Lelystad

Locksmith is dé betrouwbare en ervaren slotenmaker in Zuiderzeewijk Lelystad en omstreken. Onze 24/7 beschikbare slotenmakers zijn snel ter plaatse...
Slotenmaker Zuiderzeewijk Lelystad

Slotenmaker Atolwijk Lelystad

Op zoek naar een betrouwbare en erkende slotenmaker in Atolwijk, Lelystad? Locksmith.nl biedt 24/7 snelle en efficiënte diensten voor het...
Slotenmaker Atolwijk Lelystad

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen In verschillende situaties is het aan te raden om het slot van uw voordeur of...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie