Slotenmaker Heerlen

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Heerlen nodig?

U heeft uw deur in Heerlen achter u dicht getrokken en u beseft dat u de sleutel niet mee heeft. Wat nu? In deze situatie kan een slotenmaker u helpen door de deur voor u te openen. Gelukkig lukt dit vaak zonder uw slot te bederven. Dit betekent ook dat u deze niet hoeft te vervangen. De slotenmaker zal de voordeur dan ontsluiten door te hengelen door een brievenbus of met een silicone kaart te flipperen langs het slot. Dit gaat niet of nauwelijks als er een anti-diefstal-strip op de deur zit en als er geen brievenbus aanwezig is. De slotenmaker gaat de voordeur dan met een daarvoor bedoelde vrees van het slot halen. In dit geval moet er na het openen van de deur een plaatsvervangende cilinder worden gemonteerd.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Heerlen

Na een verhuizing raden we u altijd aan om uw slot te substitueren. Dan kunt u het beste een sloten monteur inschakelen om deze taak voor u te regelen. Een gespecialiseerde sloten expert kan u ongetwijfeld advies geven over het te monteren slot inclusief cilinder. Gespecialiseerde slotenmakers kunnen u evengoed adviseren over zwakke onderdelen in de beveiliging van uw woning en wat er moet gebeuren om deze veiligheidsrisico’s te mitigeren. We adviseren u dat u een betrouwbare en bekwame sloten expert inhuurt voor een dergelijke klus.

Hulp bij inbraakschade in Heerlen

Ondervindt u hinder van inbraakschade en is er een poging gedaan om bij u binnen te dringen? Of zijn de inbrekers wel geslaagd om bij u binnen te komen? Of er nu spullen van waarde zijn gestolen of niet, er zijn ongewenste onbekenden in of bij uw woning geweest. Uw privédomein is geschaad en u blijft achter met inbraaksporen en -schade. Er zijn maar weinig situaties zo vervelend. Des te belangrijker is het om de schade na een inbraak zo spoedig mogelijk te herstellen. In sommige gevallen is het tot dit is gerealiseerd zelfs niet veilig om nog langer in uw eigen woning te blijven. Indien het de inbrekers niet is gelukt om binnen te dringen, dan is uw slot mogelijk nog niet helemaal kapot. Maar regelmatig is de schade zo groot dat uw slot moet worden hersteld of vervangen. Bijkomend geluk is dat wij u uiteraard gewoon helpen bij het herstellen van inbraakschade in Heerlen en omstreken. Onze bekwame vakmannen hebben ruimschoots ervaring met het restaureren van inbraakschade. Het resultaat hiervan is dat u zich weer veilig voelt in uw eigen woning. Geluk bij een ongeluk is dat inbraakschade veelal gedekt door uw verzekering. Doe wel even navraag bij uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Heerlen

Uw thuis moet de plaats zijn waar u zich goed voelt. Een inbraak kan een behoorlijke afbreuk doen aan dit gevoel. Het is jammer genoeg niet altijd mogelijk om een inbraak helemaal af te weren, maar het is wel zo dat adequate voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren sluit als u uw woning of pand verlaat. Zelfs als u slechts voor even de deur uit gaat. Wees gewaarschuwd dat de kleinste kier of opening voor een inbreker al voldoende is om uw huis of pand te betreden. Laat bovendien geen waardevolle spullen in het zicht liggen, want dit is een uitnodiging voor mogelijke boeven. Zorg er ook voor dat uw woning er bewoond uitziet. Een manier om dit te doen is door ’s avonds licht te laten branden en overdag juist de gordijnen niet dicht te doen. Inbrekers zetten ladders, containers en andere verhogingen in als opstapje om naar binnen te klauteren. U voorkomt dit door deze bezittingen op te ruimen of buiten bereik van mogelijke dieven te houden. Tenslotte biedt Locksmith.nl advies en uitkomst om uw woning of pand in Heerlen te beveiligen. Zo zorgen we er voor dat inbreken bij u niet of nauwelijks mogelijk is.

Autodeur openen in Heerlen

Heeft u uw sleutel in de auto gelaten en de deur per abuis op slot gedaan? Staat u nu buiten de auto, terwijl u eigenlijk in de auto wilt zijn? U bent absoluut niet de eerste die dit is overkomen. Tegelijkertijd wilt u niet uw autodeur beschadigen als u uw autodeur ontsluit. Er komt veel bij kijken om uw autodeur open te maken zonder sleutel. Dit geldt zeker voor moderne auto’s waarbij de software van de auto wordt aangesproken en weer ingesteld moet worden na het open doen van de autodeur. Om dit ingewikkelde werk goed uit te kunnen voeren is eveneens bijzondere uitrusting nodig. Wat ook kan gebeuren is dat uw auto op een voor u ongunstige locatie staat, terwijl u niet meer naar binnen kunt. Om deze reden is het van belang om een bekwame en solide vakman op te zoeken die de bekwaamheid en het gereedschap heeft en spoedig ter plaatste is om u bij te staan. Geluk bij een ongeluk is dat de vakbekwame slotenmakers van Locksmith.nl u uitkomst bieden als u uw autodeur niet open krijgt en u zich in Heerlen of omstreken bevindt. Onze slotenmakers kunnen uw auto ontsluiten zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto schade te berokkenen. Zij ontsluiten de autodeuren van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg rijden.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Heerlen?

Er zijn meerdere punten die u nadrukkelijk in de gaten moet houden bij het zoeken van een betrouwbare slotenmaker in Heerlen. Ten eerste is een integere sloten expert altijd duidelijk over zijn aanpak. Een goede sloten expert zal in het contact met u altijd doorvragen naar de specifieke omstandigheden. Op deze manier zorgt de slotenmaker er voor dat hij adequaat voorbereid uw kant op komt. Eveneens is het voor u fijn om te weten wat er gaat gebeuren. Ten tweede is een goede vakman altijd ondubbelzinnig over de kosten. Zo vindt u op de website van de slotenmaker een begrijpbare toelichting op de prijzen en hoe deze tot stand komen. Ten derde moet het voor u op de website meteen helder zijn wie er bij u langs komt. Idealiter met een duidelijke foto van de slotenmaker en een stukje tekst over de slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt hetzelfde is als wat u ziet en wordt verteld bij u aan de deur. Wij adviseren u daarom nauwkeurig uw huiswerk te doen voordat u akkoord gaat en een slotenmaker inschakelt. Dit kan u een hele een vervelende situatie aan de deur besparen.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Heerlen?

De wijze om een goede slotenmaker bij u in de nabijheid te vinden is te speuren op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de streek vindt. Deze geverifieerde slotenmakers zijn beslist allemaal gescreend en:

 • Hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en beschikken over een legitieme aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor geleverd werk in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Heerlen schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Heerlen zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde sloten monteurs van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Heerlen:

 • Maria Gewanden en Terschuren
 • Mariarade
 • Hoensbroek-De Dem
 • Nieuw Lotbroek
 • De Koumen
 • Vrieheide-De Stack
 • Heerlerheide-Passart
 • Heksenberg
 • De Hei
 • Rennemig-Beersdal
 • Zeswegen-Nieuw Husken
 • Schandelen-Grasbroek
 • Meezenbroek-Schaesbergerveld
 • Heerlen-Centrum
 • Eikenderveld
 • Woonboulevard-Ten Esschen
 • Welten-Benzenrade
 • Aarveld-Bekkerveld
 • Caumerveld-Douve Weien
 • Molenberg
 • Heerlerbaan-Centrum
 • Heerlerbaan-Schil
 • De Beitel

 

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een vakman in Heerlen via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vantevoren te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij rekenen nooit voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de sloten expert bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen bij aankomst in onze praktische locksmith.nl app. Na het afronden van de opdracht bevestigt u de bon met nog een keer uw handtekening. De betaling verloopt ook digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. U kunt er ook voor kiezen om achteraf af te rekenen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant afrekenen, maar dit raden we niet aan tenzij het voor u echt niet anders uitkomt. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig inzichtelijk voor u, voor de slotenmaker en voor ons. Op deze manier kunnen we samen onprettige situaties voorkomen. Heeft u alsnog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of via mail naar [email protected]. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in Heerlen en omstreken. Neem in nood telefonisch contact met Locksmith.nl op. U kunt ons bereiken op 085-4000911. Daarnaast kunt u in de locksmith.nl app zelf direct een bericht sturen naar geverifieerde sloten expert bij u in de omgeving.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Heerlerbaan-Centrum Heerlen

Slotenmaker Heerlerbaan-Centrum biedt 24/7 slotenmaker service voor Heerlerbaan-Centrum en omgeving. Ze zijn gespecialiseerd in het openen en vervangen van sloten,...
Slotenmaker Heerlerbaan-Centrum Heerlen

Slotenmaker Bekkerveld Heerlen

Onze Slotenmaker Bekkerveld service is uw partner in Heerlen voor al uw slot- en beveiligingsproblemen. Wij bieden professionele diensten aan...
Slotenmaker Bekkerveld Heerlen

Slotenmaker Woonboulevard-Ten Esschen Heerlen

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in woonwijk Woonboulevard-Ten Esschen en Heerlen? Onze gecertificeerde slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar om u...
Slotenmaker Woonboulevard-Ten Esschen Heerlen

Slotenmaker De Beitel Heerlen

Op zoek naar een slotenmaker in De Beitel? Zoek niet verder! Onze ervaren slotenmakers zijn beschikbaar voor alle soorten slotenmakersdiensten...
Slotenmaker De Beitel Heerlen

Slotenmaker Eikenderveld Heerlen

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Eikenderveld (Heerlen)? Onze professionele slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar en staan binnen 20 minuten...
Slotenmaker Eikenderveld Heerlen

Slotenmaker Molenberg Heerlen

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Molenberg, Heerlen? Bel Locksmith.nl op 085-4000911 en ontvang binnen 30 minuten een vakkundige...
Slotenmaker Molenberg Heerlen

Slotenmaker Heerlerbaan-Schil Heerlen

Bent u op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Heerlerbaan-Schil? Onze ervaren en vakkundige slotenmakers staan 24 uur per dag...
Slotenmaker Heerlerbaan-Schil Heerlen

Slotenmaker Zeswegen-Nieuw Husken Heerlen

Op zoek naar betrouwbare en snelle slotenmakers in de wijk Zeswegen-Nieuw Husken in Heerlen? Locksmith.nl biedt 24/7 slotenservice met vakkundige...
Slotenmaker Zeswegen-Nieuw Husken Heerlen

Slotenmaker Welten-Benzenrade Heerlen

Buitengesloten in Welten-Benzenrade? Onze 24/7 slotenmakers zijn snel ter plaatse, ook in de rest van Heerlen en omgeving. Naast het...
Slotenmaker Welten-Benzenrade Heerlen

Slotenmaker Heksenberg Heerlen

Op zoek naar een slotenmaker in Heksenberg, Heerlen? Locksmith.nl biedt 24/7 slotenmakersdiensten aan om uw slotenproblemen op te lossen. Onze...
Slotenmaker Heksenberg Heerlen

Slotenmaker Caumerveld-Douve Weien Heerlen

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Caumerveld-Douve Weien in Heerlen? Locksmith.nl biedt een breed scala aan diensten, waaronder het...
Slotenmaker Caumerveld-Douve Weien Heerlen

Slotenmaker Nieuw Lotbroek Heerlen

Op zoek naar een professionele en betrouwbare slotenmaker in Nieuw Lotbroek, Heerlen? Locksmith biedt 24/7 snelle oplossingen voor al uw...
Slotenmaker Nieuw Lotbroek Heerlen

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Maak hier direct een afspraak Sloten Vervangen snel & goedkoop Sloten vervangen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Almere of Rotterdam??...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie