Slotenmaker Lemmer

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Lemmer nodig?

U heeft uw deur in Lemmer achter u gesloten en u beseft dat u de sleutel niet bij u heeft. Wat nu? In dit geval kan een sloten monteur u uitkomst bieden door de deur voor u open te maken. Veelal lukt dit zonder het slot te bederven en te verwisselen. De sloten expert gaat de deur dan openen door te hengelen door uw brievenbus of met een silicone kaart te flipperen langs het slot. Dit kan niet of nauwelijks wanneer er een anti-diefstal-strip op de voordeur zit en als er geen brievenbus aanwezig is. De slotenmaker zal de deur dan met een daarvoor bedoelde vrees openen. Na het vrezen en ontsluiten van de deur heeft u in dit geval wel een nieuwe cilinder nodig. De slotenmaker zal u hierover van advies voorzien.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Lemmer

Na een verhuizing adviseren we u steevast om uw slot te vervangen. Het is in deze situatie aan te bevelen om een slotenmaker te contacteren. Een gespecialiseerde slotenmaker is in staat u gegarandeerd advies geven over het te monteren slot inclusief cilinder. Bekwame sloten monteurs kunnen u ook adviseren over riskante punten in de beveiliging van uw huis en wat er moet gebeuren om deze veiligheidsrisico’s in te dammen. We adviseren u dat u een betrouwbare en bekwame sloten monteur inschakelt voor een dergelijke klus.

Hulp bij inbraakschade in Lemmer

Ondervindt u hinder van inbraakschade en is er een poging gedaan om bij u binnen te komen? Mogelijk zijn de boeven wel geslaagd om bij u in te breken? Indien er nu spullen van waarde zijn gestolen of niet, er zijn ongewenste vreemden in of bij uw woning geweest. Uw persoonlijke levenssfeer is geschonden en u zit met inbraaksporen en -schade. Wij kunnen niet veel situaties bedenken die zo naar zijn. Des te belangrijker is het om de schade na de inbraak zo snel mogelijk te herstellen. In sommige gevallen is het tot dit is gedaan zelfs niet veilig om nog langer thuis te verblijven. In sommige gevallen lukt het de inbrekers niet om volledig binnen te komen. De kans is dan groot dat uw slot niet hoeft te worden vervangen. Maar in de meeste gevallen is de schade dermate omvangrijk dat uw slot moet worden gerepareerd of vervangen. Voor het herstellen van inbraakschade in Lemmer en omstreken kunt u gelukkig gewoon bij ons terecht. Onze goede vakmannen hebben uitgebreide ervaring met het herstellen van inbraakschade. Dit met als hoofddoel om u weer een veilig gevoel in uw eigen huis te bieden. Geluk bij een ongeluk is dat inbraakschade in veel gevallen gedekt door uw verzekering. Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Lemmer

Het is belangrijk dat u zich thuis veilig voelt. Als er bij u is ingebroken, dan kan dit gevoel enorm zijn aangetast. Het is jammer genoeg niet altijd mogelijk om een inbraak volledig tegen te houden, maar het is zeker zo dat adequate voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Zo adviseren we dat u al uw ramen en deuren dicht doet wanneer u uw woning of pand verlaat. Ook als u slechts voor even de deur uit gaat. Wees erop alert dat de kleinste kier of opening voor een inbreker al een kans is om uw huis of gebouw te betreden. Laat vooral geen waardevolle spullen in het zicht liggen, want dit is een uitnodiging voor mogelijke boeven. Zorg er ook voor dat uw huis er bewoond uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht aan te laten en overdag juist de gordijnen niet dicht te doen. Inbrekers maken gebruik van ladders, containers en andere verhogingen als opstapje om naar binnen te klauteren. U kunt dit voorkomen door deze dingen op te bergen of buiten bereik van mogelijke dieven te houden. Tenslotte biedt Locksmith.nl advies en oplossingen om uw huis of pand in Lemmer te beveiligen. Zo zorgen we er voor dat inbreken bij u niet of nauwelijks mogelijk is.

Autodeur openen in Lemmer

Heeft u uw sleutel in de auto gelaten en de autodeur per ongeluk op slot gedaan? Staat u nu bij de auto, hoewel u gewoon de auto in wilt? U bent zoals u wellicht al vermoed niet de eerste die dit is overkomen. Het laatste wat u wilt is uw autodeur beschadigen wanneer u uw autodeur ontsluit. Het ontsluiten van een autodeur zonder sleutel is specialistisch werk. Dit geldt zeker voor nieuwe auto’s waarbij de software van de auto wordt benaderd en nogmaals gekalibreerd moet worden na het ontsluiten van de autodeur. Er is bijzondere uitrusting nodig om deze uitdagende klus goed uit te kunnen voeren. Ook kan uw auto op een voor u ongunstige plek staan, en dat u niet meer naar binnen kunt. Om deze reden is het van belang om een getrainde en vertrouwde vakman op te zoeken die de bedrevenheid en middelen heeft en snel ter plekke is om u bij te staan. Gelukkig bieden de vakbekwame vakmannen van Locksmith.nl u uitkomst als u uw autodeur niet kunt ontsluiten en u zich in Lemmer of omstreken bevindt. Onze vakmannen openen uw auto zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto schade te berokkenen. Ze ontsluiten de autodeuren van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg terug te vinden zijn.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Lemmer?

Er zijn een aantal zaken die u nadrukkelijk in de gaten moet houden bij het zoeken van een integere slotenmaker in Lemmer. Ten eerste is een bonafide slotenmaker ten alle tijden ondubbelzinnig over zijn aanpak. Een betrouwbare slotenmaker zal in het contact met u altijd doorvragen naar de specifieke omstandigheden. Op deze manier zorgt de slotenmaker er voor dat hij adequaat voorbereid naar u toe komt. Eveneens is het voor u prettig om te weten wat er komen gaat. Ten tweede is een bonafide slotenmaker altijd open over zijn prijzen. Zo vindt u op de website van de slotenmaker een begrijpbare uitleg van de prijzen en hoe deze zijn opgebouwd. Ten derde moet het voor u op de website gelijk duidelijk zijn wie er bij u aan de deur komt. Idealiter vindt u hier een herkenbare foto van de vakman en een korte toelichting over wie deze man is en zijn werkervaring als slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt gelijk is aan wat u ziet en wordt verteld bij u thuis. Wij adviseren u daarom goed uw onderzoek te doen voordat u akkoord gaat en een slotenmaker inhuurt. Dit kan u een hele een vervelende situatie bij u thuis besparen.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Lemmer?

De manier om een kundige sloten expert bij u in de omgeving te vinden is te zoeken op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame sloten monteur bij u in de streek vindt. Onze geverifieerde sloten monteurs zijn gegarandeerd allemaal gescreend en:

 • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en hebben een geldige aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor geleverd werk in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Lemmer schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Lemmer zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Lemmer:

 • Lemmer-Buitengebied
 • Lemmer-Noord
 • Lemmer-Frieslandpark
 • Lemmer-West
 • Lemmer-Zijlroede
 • Lemmer-Rienplan
 • Lemmer-Kom
 • Lemmer-Lemstervaart

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een vakman in Lemmer via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vantevoren te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij rekenen nooit voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de slotenmaker bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen bij aankomst in onze gebruiksvriendelijke locksmith.nl app. Na het voltooien van de klus verifieert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt eveneens digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. Of u kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant afrekenen, maar dit raden we niet aan tenzij het voor u echt niet anders kan. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig transparant voor u, voor de slotenmaker en voor ons. Op deze wijze kunnen we samen misstanden voorkomen. Heeft u toch nog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons altijd bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of met een mailtje naar [email protected]. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in Lemmer en omstreken. Neem in noodgevallen telefonisch contact met Locksmith.nl op. U kunt ons bellen op 085-4000911. Ook kunt u in de locksmith.nl app eigenhandig direct een bericht sturen naar geverifieerde sloten expert bij u in de streek.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde berichten Slotenmaker Lemmer

Tess van Tessted.com testte Locksmith.nl voor haar buurvrouw

Mezelf buitengesloten

Ik had mezelf buitengesloten in Amsterdam, nou ja ‘ik’, ik niet maar mijn buurvrouw wel. En zoals een goede buur...
Mezelf buitengesloten
Stijlvol minimalistisch 3D-ontworpen huis met rode accenten.

Pinksteren! Vergeet je sleutels niet!

Het is lente, de zon warmt op, vogeltjes fluiten en het pret rooster op de scholen begint ook. Kortom, heel...
Pinksteren! Vergeet je sleutels niet!
Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd...
Lijst betrouwbare slotenmakers
Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze...
Lijst Malafide slotenmakers
Slotenmaker leunt op bestelwagen met bedrijfslogo.

Wordt de slotenmaker gedekt door de verzekering?

Lang verhaal kort: ja! Mits je natuurlijk een woning of opstal verzekering hebt afgesloten en voldoet aan de specifieke polisvoorwaarden....
Wordt de slotenmaker gedekt door de verzekering?
Twee mannen naast auto met slotenmaker reclame.

Slotenmaker Amsterdam voorspelt topdrukte tijdens Koningsdag 2024

Koningsdag, iedereen is in het oranje uitgedost en klaar om van s’ochtends vroeg tot laat te feesten, hossen, hustllen (lees:...
Slotenmaker Amsterdam voorspelt topdrukte tijdens Koningsdag 2024
Heatmap oproepfrequentie per weekdag en uur.

De drukste dagen voor slotenmakers 📅

Eerder deden wij al onderzoek naar trends in de slotenmakers wereld, en nu pakken wij doorrrrr.. Stel je voor, het...
De drukste dagen voor slotenmakers 📅

Top 10 inbraakmethode – en wat je aan inbraak preventies hier tegen kunt doen.

Er wordt een hoop ingebroken, zoveel. wisten wij al, maar welke technieken gebruiken de boeven? En belangrijker nog, wat hebben...
Top 10 inbraakmethode – en wat je aan inbraak preventies hier tegen kunt doen.
Locksmith.nl onderzoek slotenmakers 2023

Wat wij écht moeten doen om de slotenmaker sector (nog) gezonder te maken!

Afgelopen week kondigde Google aan te stoppen met advertenties van Loodgieters, want: malafide praktijken net als bij Slotenmakers. En dit...
Wat wij écht moeten doen om de slotenmaker sector (nog) gezonder te maken!
Een man met een baard die een zwarte muts en een oranje jas draagt, is gefocust bezig met het openen van een deur met een sleutel in een stedelijke omgeving.

Kosten en Tips voor het Openen van een Deur door een Slotenmaker

Ontdek de kosten van een deur openen door een slotenmaker, inclusief factoren die de prijzen beinvloeden en tips voor het...
Kosten en Tips voor het Openen van een Deur door een Slotenmaker
"Close-up van een sierlijke, oude deurbel op een donkere deur, met op de achtergrond een traditionele Nederlandse straat met gevels van historische gebouwen, schemerige straatverlichting en een besneeuwde straat."

Hoe Ver Mag Een Cilinderslot Uitsteken? De Gids voor Beveiligde Sloten

Ontdek hoe ver een cilinderslot mag uitsteken voor optimale inbraakpreventie. Leer de normen, installatietips en het belang van correcte cilinderslot...
Hoe Ver Mag Een Cilinderslot Uitsteken? De Gids voor Beveiligde Sloten
M&C slot via locksmith.nl Zwarte cilindervormige hangslot, Zwitserse technologie.

Beste slot: Matrix SKG 3 van M&C

M&C, cilinder en sloten fabrikant  van Nederlandse bodummm, hoe gaaf is dat!? En zoals een echt Nederlandse familiebedrijf betaamt: aan...
Beste slot: Matrix SKG 3 van M&C

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Lemmer De Fryske Marren

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare slotenmaker in Lemmer of De Fryske Marren? Wij bieden een snelle en betaalbare...
Slotenmaker Lemmer De Fryske Marren

Slotenmaker Schiphol Haarlemmermeer

Locksmith.nl is hét platform waar u snel en gemakkelijk een betrouwbare en gecertificeerde slotenmaker in Schiphol, Haarlemmermeer kunt vinden. Onze...
Slotenmaker Schiphol Haarlemmermeer

Slotenmaker Beinsdorp Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare en snelle slotenmaker in Beinsdorp of Haarlemmermeer? Onze ervaren slotenmakers staan 24/7 voor u klaar...
Slotenmaker Beinsdorp Haarlemmermeer

Slotenmaker Halfweg Haarlemmermeer

Lees hier over de betrouwbare en professionele 24-uurs slotenservice van Slotenmaker Halfweg. We staan altijd paraat om u te helpen...
Slotenmaker Halfweg Haarlemmermeer

Slotenmaker Abbenes / Buitenkaag Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Abbenes / Buitenkaag in Haarlemmermeer? Locksmith.nl staat 24/7 voor u klaar! Wij bieden...
Slotenmaker Abbenes / Buitenkaag Haarlemmermeer

Slotenmaker Vijfhuizen Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare en professionele slotenmaker in Vijfhuizen en Haarlemmermeer? Look no further dan Locksmith.nl! Wij bieden 24/7...
Slotenmaker Vijfhuizen Haarlemmermeer

Slotenmaker Spaarndam Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Spaarndam of Haarlemmermeer? Locksmith.nl biedt 24/7 slotenservice met professioneel opgeleide en ervaren slotenmakers...
Slotenmaker Spaarndam Haarlemmermeer

Slotenmaker Badhoevedorp Haarlemmermeer

Slotenmaker in Badhoevedorp nodig? Slotenmaker Badhoevedorp biedt professionele slotenmakers die snel ter plaatse zijn om uw sloten te vervangen en...
Slotenmaker Badhoevedorp Haarlemmermeer

Slotenmaker Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk Haarlemmermeer

Op zoek naar een professionele slotenservice in Aalsmeerderbrug, Oude Meer, Rozenburg of Schiphol Rijk in Haarlemmermeer? Locksmith.nl staat voor u...
Slotenmaker Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk Haarlemmermeer

Slotenmaker Haarlemmerliede Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Haarlemmerliede en omgeving? Locksmith.nl biedt een snelle en betrouwbare 24/7 slotenservice in Haarlemmerliede...
Slotenmaker Haarlemmerliede Haarlemmermeer

Slotenmaker Hoofddorp Haarlemmermeer

Op zoek naar een betrouwbare en professionele slotenmaker in Hoofddorp of de Haarlemmermeer? Zoek niet verder! Onze slotenmakers bieden een...
Slotenmaker Hoofddorp Haarlemmermeer

Slotenmaker Cruquius Haarlemmermeer

Op zoek naar een slotenmaker in Cruquius of Haarlemmermeer? Locked biedt een snelle, betrouwbare service 24/7. Ons team van gecertificeerde...
Slotenmaker Cruquius Haarlemmermeer

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen In verschillende situaties is het aan te raden om het slot van uw voordeur of...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie