Slotenmaker Venlo

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Venlo nodig?

U heeft uw voordeur in Venlo achter u dicht gedaan en u realiseert dat u de sleutel niet op zak heeft. Wat nu? Een slotenmaker kan uw voordeur dan voor u openen. In de regel lukt dit zonder het slot te bederven en te verwisselen. De sloten expert zal de deur dan openen door te hengelen door de brievenbus of met een silicone kaart te flipperen langs het slot. Wanneer er geen brievenbus aanwezig is of er is in het verleden een antidiefstal-strip gemonteerd, dan zal de slotenmaker met hiervoor bedoeld gereedschap de cilinder vrezen. Dan moet er na het openen van de deur een plaatsvervangende cilinder worden geplaatst.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Venlo

Misschien heeft u net uw nieuwe woning betrokken of u beoogt uw oude slot te vervangen voor een minimaal evengoed slot. Het is in deze situatie aan te raden om een slotenmaker te vragen. Een vakkundige sloten expert zal u zeker adviseren over het te monteren slot inclusief cilinder. Kundige slotenmakers kunnen u evengoed advies geven over hachelijke onderdelen in de beveiliging van uw woning en wat er moet gebeuren om deze veiligheidsrisico’s te mitigeren. We willen drukken u op het hart dat u een betrouwbare en bekwame sloten monteur contacteert voor een dergelijke opdracht.

Hulp bij inbraakschade in Venlo

Heeft een inbreker een poging gedaan om bij u binnen te dringen en heeft uw gebouw hierdoor inbraakschade opgelopen? Of zijn de inbrekers wel geslaagd om bij u in te breken? Indien er nu waardevolle spullen zijn gestolen of niet, er zijn ongewenste vreemden in of bij uw thuis geweest. Uw privacy is ondermijnd en u zit met inbraaksporen en -schade. Er zijn maar weinig situaties zo vervelend. Des te belangrijker is het om de schade na een inbraak zo snel mogelijk te herstellen. In sommige gevallen is het tot dit is gedaan zelfs niet veilig om nog langer in uw eigen woning te verblijven. Het lukt de inbrekers niet altijd om helemaal binnen te komen. De kans is dan aanzienlijk dat uw slot niet hoeft te worden vervangen. Maar in de meeste gevallen is de schade dusdanig omvangrijk dat uw slot moet worden hersteld of vervangen. Voor het herstellen van inbraakschade in Venlo en omstreken kunt u natuurlijk gewoon bij ons terecht. Onze bekwame sloten experts hebben jarenlange ervaring met het herstellen van inbraakschade. Zo zorgen we er voor dat u zich weer veilig kunt voelen in uw eigen woning. Geluk bij een ongeluk is dat inbraakschade vaak gedekt door uw verzekering. Doe wel even navraag bij uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Venlo

Uw woning moet een plaats zijn waar u zich goed voelt. Een inbraak kan een grote impact hebben op dit gevoel. Alhoewel u een inbraak nooit volledig kunt voorkomen, kunnen juiste voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak wel degelijk verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren dicht doet als u uw woning of pand verlaat. Ook als u slechts voor een korte tijd de deur uit gaat. Wees erop alert dat een kleine kier of opening voor een inbreker al opportuun is om uw huis of pand te betreden. Laat bovendien geen waardevolle bezittingen in het zicht liggen, want dit is een uitnodiging voor mogelijke inbrekers. Zorg er daarnaast voor dat uw woning er bewoond uitziet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ’s avonds licht aan te laten en overdag juist de gordijnen open te laten. Inbrekers gebruiken ladders, containers en andere verhogingen als opstapje om naar binnen te klimmen. U kunt dit voorkomen door deze dingen op te ruimen of buiten bereik van mogelijke inbrekers te houden. Tot slot biedt Locksmith.nl advies en uitkomst om uw woning of pand in Venlo te beveiligen. Zo zorgen we er voor dat inbreken bij u niet of nauwelijks te realiseren is.

Autodeur openen in Venlo

Ligt de sleutel in het voertuig en is de autodeur op slot? Staat u buiten uw auto en wilt u deze openen? Helaas overkomt het nagenoeg iedereen wel eens. En u wilt niet dat uw auto schade oploopt bij het openen van uw autodeur. Er komt veel bij kijken om uw autodeur open te doen zonder sleutel. Dit geldt zeker voor jonge auto’s waarbij de software van de auto wordt aangesproken en nogmaals ingesteld moet worden na het open maken van de autodeur. Om dit uitdagende werk adequaat te kunnen doen is tevens speciaal gereedschap nodig. Daarnaast kan uw auto op een voor u ongemakkelijke plaats staan, terwijl u niet meer naar binnen kunt. Het is dan van belang om een vakbekwame en betrouwbare vakman te zoeken die de bedrevenheid en het gereedschap heeft en spoedig ter plekke is om u van dienst te zijn. Gelukkig bieden de goede slotenmakers van Locksmith.nl u uitkomst wanneer u uw autodeur niet open krijgt en u zich in Venlo of omstreken bevindt. Deze vakmannen kunnen uw auto ontsluiten zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto aan te tasten. Zij kunnen de autodeuren openen van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg rijden.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Venlo?

Er zijn meerdere dingen die u in het bijzonder in de gaten moet houden bij het vinden van een goede sloten monteur in Venlo. Ten eerste is een bonafide slotenmaker altijd ondubbelzinnig over zijn aanpak. Een goede slotenmaker zal in het contact met u altijd doorvragen naar de specifieke situatie. Zo zorgt de sloten monteur er voor dat hij adequaat toegerust uw kant op komt. Tegelijkertijd weet u wat u van de slotenmaker kunt verwachten. Ten tweede is een betrouwbare vakman altijd ondubbelzinnig over zijn prijzen. Zo vindt u op de website van de slotenmaker een begrijpbare toelichting op de prijzen en hoe deze zijn opgebouwd. Ten derde moet het voor u op de website in een oogopslag helder zijn wie er bij u aan de deur komt. Bij voorkeur met een duidelijke foto van de vakman en een stukje tekst over de slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt overeenkomt met wat u ziet en wordt verteld bij u aan de deur. Wij adviseren u daarom goed uw huiswerk uit te voeren voordat u akkoord gaat en een slotenmaker inhuurt. Dit kan u een hele een rottige situatie bij u thuis schelen.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Venlo?

De wijze om een gespecialiseerde sloten expert bij u in de buurt te achterhalen is te speuren op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker bij u in de buurt vindt. Deze geverifieerde sloten monteurs zijn beslist allemaal gescreend en:

 • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en beschikken over een legitieme aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor resultaten in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Venlo schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Venlo zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde sloten monteurs van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Venlo:

 • Blerick-stad
 • Venlo-stad
 • Blerick-randgebied
 • Venlo-randgebied
 • Tegelen
 • Geloo-Belfeld

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een vakman in Venlo via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vantevoren te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij belasten u nooit met voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de slotenmaker bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen bij aankomst in onze gebruiksvriendelijke locksmith.nl app. Na het afronden van de opdracht verifieert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt ook digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. Of u kunt ervoor kiezen om achteraf af te rekenen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant afrekenen, maar dit raden we af tenzij het voor u echt niet anders uitkomt. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig transparant voor u, voor de slotenmaker en voor ons. Op deze manier kunnen we samen misstanden voorkomen. Heeft u alsnog behoefte aan aanvullend contact? Dan kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of per mail naar [email protected]. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in Venlo en omstreken. Neem in noodgevallen telefonisch contact met ons op. U kunt ons bellen op 085-4000911. Daarnaast kunt u in de locksmith.nl app eigenhandig direct een afspraak maken met een geverifieerde slotenmaker bij u in de buurt.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde berichten Slotenmaker Venlo

Tess van Tessted.com testte Locksmith.nl voor haar buurvrouw

Mezelf buitengesloten

Ik had mezelf buitengesloten in Amsterdam, nou ja ‘ik’, ik niet maar mijn buurvrouw wel. En zoals een goede buur...
Mezelf buitengesloten
Stijlvol minimalistisch 3D-ontworpen huis met rode accenten.

Pinksteren! Vergeet je sleutels niet!

Het is lente, de zon warmt op, vogeltjes fluiten en het pret rooster op de scholen begint ook. Kortom, heel...
Pinksteren! Vergeet je sleutels niet!
Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd...
Lijst betrouwbare slotenmakers
Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze...
Lijst Malafide slotenmakers
Slotenmaker leunt op bestelwagen met bedrijfslogo.

Wordt de slotenmaker gedekt door de verzekering?

Lang verhaal kort: ja! Mits je natuurlijk een woning of opstal verzekering hebt afgesloten en voldoet aan de specifieke polisvoorwaarden....
Wordt de slotenmaker gedekt door de verzekering?
Twee mannen naast auto met slotenmaker reclame.

Slotenmaker Amsterdam voorspelt topdrukte tijdens Koningsdag 2024

Koningsdag, iedereen is in het oranje uitgedost en klaar om van s’ochtends vroeg tot laat te feesten, hossen, hustllen (lees:...
Slotenmaker Amsterdam voorspelt topdrukte tijdens Koningsdag 2024
Heatmap oproepfrequentie per weekdag en uur.

De drukste dagen voor slotenmakers 📅

Eerder deden wij al onderzoek naar trends in de slotenmakers wereld, en nu pakken wij doorrrrr.. Stel je voor, het...
De drukste dagen voor slotenmakers 📅

Top 10 inbraakmethode – en wat je aan inbraak preventies hier tegen kunt doen.

Er wordt een hoop ingebroken, zoveel. wisten wij al, maar welke technieken gebruiken de boeven? En belangrijker nog, wat hebben...
Top 10 inbraakmethode – en wat je aan inbraak preventies hier tegen kunt doen.
Locksmith.nl onderzoek slotenmakers 2023

Wat wij écht moeten doen om de slotenmaker sector (nog) gezonder te maken!

Afgelopen week kondigde Google aan te stoppen met advertenties van Loodgieters, want: malafide praktijken net als bij Slotenmakers. En dit...
Wat wij écht moeten doen om de slotenmaker sector (nog) gezonder te maken!
Een man met een baard die een zwarte muts en een oranje jas draagt, is gefocust bezig met het openen van een deur met een sleutel in een stedelijke omgeving.

Kosten en Tips voor het Openen van een Deur door een Slotenmaker

Ontdek de kosten van een deur openen door een slotenmaker, inclusief factoren die de prijzen beinvloeden en tips voor het...
Kosten en Tips voor het Openen van een Deur door een Slotenmaker
"Close-up van een sierlijke, oude deurbel op een donkere deur, met op de achtergrond een traditionele Nederlandse straat met gevels van historische gebouwen, schemerige straatverlichting en een besneeuwde straat."

Hoe Ver Mag Een Cilinderslot Uitsteken? De Gids voor Beveiligde Sloten

Ontdek hoe ver een cilinderslot mag uitsteken voor optimale inbraakpreventie. Leer de normen, installatietips en het belang van correcte cilinderslot...
Hoe Ver Mag Een Cilinderslot Uitsteken? De Gids voor Beveiligde Sloten
M&C slot via locksmith.nl Zwarte cilindervormige hangslot, Zwitserse technologie.

Beste slot: Matrix SKG 3 van M&C

M&C, cilinder en sloten fabrikant  van Nederlandse bodummm, hoe gaaf is dat!? En zoals een echt Nederlandse familiebedrijf betaamt: aan...
Beste slot: Matrix SKG 3 van M&C

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Arcen Venlo

Als uw slotenmaker in Arcen bieden wij professionele en betrouwbare diensten voor al uw slot- en sleutelproblemen. Met 24/7 beschikbaarheid...
Slotenmaker Arcen Venlo

Slotenmaker Steyl Venlo

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Steyl, Venlo? Wij zijn experts in het installeren en repareren van sloten en...
Slotenmaker Steyl Venlo

Slotenmaker Boekend Venlo

Op zoek naar een betrouwbare en professionele slotenmaker in Boekend, Venlo? Locksmith.nl biedt 24/7 service en staat binnen 30 minuten...
Slotenmaker Boekend Venlo

Slotenmaker Blerick-Zuid Venlo

Op zoek naar betrouwbare slotenmaker diensten in de buurt van Blerick-Zuid? Slotenmaker Blerick-Zuid is de beste en meest betrouwbare slotenmaker...
Slotenmaker Blerick-Zuid Venlo

Slotenmaker Belfeld Venlo

Locksmith Belfeld is dé betrouwbare en snelle slotenmaker in regio Belfeld en Venlo voor het vervangen, repareren en beveiligen van...
Slotenmaker Belfeld Venlo

Slotenmaker Velden Venlo

Locksmith.nl is een betrouwbare en ervaren slotenmaker in Velden en Venlo. Ze bieden een breed scala aan diensten om aan...
Slotenmaker Velden Venlo

Slotenmaker Het Ven Venlo

Locksmith.nl biedt betrouwbare en snelle slotendiensten in Het Ven, Venlo en omstreken, die 24/7 beschikbaar zijn. Ervaren en professionele slotenmakers...
Slotenmaker Het Ven Venlo

Slotenmaker Lomm Venlo

Op zoek naar een betrouwbare en snelle slotenmaker in Lomm, Venlo of omgeving? Onze professionele slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar voor...
Slotenmaker Lomm Venlo

Slotenmaker Tegelen-Centrum Venlo

Heeft u in Tegelen-Centrum nieuwe sloten nodig of wilt u uw woning beter beveiligen tegen inbrekers? Onze ervaren slotenmakers zijn...
Slotenmaker Tegelen-Centrum Venlo

Slotenmaker Venlo-Oost-Noord Venlo

Als je op zoek bent naar een betrouwbare slotenmaker in Venlo-Oost-Noord en omgeving, dan moet je bij ons zijn. Onze...
Slotenmaker Venlo-Oost-Noord Venlo

Slotenmaker Op de Hei Venlo

Op zoek naar een slotenmaker in de gezellige woonwijk Op de Hei in Venlo? Onze 24/7 bereikbare Slotenmaker Op de...
Slotenmaker Op de Hei Venlo

Slotenmaker Trade-Port Venlo

Heeft u problemen met uw sloten in Trade-Port Venlo? Locksmith.nl biedt de beste oplossingen voor al uw slotproblemen met ervaren...
Slotenmaker Trade-Port Venlo

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen In verschillende situaties is het aan te raden om het slot van uw voordeur of...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie