Buitengesloten wat te doen? Locksmith.nl geeft vier tips voor als buitengesloten bent!

Inhoud

Wij van Locksmith.nl worden dagelijks wel tientallen keren gebeld met de vraag: ik heb mijzelf buitengesloten, wat nu? Logisch, je zelf buitensluiten is geen pretje en dat is altijd een onaangename verassingen. Maar hoe hard het ook regent of hoe laat het ook is, blijf bij een buitensluiting altijd rustig. Nu gaan we je niet vermoeien met tips over hoe je het kan voorkomen, heb je niets aan. Daarom drie praktische tips voor het geval je buitengesloten bent.

 

Zorg dat je veilig bent in het geval van buitensluiting

Zorg er altijd voor dat je veilig bent! Ga daarom in de flatportiek staan of op een zichtbare en veilige plek langs de weg. Goede band met je buurman of vrouw? Liever een goede buur dan een verre vriend zullen wij maar zeggen… Klop aan en nodig jezelf uit voor een kop koffie. Het kan best even duren voordat je een slotenmaker hebt gevonden en voordat de slotenmaker op locatie is. Bij locksmith.nl hanteren wij onze gouden regel: locksmith is binnen 30 minuten ter plaatse. Ook handig: in onze app kan je precies zien wat de actuele aanrijtijd is van de locksmith. Zo weet je precies hoeveel tijd je nodig hebt om je kop koffie, thee of ranja op te drinken. Leer je meteen de buren beter kennen zodat zij een kopie van je sleutel kunnen bewaren in het geval je weer buitensluit..

 

Zorg dat je de juiste slotenmaker belt als je buitengesloten bent!

Mensen raken vaak in paniek en willen het liefst zo snel mogelijk binnen. Malafide slotenmakers maken dankbaar gebruik van je benarde situatie en gebruiken verdekte taal als ze het hebben over de prijzen. Dingen als voorrijkosten, materiaal advies of boorkop zetten zijn belangrijke rode vlaggen. Vraag om een heldere prijs, all-in en in de BTW. Wij hebben bij locksmith een fijn overzicht van onze prijzen. Die hanteren wij landelijk, van Groningen tot aan Maastricht en zelfs in Middelburg betaal je voor onze slotenmakers dienst dezelfde prijs. Best transparant, al zeggen wij dat zelf, immers wij van locksmith.nl adviseren locksmith.nl 😅

 

Zorg er voor dat de slotenmaker je kan vinden!

Het komt regelmatig voor dat de slotenmaker op locatie aankomt en de klant niet kan vinden. Een buitensluiting verbroederd. Dus zorg er voor dat je bereikbaar bent, kijk uit het raam van je buurman of je het busjes aan ziet komen en zeg ‘nee’ tegen het derde biertje dat je buurman je aanbiedt. Belangrijk dat je scherp blijft nu. Ben je toch op een andere locatie omdat je even tussen het wachten door een boodschapje moet doen (multitaskers die onze klanten zijn) laat het de slotenmaker of locksmith even weten door ons even te bellen op 085-4000911.

 

Hoe lost de slotenmaker de buitensluiting op?

Tot slot, als de slotenmaker er is om je van je buitensluiting te redden, vraag dan altijd door naar zijn aanpak. Daar leer je van. Onze locksmith slotenmakers zijn vakbekwaam en leggen op voorhand uit wat er aan de hand is, en stemmen de aanpak met je af. In 95% van de gevallen krijgen wij de dichtgevallen door of buitensluiting zonder te boren open. Lukt dat echt niet, dan moet helaas de cilinder toch open geboord en dus uiteindelijk vervangen worden. Bij Locksmith hanteren in een dergelijk geval altijd meerwerk kosten voor het vervangen van de cilinder zodat je meteen een veiliger slot in de voordeur hebt zitten. Dan houdt je de boeven en Bulgaarse methode ook buiten de deur!

Relevant

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze slotenmakers in

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie