fbpx

Onze missie

Locksmith.nl zet malafide slotenmakers buitenspel

Locksmith.nl is het nummer 1 platform in Nederland waar je snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame slotenmaker vindt tegen een transparante prijs. Zo kom je bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

Via locksmith.nl heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een betrouwbare, door ons gescreende slotenmaker. Dit zijn geverifieerde handige harry’s die door locksmith.nl getoetst zijn in het vakkundig openen van deuren zonder schade, en:

  • beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en beschikken over een geldige aansprakelijkheidsverzekering
  • worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor geleverd werk in het verleden

Je weet dus precies wie er komt en dat de slotenmaker betrouwbaar en vakkundig is. Door eerlijke vakmannen een plek op ons platform te bieden en malafide slotenmakers te weren, maakt locksmith.nl de markt voor slotenmakers transparanter voor iedereen. 

Het betalen doe je ook via ons platform, wel zo handig en veilig! Wij bieden eerste hulp bij een dichtgevallen deur, verloren sleutel, buitensluiting of een slot waarin de sleutel is afgebroken. Daarnaast kun je ook een afspraak maken om je slot te repareren, vervangen of verbeteren.

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie