Locksmith.nl, de grootste slotenmaker van Nederland!

Inhoud

Wij van Locksmith.nl zijn twee jaar geleden gestart met onze missie om de meest betrouwbare en grootste slotenmaker van Nederland te worden. Locksmith.nl is geboren uit uit persoonlijke (slechte) ervaringen met slotenmakers, de goede lijden onder de slechte omdat er geen controle is op kwaliteit en het beroep van slotenmaker een vrij beroep. Iedere mag zich als slotenmaker uitgeven zonder dat er controle op kwaliteit, service en prijs is en dat levert vaak een hoop beunhazen en malafide slotenmakers op. Wij geven je drie redenen waarom locksmith.nl een unieke en inmiddels de grootste slotenmaker bedrijf van Nederland is.

 

1. Geverifieerde Slotenmakers (locksmiths)

Het gaat om de vent en niet de tent, is een veel gehoorde uitspraak. Bij veel slotenmakers, en vooral de malafide slotenmakers gaat het daar wel eens mis: je. belt een 06-nummer maar hebt geen idee wie er langs komt. Daarom hebben wij op ons platform van locksmith.nl gekozen om al onze slotenmaker met naam en foto op ons platform te publiceren. Zo ziet iedereen wie er precies voor ons werken en wie er komt om je deur te openen in het geval van buitensluiting of een dicht gevallen deur. Locksmith.nl werkt enkel samen met geverifieerde slotenmakers. Dit zijn slotenmakers die wij op ons kantoor uitnodigen voor een uitgebreid selectie proces. Locksmith.nl wil alles weten van onze slotenmakers, hoe gaan ze te werk? Wat zijn hun reviews? Zijn er referenties? Kan de slotenmaker een VOG overleggen en heeft de slotenmaker alle papieren die nodig zijn zoals een aansprakelijkheidsverzekering en aanvullende certificaten en diploma’s. Pas als alles in orde wordt de slotenmaker opgenomen in ons slotenmakers bestand.

2. Uniforme slotenmaker prijzen

Onze slotenmakers werken door heen Nederland en zijn in alle provincies actief. Zoekt een slotenmaker in Groningen? We’ve got you! Een slotenmaker nodig in Maastricht? We’ve got you! Met ruim 20 geverifieerde slotenmakers werken wij aan een betrouwbaar netwerk voor slotenmakers waarmee wij in heel Nederland binnen 30 minuten ter plaatsen kunnen zijn. Dit doen wij op een transparante wijze. Je weet als consument of zakelijk partner van locksmith.nl precies waar je aan toe bent. Zo hanteren wij uniforme prijzen voor onze slotenmaker diensten. Ongeacht het tijdstip of de locatie, bij locksmith.nl betaal je altijd een standaard tarief voor de inzet van locksmith service. Meer weten over onze prijzen voor een slotenmaker? Bekijk hier onze tarieven voor de inzet van een slotenmaker.

3. Alles online, locksmith is de BOL.com van slotenmakers

Locksmith.nl is betrouwbaar omdat al onze slotenmaker geverifieerde slotenmaker partners zijn, onze slotenmakers zijn vakkundig en betrouwbaar. Bovendien zijn onze prijzen voor slotenmaker diensten uniform, de slotenmaker prijzen zijn helder en worden vooraf gecommuniceerd zodat jij je als consument niet voor nare verassingen komt te staan. Ook gaan al onze betaling veilig, gemakkelijk via ons digitale app platform. De betalingen voor de inzet van lockmith.nl gaat volledig veilig via Ideal. Je ontvangt na het belletje met locksmith.nl meteen een bevestiginglink per sms, via de link kom je in onze app.locksmtih.nl omgeving terecht en zie je welke slotenmaker er langs komt en hoe lang het duurt. Je kunt zelfs chatten met je slotenmaker en foto’s uploaden zodat de slotenmaker van locksmith goed beslagen ten ijs komt. Bij aankomst tekenen je op de app van onze locksmith voor akkoord en gaat onze slotenmaker meteen aan de slag om de deur te openen. Binnen 30 minuten zijn wij ter plaatse en binnen een uur is de deur geopend. Als de locskmith klaar is met zijn werk ontvangt de consument een betaal link per mail en sms en kan je het bedrag met een Ideal betaling voldoen. Razendsnel en betrouwbaar zoals je dat bij BOL.com ook verwacht. Binnen een minuut ontvang je een digitale factuur voor de eigen administratie en is de klus afgerond.

locksmith.nl app
In onze app.locksmith.nl zie je meteen welke slotenmaker langskomt en beschikbaar is.

 

 

 

Relevant

Tess van Tessted.com testte Locksmith.nl voor haar buurvrouw

Mezelf buitengesloten

Ik had mezelf buitengesloten in Amsterdam, nou ja ‘ik’, ik niet maar mijn buurvrouw wel. En zoals een goede buur betaamt, schiet

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie