Slotenmaker Lemmer

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Lemmer nodig?

Heeft u zich bij vergissing buitengesloten uit uw huis in Lemmer? Een slotenmaker kan uw voordeur dan voor u openen. Gelukkig lukt dit in de regel zonder uw slot te beschadigen. Dit betekent ook dat u deze niet hoeft te substitueren. Wat de sloten expert dan doet is dat hij uw deur opent met technieken die uw deur niet bederven, zoals hengelen of flipperen. Als er geen brievenbus aanwezig is of er is eerder een antidiefstal-strip gemonteerd, dan gaat de sloten monteur met hiervoor bedoeld gereedschap de cilinder vrezen. Na het vrezen en openmaken van de voordeur heeft u dan wel een nieuwe cilinder nodig. De sloten expert zal u hierover adviseren.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Lemmer

Wanneer u onlangs bent verhuisd, dan kan het slim zijn om uw slot direct te verwisselen. Een slotenmaker kan deze taak prima voor u oppakken. Een gespecialiseerde sloten expert kan u beslist van advies voorzien over het te plaatsen slot inclusief cilinder. Goede sloten monteurs kunnen u ook van advies voorzien over risicovolle factoren in de beveiliging van uw woning en wat er moet gebeuren om deze veiligheidsrisico’s in te dammen. We raden u aan dat u een betrouwbare en bekwame sloten expert inschakelt voor zo'n opdracht.

Hulp bij inbraakschade in Lemmer

Heeft u last van inbraakschade en is er een poging gedaan om bij u binnen te dringen? Of zijn de inbrekers wel geslaagd om bij u binnen te komen? Of er nu waardevolle bezittingen zijn meegenomen of niet, er zijn ongewenste buitenstaanders in of bij uw huis geweest. Uw persoonlijke levenssfeer is aangetast en u zit met inbraaksporen en -schade. Wij kunnen niet veel situaties bedenken die zo vervelend zijn. Des te belangrijker is het om de schade na de inbraak zo snel mogelijk te herstellen. In sommige gevallen is het tot dit is gerealiseerd niet eens veilig om nog langer thuis te blijven. Als het de inbrekers niet is gelukt om binnen te dringen, dan is uw slot waarschijnlijk nog niet helemaal kapot. Maar regelmatig is de schade dermate groot dat uw slot moet worden gerepareerd of vervangen. Bijkomend geluk is dat u voor het herstellen van inbraakschade in Lemmer en omstreken gewoon bij locksmith.nl terecht kunt. Onze geverifieerde sloten experts hebben ruimschoots ervaring met het teniet doen van inbraakschade. Dit met als doel om u weer een veilig gevoel in uw eigen huis te bieden. Gelukkig wordt inbraakschade veelal gedekt door uw verzekering. Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Lemmer

Uw woning moet een plaats zijn waar u zich veilig voelt. Een inbraak kan een behoorlijke impact hebben op dit gevoel. Het is jammer genoeg niet altijd mogelijk om een inbraak volkomen te verhelpen, maar het is zeker zo dat goede voorzorgsmaatregelen de waarschijnlijkheid van een inbraak enorm verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren dicht doet als u uw woning of pand verlaat. Ook als u maar voor een korte tijd de deur uit gaat. Wees attent dat een kleine kier of opening voor een inbreker al een kans is om uw woning of pand te betreden. Zorg er ook voor dat u geen waardevolle bezittingen in zicht hebt liggen en dat uw huis of pand er bewoond uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht aan te laten en overdag juist de gordijnen niet dicht te doen. Inbrekers gebruiken ladders, containers en andere verhogingen als opstapje om naar binnen te komen. U kunt dit voorkomen door deze dingen op te bergen of buiten bereik van mogelijke inbrekers te houden. Tot slot biedt Locksmith.nl advies en uitkomst om uw huis of pand in Lemmer te beveiligen. Zo zorgen we er voor dat een inbraak niet of nauwelijks te realiseren is.

Autodeur openen in Lemmer

Ligt uw sleutel in uw auto en is de autodeur op slot? Staat u nu buiten de auto, terwijl u gewoon de auto in wilt? U bent zeker niet de eerste die dit is overkomen. Het laatste wat u wilt is uw autodeur beschadigen als u uw autodeur ontsluit. Het openen van een autodeur zonder sleutel is gespecialiseerd werk. Dit geldt zeker voor nieuwe auto’s waarbij het elektronische systeem van de auto wordt benaderd en weer ingesteld moet worden na het ontsluiten van de autodeur. Er is specifiek apparatuur nodig om deze complexe klus goed uit te kunnen voeren. Ook kan uw auto op een voor u onpraktische locatie staan, terwijl u niet meer naar binnen kunt. Om deze reden is het noodzakelijk om een goede en deugdelijke slotenmaker te vinden die de ervarenheid en het gereedschap heeft en snel ter plekke is om u van dienst te zijn. Gelukkig bieden de vakbekwame sloten experts van Locksmith.nl u uitkomst wanneer u uw autodeur niet kunt ontsluiten en u zich in Lemmer of omstreken bevindt. Onze sloten monteurs openen uw auto zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto schade te berokkenen. Ze kunnen de autodeuren openen van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg rijden.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Lemmer?

Er zijn enkele dingen die u in het bijzonder in de gaten moet houden bij het vinden van een goede slotenmaker in Lemmer. Ten eerste is een goede sloten expert altijd duidelijk over zijn aanpak. Een goede slotenmaker zal in het contact met u altijd doorvragen naar de specifieke situatie. Op deze manier zorgt de slotenmaker er voor dat hij juist voorbereid naar u toe komt. Eveneens is het voor u aangenaam om te weten wat er komen gaat. Ten tweede is een betrouwbare slotenmaker ten alle tijden open over zijn prijzen. Zo vindt u op de website van de slotenmaker een duidelijke uitleg van de prijzen en hoe deze zijn opgebouwd. Ten derde moet het voor u op de website direct helder zijn wie er bij u aan de deur komt. Idealiter met een heldere foto van de slotenmaker en een stukje tekst over de slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website gecommuniceerd wordt hetzelfde is als wat u ziet en wordt verteld bij u aan de deur. Wij raden u daarom aan nauwkeurig uw huiswerk te doen voordat u akkoord gaat en een vakman inschakelt. Dit kan u een hele een nare situatie bij u thuis schelen.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Lemmer?

De manier om een kundige sloten expert bij u in de buurt te achterhalen is te speuren op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de nabijheid vindt. Onze geverifieerde sloten experts zijn gegarandeerd allemaal gescreend en:

 • Hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en beschikken over een legitieme aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor geleverd werk in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Lemmer schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Lemmer zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde sloten monteurs van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Lemmer:

 • Lemmer-Buitengebied
 • Lemmer-Noord
 • Lemmer-Frieslandpark
 • Lemmer-West
 • Lemmer-Zijlroede
 • Lemmer-Rienplan
 • Lemmer-Kom
 • Lemmer-Lemstervaart

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een vakman in Lemmer via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vooraf te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij rekenen nooit voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de sloten monteur bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen voor aankomst in onze gebruiksvriendelijke locksmith.nl app. Na het afronden van de klus valideert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt ook digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. Of u kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant betalen, maar dit raden we niet aan tenzij het voor u echt niet anders uitkomt. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig transparant voor u, voor de slotenmaker en voor ons. Op deze manier kunnen we samen misstanden voorkomen. Heeft u alsnog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of via mail naar [email protected]. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in heel Lemmer. Neem bij spoed telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op 085-4000911. Daarnaast kunt u in de locksmith.nl app eigenhandig direct een afspraak maken met een geverifieerde sloten monteur bij u in de streek.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde berichten Slotenmaker Lemmer

Tess van Tessted.com testte Locksmith.nl voor haar buurvrouw

Mezelf buitengesloten

Ik had mezelf buitengesloten in Amsterdam, nou ja ‘ik’, ik niet maar mijn buurvrouw wel. En zoals een goede buur...
Mezelf buitengesloten
Stijlvol minimalistisch 3D-ontworpen huis met rode accenten.

Pinksteren! Vergeet je sleutels niet!

Het is lente, de zon warmt op, vogeltjes fluiten en het pret rooster op de scholen begint ook. Kortom, heel...
Pinksteren! Vergeet je sleutels niet!
Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd...
Lijst betrouwbare slotenmakers
Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze...
Lijst Malafide slotenmakers
Slotenmaker leunt op bestelwagen met bedrijfslogo.

Wordt de slotenmaker gedekt door de verzekering?

Lang verhaal kort: ja! Mits je natuurlijk een woning of opstal verzekering hebt afgesloten en voldoet aan de specifieke polisvoorwaarden....
Wordt de slotenmaker gedekt door de verzekering?
Twee mannen naast auto met slotenmaker reclame.

Slotenmaker Amsterdam voorspelt topdrukte tijdens Koningsdag 2024

Koningsdag, iedereen is in het oranje uitgedost en klaar om van s’ochtends vroeg tot laat te feesten, hossen, hustllen (lees:...
Slotenmaker Amsterdam voorspelt topdrukte tijdens Koningsdag 2024
Heatmap oproepfrequentie per weekdag en uur.

De drukste dagen voor slotenmakers 📅

Eerder deden wij al onderzoek naar trends in de slotenmakers wereld, en nu pakken wij doorrrrr.. Stel je voor, het...
De drukste dagen voor slotenmakers 📅

Top 10 inbraakmethode – en wat je aan inbraak preventies hier tegen kunt doen.

Er wordt een hoop ingebroken, zoveel. wisten wij al, maar welke technieken gebruiken de boeven? En belangrijker nog, wat hebben...
Top 10 inbraakmethode – en wat je aan inbraak preventies hier tegen kunt doen.
Locksmith.nl onderzoek slotenmakers 2023

Wat wij écht moeten doen om de slotenmaker sector (nog) gezonder te maken!

Afgelopen week kondigde Google aan te stoppen met advertenties van Loodgieters, want: malafide praktijken net als bij Slotenmakers. En dit...
Wat wij écht moeten doen om de slotenmaker sector (nog) gezonder te maken!
Een man met een baard die een zwarte muts en een oranje jas draagt, is gefocust bezig met het openen van een deur met een sleutel in een stedelijke omgeving.

Kosten en Tips voor het Openen van een Deur door een Slotenmaker

Ontdek de kosten van een deur openen door een slotenmaker, inclusief factoren die de prijzen beinvloeden en tips voor het...
Kosten en Tips voor het Openen van een Deur door een Slotenmaker
"Close-up van een sierlijke, oude deurbel op een donkere deur, met op de achtergrond een traditionele Nederlandse straat met gevels van historische gebouwen, schemerige straatverlichting en een besneeuwde straat."

Hoe Ver Mag Een Cilinderslot Uitsteken? De Gids voor Beveiligde Sloten

Ontdek hoe ver een cilinderslot mag uitsteken voor optimale inbraakpreventie. Leer de normen, installatietips en het belang van correcte cilinderslot...
Hoe Ver Mag Een Cilinderslot Uitsteken? De Gids voor Beveiligde Sloten
M&C slot via locksmith.nl Zwarte cilindervormige hangslot, Zwitserse technologie.

Beste slot: Matrix SKG 3 van M&C

M&C, cilinder en sloten fabrikant  van Nederlandse bodummm, hoe gaaf is dat!? En zoals een echt Nederlandse familiebedrijf betaamt: aan...
Beste slot: Matrix SKG 3 van M&C

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Lemmer De Fryske Marren

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare slotenmaker in Lemmer of De Fryske Marren? Wij bieden een snelle en betaalbare...
Slotenmaker Lemmer De Fryske Marren

Slotenmaker Schiphol Haarlemmermeer

Locksmith.nl is hét platform waar u snel en gemakkelijk een betrouwbare en gecertificeerde slotenmaker in Schiphol, Haarlemmermeer kunt vinden. Onze...
Slotenmaker Schiphol Haarlemmermeer

Slotenmaker Beinsdorp Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare en snelle slotenmaker in Beinsdorp of Haarlemmermeer? Onze ervaren slotenmakers staan 24/7 voor u klaar...
Slotenmaker Beinsdorp Haarlemmermeer

Slotenmaker Halfweg Haarlemmermeer

Lees hier over de betrouwbare en professionele 24-uurs slotenservice van Slotenmaker Halfweg. We staan altijd paraat om u te helpen...
Slotenmaker Halfweg Haarlemmermeer

Slotenmaker Abbenes / Buitenkaag Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Abbenes / Buitenkaag in Haarlemmermeer? Locksmith.nl staat 24/7 voor u klaar! Wij bieden...
Slotenmaker Abbenes / Buitenkaag Haarlemmermeer

Slotenmaker Vijfhuizen Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare en professionele slotenmaker in Vijfhuizen en Haarlemmermeer? Look no further dan Locksmith.nl! Wij bieden 24/7...
Slotenmaker Vijfhuizen Haarlemmermeer

Slotenmaker Spaarndam Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Spaarndam of Haarlemmermeer? Locksmith.nl biedt 24/7 slotenservice met professioneel opgeleide en ervaren slotenmakers...
Slotenmaker Spaarndam Haarlemmermeer

Slotenmaker Badhoevedorp Haarlemmermeer

Slotenmaker in Badhoevedorp nodig? Slotenmaker Badhoevedorp biedt professionele slotenmakers die snel ter plaatse zijn om uw sloten te vervangen en...
Slotenmaker Badhoevedorp Haarlemmermeer

Slotenmaker Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk Haarlemmermeer

Op zoek naar een professionele slotenservice in Aalsmeerderbrug, Oude Meer, Rozenburg of Schiphol Rijk in Haarlemmermeer? Locksmith.nl staat voor u...
Slotenmaker Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk Haarlemmermeer

Slotenmaker Haarlemmerliede Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Haarlemmerliede en omgeving? Locksmith.nl biedt een snelle en betrouwbare 24/7 slotenservice in Haarlemmerliede...
Slotenmaker Haarlemmerliede Haarlemmermeer

Slotenmaker Hoofddorp Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare en professionele slotenmaker in Hoofddorp of de Haarlemmermeer? Zoek niet verder! Onze slotenmakers bieden een...
Slotenmaker Hoofddorp Haarlemmermeer

Slotenmaker Cruquius Haarlemmermeer

Op zoek naar een slotenmaker in Cruquius of Haarlemmermeer? Locked biedt een snelle, betrouwbare service 24/7. Ons team van gecertificeerde...
Slotenmaker Cruquius Haarlemmermeer

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen In verschillende situaties is het aan te raden om het slot van uw voordeur of...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie