Slotenmaker Drachten

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Drachten nodig?

Heeft u zich per abuis buitengesloten uit uw woning in Drachten? In deze situatie kan een slotenmaker u uitweg bieden door de deur voor u open te maken. Gelukkig lukt dit in de meeste situaties zonder uw slot te beschadigen. Dit betekent ook dat u deze niet hoeft te vervangen. De sloten expert kan de voordeur dan openen door met een hengel te vissen door uw brievenbus of door een silicone kaart langs het slot van uw deur te halen. Als er geen brievenbus aanwezig is of er is eerder een antidiefstal-strip geplaatst, dan gaat de sloten expert met hiervoor bedoeld gereedschap de cilinder vrezen. Na het vrezen en openen van de deur heeft u dan wel een nieuwe cilinder nodig. De slotenmaker zal u hierover adviseren.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Drachten

Na het verhuizen naar een nieuw huis bevelen we u altijd aan om uw slot te verwisselen. Het is dan aan te bevelen om een slotenmaker te vragen. Een goede slotenmaker is in staat u gegarandeerd adviseren over het te plaatsen slot inclusief cilinder. Gespecialiseerde slotenmakers kunnen u ook van advies voorzien over gevoelige factoren in de beveiliging van uw huis en wat er moet gebeuren om deze veiligheidsrisico’s in te dammen. We raden u aan dat u een betrouwbare en bekwame sloten expert inschakelt voor dit type opdracht.

Hulp bij inbraakschade in Drachten

Heeft een inbreker een aanzet gedaan om bij u binnen te dringen en heeft uw gebouw daardoor inbraakschade opgelopen? Mogelijkerwijs is het de inbrekers wel gelukt om bij u binnen te komen? Of er nu waardevolle bezittingen zijn verduisterd of niet, er zijn ongewenste onbekenden in of bij uw thuis geweest. Uw privacy is aangetast en u blijft achter met inbraaksporen of -schade. Er zijn maar weinig dingen zo vervelend. Het is belangrijk om de schade na de inbraak zo snel mogelijk te herstellen. Soms is het tot dit is gebeurd niet eens veilig om nog langer thuis te blijven. Wanneer het de inbrekers niet is gelukt om binnen te komen, dan is uw slot misschien nog niet helemaal kapot. Maar vaak is de schade dermate omvangrijk dat uw slot moet worden gerepareerd of vervangen. Bijkomend geluk is dat u voor het herstellen van inbraakschade in Drachten en omstreken gewoon bij locksmith.nl terecht kunt. Onze geverifieerde vakmannen hebben uitgebreide ervaring met het ongedaan maken van inbraakschade. Het resultaat hiervan is dat u zich weer veilig voelt in uw eigen huis. Gelukkig wordt inbraakschade in veel gevallen gedekt door uw verzekering. Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Drachten

Het is van essentieel belang dat u zich thuis veilig voelt. Als er bij u is ingebroken, dan kan dit gevoel enorm zijn aangetast. Ondanks dat u een inbraak niet volledig kunt voorkomen, kunnen voldoende voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak wel degelijk verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren dicht trekt als u uw huis of pand verlaat. Ook als u maar voor een paar minuten de deur uit gaat. Wees erop alert dat de kleinste kier of opening voor een inbreker al opportuun is om uw huis of pand te betreden. Laat vooral geen waardevolle bezittingen in het zicht liggen, want dit is een uitnodiging voor mogelijke inbrekers. Zorg er daarnaast voor dat uw huis er bewoond uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht aan te laten en overdag juist de gordijnen niet dicht te doen. Inbrekers zetten ladders, containers en andere verhogingen in als opstapje om naar binnen te komen. U voorkomt dit door deze voorwerpen op te ruimen of buiten bereik van mogelijke inbrekers te houden. Tenslotte biedt Locksmith.nl advies en oplossingen om uw huis of pand in Drachten te beveiligen. Op deze manier wordt het wel ontzettend lastig om bij u thuis in te breken.

Autodeur openen in Drachten

Ligt uw sleutel in de auto en is de autodeur op slot? Bent u buiten uw auto gesloten en wilt u deze openen? Helaas overkomt het zo goed als iedereen wel een keer. Het laatste wat u wilt is uw autodeur beschadigen als u uw autodeur open doet. Het ontsluiten van een autodeur zonder sleutel is gespecialiseerd werk. Bij jonge voertuigen is dit al helemaal het geval. Bij deze auto’s moet het elektronische systeem van de auto worden benaderd. Dit systeem moet achteraf nogmaals worden ingesteld. Er is speciaal gereedschap nodig om dit uitdagende werk goed te kunnen doen. Wat ook kan gebeuren is dat uw auto op een voor u ongunstige plek staat, terwijl u niet meer naar binnen kunt. Het is dan zaak om een gecertificeerde en deugdelijke slotenmaker te vinden die de geoefendheid en het gereedschap heeft en snel ter plekke is om u hulp te bieden. Geluk bij een ongeluk is dat de goede vakmannen van Locksmith.nl u uitkomst bieden als u uw autodeur niet open krijgt en u in Drachten of omstreken bent. Onze sloten monteurs ontsluiten uw auto zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto schade te berokkenen. Zij kunnen de autodeuren openen van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg terug te vinden zijn.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Drachten?

Er zijn een paar onderwerpen waar u extra op moet letten bij het zoeken van een bonafide slotenmaker in Drachten. Ten eerste is een goede sloten monteur altijd transparant over zijn aanpak. Een integere sloten expert zal in het contact met u ten alle tijden doorvragen naar de specifieke situatie. Zo zorgt de sloten expert er voor dat hij goed toegerust naar u toe komt. Eveneens is het voor u prettig om te weten wat er gaat gebeuren. Ten tweede is een bonafide vakman ten alle tijden ondubbelzinnig over de kosten. Zo vindt u op de website van de vakman een heldere toelichting op de prijzen en hoe deze tot stand komen. Ten derde moet het voor u op de website gelijk duidelijk zijn wie er bij u langs komt. Idealiter vindt u hier een duidelijke foto van de vakman en een beknopte tekst over wie deze man is en zijn werkervaring als slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt hetzelfde is als wat u ziet en wordt verteld bij u thuis. Wij adviseren u daarom goed uw onderzoek uit te voeren voordat u akkoord gaat en een slotenmaker inschakelt. Zo voorkomt u een nare situatie bij u thuis.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Drachten?

De aanpak om een gespecialiseerde sloten monteur bij u in de buurt te vinden is te speuren op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de nabijheid vindt. Deze geverifieerde slotenmakers zijn gegarandeerd allemaal gescreend en:

 • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en hebben een van kracht zijnde aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor geleverd werk in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Drachten schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Drachten zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Drachten:

 • Vrijburg
 • Burmaniapark
 • Fennepark
 • De Folgeren
 • Drachten Noordoost
 • De Wiken
 • De Swetten
 • De Haven
 • Bedrijvenpark
 • De Wiken-Oost
 • Drachten Centrum
 • De Venen
 • De Bouwen
 • De Drait
 • De Singels
 • Buitengebied Drachten
 • De Trisken
 • Himsterhout

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een vakman in Drachten via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vooraf te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij belasten u nooit met voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de slotenmaker bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen bij aankomst in onze gebruiksvriendelijke locksmith.nl app. Na het uitvoeren van de klus valideert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt ook digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo is het mogelijk te betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant afrekenen, maar dit raden we niet aan tenzij het voor u echt niet anders kan. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig inzichtelijk voor u, voor de slotenmaker en voor ons. Op deze wijze kunnen we samen ongewenste situaties voorkomen. Heeft u toch nog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons altijd bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of via mail naar [email protected]. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in heel Drachten. Neem bij spoed telefonisch contact met Locksmith.nl op. U kunt ons contacten op 085-4000911. Ook kunt u in de locksmith.nl app zelf direct een bericht sturen naar geverifieerde sloten monteur bij u in de omgeving.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde berichten Slotenmaker Drachten

Tess van Tessted.com testte Locksmith.nl voor haar buurvrouw

Mezelf buitengesloten

Ik had mezelf buitengesloten in Amsterdam, nou ja ‘ik’, ik niet maar mijn buurvrouw wel. En zoals een goede buur...
Mezelf buitengesloten
Stijlvol minimalistisch 3D-ontworpen huis met rode accenten.

Pinksteren! Vergeet je sleutels niet!

Het is lente, de zon warmt op, vogeltjes fluiten en het pret rooster op de scholen begint ook. Kortom, heel...
Pinksteren! Vergeet je sleutels niet!
Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd...
Lijst betrouwbare slotenmakers
Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze...
Lijst Malafide slotenmakers
Slotenmaker leunt op bestelwagen met bedrijfslogo.

Wordt de slotenmaker gedekt door de verzekering?

Lang verhaal kort: ja! Mits je natuurlijk een woning of opstal verzekering hebt afgesloten en voldoet aan de specifieke polisvoorwaarden....
Wordt de slotenmaker gedekt door de verzekering?
Twee mannen naast auto met slotenmaker reclame.

Slotenmaker Amsterdam voorspelt topdrukte tijdens Koningsdag 2024

Koningsdag, iedereen is in het oranje uitgedost en klaar om van s’ochtends vroeg tot laat te feesten, hossen, hustllen (lees:...
Slotenmaker Amsterdam voorspelt topdrukte tijdens Koningsdag 2024
Heatmap oproepfrequentie per weekdag en uur.

De drukste dagen voor slotenmakers 📅

Eerder deden wij al onderzoek naar trends in de slotenmakers wereld, en nu pakken wij doorrrrr.. Stel je voor, het...
De drukste dagen voor slotenmakers 📅

Top 10 inbraakmethode – en wat je aan inbraak preventies hier tegen kunt doen.

Er wordt een hoop ingebroken, zoveel. wisten wij al, maar welke technieken gebruiken de boeven? En belangrijker nog, wat hebben...
Top 10 inbraakmethode – en wat je aan inbraak preventies hier tegen kunt doen.
Locksmith.nl onderzoek slotenmakers 2023

Wat wij écht moeten doen om de slotenmaker sector (nog) gezonder te maken!

Afgelopen week kondigde Google aan te stoppen met advertenties van Loodgieters, want: malafide praktijken net als bij Slotenmakers. En dit...
Wat wij écht moeten doen om de slotenmaker sector (nog) gezonder te maken!
Een man met een baard die een zwarte muts en een oranje jas draagt, is gefocust bezig met het openen van een deur met een sleutel in een stedelijke omgeving.

Kosten en Tips voor het Openen van een Deur door een Slotenmaker

Ontdek de kosten van een deur openen door een slotenmaker, inclusief factoren die de prijzen beinvloeden en tips voor het...
Kosten en Tips voor het Openen van een Deur door een Slotenmaker
"Close-up van een sierlijke, oude deurbel op een donkere deur, met op de achtergrond een traditionele Nederlandse straat met gevels van historische gebouwen, schemerige straatverlichting en een besneeuwde straat."

Hoe Ver Mag Een Cilinderslot Uitsteken? De Gids voor Beveiligde Sloten

Ontdek hoe ver een cilinderslot mag uitsteken voor optimale inbraakpreventie. Leer de normen, installatietips en het belang van correcte cilinderslot...
Hoe Ver Mag Een Cilinderslot Uitsteken? De Gids voor Beveiligde Sloten
M&C slot via locksmith.nl Zwarte cilindervormige hangslot, Zwitserse technologie.

Beste slot: Matrix SKG 3 van M&C

M&C, cilinder en sloten fabrikant  van Nederlandse bodummm, hoe gaaf is dat!? En zoals een echt Nederlandse familiebedrijf betaamt: aan...
Beste slot: Matrix SKG 3 van M&C

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Wijk 00 Drachten Smallingerland

Locksmith.nl biedt snelle en betrouwbare 24/7 slotenmakersdiensten in Wijk 00 Drachten en omgeving. Onze goed opgeleide en betrouwbare slotenmakers beschikken...
Slotenmaker Wijk 00 Drachten Smallingerland

Slotenmaker Delfzijl-Centrum Eemsdelta

Op zoek naar een betrouwbare en snelle slotenmaker in het hart van Eemsdelta? Slotenmaker Delfzijl-Centrum staat 24/7 voor u klaar...
Slotenmaker Delfzijl-Centrum Eemsdelta

Slotenmaker Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Harkstede, Scharmer en Woudbloem? Locksmith.nl is uw beste keuze! Onze gecertificeerde en ervaren...
Slotenmaker Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen

Slotenmaker Weidestreek West Súdwest-Fryslân

Ben je op zoek naar een snelle en betrouwbare slotenmaker in Weidestreek West of Súdwest-Fryslân? Onze lokale slotenmakers zijn 24/7...
Slotenmaker Weidestreek West Súdwest-Fryslân

Slotenmaker Slijk-Ewijk Overbetuwe

Op zoek naar een professionele slotenmaker in Slijk-Ewijk en omgeving? Locksmith.nl biedt een 24/7 service voor alle soorten slotproblemen, van...
Slotenmaker Slijk-Ewijk Overbetuwe

Slotenmaker Spierdijk Koggenland

Locksmith.nl is de betrouwbare slotenmaker in Spierdijk en omgeving. Of u nu op zoek bent naar het openen of vervangen...
Slotenmaker Spierdijk Koggenland

Slotenmaker De Groote Wielen s-Hertogenbosch

Welkom in De Groote Wielen, een prachtige wijk in het noordoosten van s-Hertogenbosch. Of je nu een inwoner bent of...
Slotenmaker De Groote Wielen s-Hertogenbosch

Slotenmaker Teteringen Breda

Locksmith.nl is de vertrouwde slotenmaker van de gemeenschap van Teteringen die 24/7 slotenmakersondersteuning biedt. Met ervaren en deskundige slotenmakers die...
Slotenmaker Teteringen Breda

Slotenmaker Terhole Hulst

Slotenmaker Terhole in Hulst biedt professionele en betrouwbare slotenmakersdiensten voor alle slotgerelateerde problemen. Ze zijn 24/7 beschikbaar voor spoedeisende hulp...
Slotenmaker Terhole Hulst

Slotenmaker Wijk 09 Rijswijk

Locksmith.nl is uw professionele slotenmaker voor elk type slot gerelateerde noodzaak in Wijk 09 Rijswijk. Onze ervaren slotenmakers zijn uitgerust...
Slotenmaker Wijk 09 Rijswijk

Slotenmaker Middelwatering West Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Middelwatering West? Locksmith.nl biedt gecertificeerde en ervaren slotenmakers tegen transparante prijzen....
Slotenmaker Middelwatering West Capelle aan den IJssel

Slotenmaker Middelwatering Oost Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een professionele slotenmaker in Middelwatering Oost? Zoek niet verder! Bij ons kunt u 24/7 terecht...
Slotenmaker Middelwatering Oost Capelle aan den IJssel

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen In verschillende situaties is het aan te raden om het slot van uw voordeur of...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie