fbpx

Word slotenmaker bij locksmith.nl

Sluit je aan bij het grootste slotenmakers platform van Nederland!

Locksmith.nl is het eerste platform in Nederland waar je betrouwbare slotenmakers kunt vinden met transparante prijzen. Onze slotenmakers zijn geverifieerd, onze prijzen uniform en transparant in een modern jasje. 

Altijd al slotenmaker willen worden?
Via ons Locksmith Academy programma leiden wij je op tot geverifieerd  slotenmaker op locksmith.nl. Dat biedt jou als startend slotenmaker een aantal voordelen:

– je leert het hoe je vakkundig een deur schadevrij kunt openen

– communicatie, commercie & klantgericht advies geven

– hoe je met verschillend buitensluiting scenario’s om kunt gaan

– hoe je als ondernemer in het slotenmaker vak start

– als je geslaagd bent voor je praktijk examen kan je meteen aan de slag!

De leerdoelen van onze cursus zijn van belang voor het in aanmerking komen voor de verificatie op ons platform. Locksmith.nl kijkt hierbij naar een aantal basis kwalificaties: 

 1. Kan je een VOG overleggen? 
 2. Heb je een relevante (technische) vooropleiding en/of werkervaring
 3. Je mag in Nederland werken.

 

De leerdoelen waaraan voldaan moet worden aan de hand van een assessment zijn. Anders gesteld: wat moet moet je na de cursus kunnen:

 1. Aspirant slotenmaker kan deur openen zonder schade te maken.
 2. Aspirant slotenmaker kan per scenario tot de beste openingstechniek en protocol komen.
 3. Aspirant slotenmaker kan verdiepende vragen stellen en klant helpen met de beveiliging van deurbeslag
 4. Aspirant slotenmaker heeft begrip van de basis technieken en principes van sloten en kan deze in praktijk brengen 
 5. Aspirant slotenmaker kan d.m.v.  praktijk assessment (simulatie) aantonen klant te adviseren en het slot zowel destructief als non- destructief openen.

Groei mee met de Locksmith.nl Academy

Locksmith.nl is een jonge start-up. Doordat wij snel groeien, hebben wij meer klanten dan slotenmakers, wij groeien . Om onze klanten goed te kunnen  bedienen starten wij met de locksmith.nl Academy. Hierdoor stimuleren wij (jonge) aspirant slotenmakers om in het vak te beginnen door hen weg te wijs te maken. De locksmith.nl academy is vooral geschikt voor technische talenten die:
 • handig zijn met gereedschap (bijvoorbeeld omdat timmerman, beveiliger, handige Harry of klusjesman bent)
 • praktische inslag hebben en creatief zijn in het oplossen van technische uitdagingen (leuk vinden om te puzzelen hoe je een klant weer binnen kunt helpen)
 • graag willen bijverdienen (bijvoorbeeld in de avonduren- het drukste moment voor locksmith.nl)
 • wil starten als ondernemer (en graag vrijheid en flexibiliteit wilt)
 • geen sales wilt doen, maar juist je vak wilt uitoefenen (jij de lusten en wij de lasten van je overnemen)

Start-up Lite

Alleen Cursus

599,-

all-in

Locksmith Academy
Geverifieerd Locksmith
Inkoop voordeel M&C
Opdrachten via Locksmith.nl
Starter kit t.w.v. €1.200,-
Custom website
Content & SEO marketing
Leer de fijne kneepjes!
Inschrijven

Start-up

+ Starter kit

1.699,-

all-in

Locksmith Academy
Geverifieerd Locksmith
Inkoop voordeel op M&C sloten
Opdrachten via Locksmith.nl
Starter kit t.w.v. € 1.200,-
Custom website
Content & SEO marketing
Start je nieuwe onderneming!
Inschrijven

Start-up Pro

+ Eigen website

1.999

alll-in (inc. Domein + Hosting)

Locksmith Academy
Geverifieerd Locksmith
Inkoop voordeel M&C
Opdrachten via Locksmith.nl
Starter kit t.w.v. €1.200,-
Custom website
Content & SEO marketing
Start je slotenmaker bedrijf!
inschrijven

Ben je een slotenmaker en sta je nog niet in de lijst?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden die ons platform biedt!

Locksmith.nl is een veilig en handig platform waarmee consumenten in contact kunnen komen met geverifieerde slotenmakers. De slotenmakers op ons platform zijn gecontroleerd op kennis & kwaliteit van werk en zijn betrouwbaar.

De voordelen van LOCKSMITH zijn transparante prijzen en de hoge betrouwbaarheid van een bekwame slotenmaker.

Je kunt een geverifieerde slotenmaker bestellen via het platform, de LOCKSMITH-app, telefonisch of e-mail. Het handigst is om locksmith.nl te bellen via het landelijke nummer 085-4000911. Ook is het mogelijk om ons via de chat op de website te benaderen of via het Google mijn bedrijf account van locksmith.nl.

Om onze slotenmakers goed beslagen ten ijs te laten komen hebben wij contact gegevens nodig (email adres, telefoon nummer en woonadres). Je kunt via de app makkelijke de gegevens opvoeren en eventuele foto’s of andere informatie over de situatie van de buitensluiting of het slot in de app delen met onze slotenmaker.

Zodra de slotenmaker het slot of de deur geopend heeft kan er betaald worden. Alle betalingen gaan via de app, digitaal dus, door gebruik te maken van de betaling link (een QR code) of de betaal link die per mail wordt verzonden. Nadat je betaald hebt voor de dienst ontvang je meteen een digitale factuur per mail. 

Locksmith hanteert vaste tarieven en prijzen voor het openen van een deur door het hele land. Wij zijn niet voor niets de grootste slotenmaker van Nederlander geworden. Of je nu in Goes, Den Haag of Groningen woont onze prijzen zijn altijd hetzelfde en lekker transparant.

Fijn dat je binnen bent! Wij hanteren een coulance regelingen. Dat wil zeggen dat je binnen 5 minuten kosteloos kunt annuleren. Is het na 5 minuten de hanteren wij een annulering fee van 50% van het dan geldende tarief. Daarmee wordt de slotenmaker betaald voor de inkomsten derving. De. betaling gaat via een betaal link die je per mail van ons ontvangt.

Ja, maar dat is logisch. De slotenmaker werkt integer en wil zeker weten dat je de bewoner bent van het huis. De slotenmaker van locksmith wil daarom graag dat je er bij bent. Het gaat het om een auto of scooter slot? Dan willen graag de tenaamstelling papieren zien zoals een kentekenbewijs zodat wij zeker weten dat de auto of scooter van jou is. 

Bij locksmith.nl staan betrouwbaarheid, transparantie en vakmanschap van onze slotenmakers hoog in het vaandel. Indien je niet tevreden bent met het werk van de slotenmaker, ga dan constructief in gesprek en zoek samen een passende oplossing. Laat hoe dan ook van je horen door een review achter te laten in de app of door een email te sturen naar [email protected].

Dan laat je natuurlijk een review achter! Wij zijn altijd erg trost en maken een sprongetje van blijheid als wij weer een klant met haar buitensluiting hebben geholpen, daar zijn wij slotenmakers voor. Reviews kunnen op ons Google mijn bedrijf account worden achtergelaten.

Wat je ook gaat doen? Vergeet niet je sleutels! Steek ze in je broekzak en belangrijker nog: raak je sleutels niet kwijt. Dan zijn wij ,slotenmakers van locksmith.nl, niet nodig 😇

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed

 • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
 • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
 • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie