Slotenmaker Utrecht

Uw betrouwbare slotenmaker in Utrecht

Locksmith.nl is binnen 20 minuten met onze slotenmaker ter plaatsen om uw deur om  snel, kundig en transparant weer te openen. Buitengesloten? Sleutel afgebroken of de sleutel kwijt bent? Neem meteen contact op zodat onze slotenmaker je deur werk kan openen of het slot vervangt voor een veiliger cilinder slot.

Wij krijgen in 95% van de gevallen de deur zonder schade open!  

Logo met de letters "SKG" en sterren in driehoek.
Logo Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Rood "LOCKSMITH" bord met witte letters.
Bel bij spoed slotenmaker Utrecht
Geen spoed? Gebruik dan deze knop

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

Logo van Koops Vastgoedbeheer.
Logo Club Pellikaan, levensstijl motto onderaan.
Donkere achtergrond zonder zichtbare inhoud.
Logo van City Centre Retreat.
Logo van OTTO Workforce uitzendbureau.
ZDHC logo in zwart op witte achtergrond.
Man met baard glimlacht, armen gekruist, draagt blauwe jas.

Adham aan het woord

Het aller belangrijkste wat je moet doen als je buiten gesloten word? Rustig blijven en logisch blijven denken! Laat je niet oplichten door een malafide slotenmaker en neem de tijd om eerst in praktische oplossingen te denken, misschien kun je zelfs met wat hulp zelf je deur of slot open krijgen. Mocht dat niet lukken en helpen wij graag de dicthgevallen deur, sleutel kwijt, of afgebroken sleutel weer uit het slot te krijgen. Onze slotenmakers krijgen alle deuren open – altijd!

Adham

|

Slotenmaker

Man lacht in sportkleding met armen over elkaar.

Sydney aan het woord

Hoe je je huis het beste kunt beveiligen? Simpel: zorg er altijd voor dat je de beste sloten plaatst in je woning. In principe adviseer ik ALTIJD om SKG 3 sterren sloten te plaatsen, die vormen een extra beveiliginglaag doordat deze sloten moeilijker open te breken zijn. Ook goed om te weten: verzekeraars vinden het vaak belangrijk dat je minimaal een SKG 3 sterren slot geïnstalleerd hebt om te voldoen aan de polisvoorwaarden. Het SKG 3 sterren slot mag van alle merken mogen van elk merk zijn als er maar altijd drie sleutels bij zitten en een veiligheidscertificaat. Je kan de sloten natuurlijk ook zelf plaatsen of ons bellen natuurlijk, ik help je natuurlijk graag verder met het plaatsen van een cilinder slot of veiligheidsbeslag!

Sydney

|

Slotenmaker

Vervang je sloten voor extra anti inbraak veiligheid in Utrecht

Sloten vervangen in Utrecht? Jaarlijks plaatsen wij duizenden nieuwe sloten en cilinders. Het vervangen van een slot of cilinder in Utrecht is vooral van belang als je verhuist bent, recentelijk een nieuwe huurwoning bent ingetrokken of problemen ervaart met je huidige slot. In een dergelijk geval adviseren wij altijd om je sloten te vervangen. Vervang je je slot niet bij een verhuizing of nadat je je sleutels bent kwijt geraakt dan loop je het risico dat je inboedelverzekering de schade bij verlies of diefstal niet dekt.  In Utrecht, waar de kans op inbraak hoger ligt dan elders in het land, adviseren wij altijd SKG 3 sterren cilinders. 

Onze M&C sloten zijn uniek qua veiligheid en innovatie. M&C sleutels kunnen zonder certificaat niet gekopieerd worden dankzij de beveiliging d.m.v. een veiligheidscode en certificaat. Enkel met je veiligheidscertificaat en de geheime code kun je een sleutelkopie laten maken bij M&C.

Onze locksmith kan ter plekke het slot inmeten, afstellen op de exacte deurdikte (tussen de 32 x 32 mm tot maximaal 72 x 32mm) installeren & smeren. U ontvangt van ons altijd 3 sleutels, veiligheidscertificaten, digitale factuur voor het vervangen van het slot of het vervangen van de sloten in Utrecht (voor de huisbaas, verzekering of eigen administratie) & twee jaar garantie! 

M&C Color+

M&C Color cilinder

SKG 3 sterren

M&C Matrix

M&C Matrix drie sterren cilinder

SKG 3 sterren+

M&C Move

Locksmith M&C condor

SKG 3 sterren ++

Nog meer voordelen van Locksmith

Zoek je een slotenmaker in Utrecht?

Binnen 20 minuten opent onze slotenmaker je deur schadevrij in Utrecht

Je woont in Utrecht en bent op zoek naar een slotenmaker in Utrecht om je dichtgevallen deur te openen? Het kan iedereen overkomen, en daarom staat onze team klaar met kundige slotenmakers in Utrecht. Uit ons jaarlijkse slotenmaker onderzoek weten wij dat in Utrecht buitensluitingen vaker gebeurt dan waar dan ook.  Neem in een geval van een buitensluiting of een afgebroken sleutel meteen contact op met slotenmaker Utrecht, dan  weet u zeker dat er binnen 20 minuten een geverifieerde slotenmaker aanwezig is. Onze slotenmakers in Utrecht zijn 24/7 , ook s’nachts’ beschikbaar om je deur te openen.

Bij Locksmith.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om een slotenmaker te vinden die niet alleen betrouwbaar en vakkundig is, maar ook transparant werkt tegen eerlijke tarieven. Daarom zetten onze gecertificeerde slotenmakers in Utrecht zich in om topkwaliteit service te bieden, waarbij duidelijkheid en flexibiliteit voorop staan. Nadat de slotenmaker in Utrecht je deur heeft geopend betaalt u bij locksmith.nl altijd digitaal, je krijgt dan meteen digitaal een factuur gestuurd voor de administratie, wel zo handig!  Uw betaalt bij ons altijd digitaal en ontvang direct een digitale factuur. 

In dringende situaties waarbij u direct een slotenmaker nodig heeft, garanderen wij dat onze deskundige slotenmakers binnen 20 minuten ter plekke zijn in Utrecht. 

Geverifieerde slotenmakers

Onze slotenmakers in Utrecht zijn door ons geverifieerd en gecontroleerd. Locksmith.nl voert verschillende betrouwbaarheidscontroles, al onze slotenmakers hebben VOG en zijn zichtbaar in onze app. Zo weet je zeker dat er een betrouwbare, door ons geselecteerde slotenmaker in Utrecht langs komt. Bij ons draait het om de vent (de slotenmaker dus) en niet perse de tent (dat zijn wij!).

VOG verklaring slotenmakers

Alle slotenmakers in Utrecht van Locksmith.nl zijn in het bezit van een VOG. Wij controleren hiermee de (werk) historie van onze slotenmaker waardoor wij zeker weten dat alle onze slotenmakers bonafide zijn. Dat is in Utrecht erg belangrijk omdat er in Utrecht veel malafide slotenmakers actief zijn die je oplichten.

Uniforme slotenmaker werkwijze

Als je een slotenmaker in Utrecht zoekt is het fijn om te weten dat locksmith.nl niet van spelletjes of zwendeltrucs houdt. Wij zijn transparant en werken uniform, ook als je een slotenmaker in Utrecht zoekt hanteren wij uniforme prijzen en slotenmaker protocol. Wij lokken je niet met lage prijzen en voorrijkosten, de prijs is de prijs. Altijd all- inclusief en inclusief BTW.

Inbraak preventie en slotenservice door onze slotenmaker Utrecht

Locksmith.nl bestaat sinds 2021 en  helpt al jaren lang particulieren en zakelijke klanten die in Utrecht een slotenmaker zoeken. Bijvoorbeeld om een dicthgevallen deur in Utrecht te openen of een slot te vervangen. Locksmith geeft tips, onze slotenamkers in Utrecht geven advies op maat welke preventie maatregelen en inbraakbeveiliging nodig zijn. 

Slotenmakers bij bedrijfswagen met gereedschapskisten.

Locksmith biedt slotenmaker diensten in Utrecht

Particulieren

Bedrijven

Vastgoedbeheerders

Makelaars

Woningbouw

Politie

Meldkamers

Deurwaarders

Wat gaat de slotenmaker in Utrecht doen om de deur te openen?

Verwijderen afgebroken sleutel

Is je sleutel afgebroken in het slot? Dan zal onze slotenmaker in Utrecht altijd eerst proberen de afgebroken sleutel te verwijderen. Je kunt zelf pogen om dit met een naald of speld de sleutel los te trekken. Pas hierbij op dat de afgebroken sleutel niet (nog) dieper in het cilinderslot verdwijnt. Onze slotenmaker in Utrecht zal de sleutel verwijderen door een extractor te gebruiken. In bijna alle afgebroken sleutel gevallen is het voor de slotenmaker Utrecht mogelijk om de deur zonder schade te openen.

Flipperen van een deur

Onze slotenmaker kijkt altijd eerst naar de mogelijkheid om de deur zonder te boren te openen. Dit scheelt namelijk de vervangingskosten van de cilinder. Dit doet de slotenmaker Utrecht door eerst te kijken naar de andere mogelijkheden om de deur zonder schade te openen. Als de deur niet op het nachtslot zit (volledige dichtgedraaide cilinder) dan kan de slotenmaker Utrecht doormiddel van een dun pasje en WD40 (siliconespray) de deur open flipperen. Dit is een veel toegepast methode om binnen te komen.

Hengelen van een deur

Het Hengelen van een deur kan alleen als er een brievenbus aanwezig is en het slot tevens niet volledig dicht gedraaid is. De slotenmaker Utrecht kan het slot dan via een hengel door een brievenbus open krijgen. De slotenmaker Utrecht gebruikt de hengel om de deurhendel aan de binnenkant te manipuleren en daarmee de deur zonder schade te openen. Het hengelen van een deur kan alleen als de deur niet op het nachtslot zit.

Uitboren of Uitvrezen van een cilinderslot

Als het slot is volledig dicht gedraaid is en de slotenmaker in Utrecht niet kan flipperen (omdat er een antidiefstalstrip of de cilinder op het nachtslot staat) dan moet het slot helaas destructief geopend worden. De slotenmaker zal het slot uitboren of het slot met een frees open boren. In slechts 10%. van de gevallen is het nodig om het slot open te boren. In een dergelijk geval zal het slot vervangen moeten worden voor een nieuwslot. Onze slotenmakers in Utrecht adviseren dan altijd om een veiliger slot terug te plaatsen (SKG 3) in Utrecht.

‘ONZE SLOTENMAKERS IN Utrecht STAAN 24/7 VOOR U KLAAR.’

Als u buitengesloten bent, kan het openen van de deur meestal niet wachten tot de volgende dag het moet snel & direct gebueren, ook in het uitgestrekte Utrecht. Daarom staan onze slotenmakers 24/7 voor u klaar. Laat ons weten waar we moeten zijn en onze slotenmaker in Utrecht is er binnen 20 minuten! 

‘WE OPENEN DEUREN EN SLOTEN SNEL EN VAKKUNDIG.’

Onze ervaren en vakkundig slotenmakers werken netjes en snel. Hierdoor weet u zeker dat er geen schade ontstaat bij het openbreken van de deur.

‘WE PLAATSEN UITSLUITEND SLOTEN MET ERKEND POLITIEKEURMERK.’

Als een sleutel al een tijdje niet goed meer ronddraait in het slot of er veel roestplekken op het slot zitten, dient u dit zo snel mogelijk te laten vervangen. Door de slotenmakers van Locksmith sloten met SKG-goedgekeurde cilinders te laten plaatsen, maakt u het voor inbrekers vele malen moeilijker om in te breken.

‘ONZE SLOTENMAKERS PLAATSEN INDIEN NODIG ALTIJD EEN NOODAFSLUITING.’

Als het niet mogelijk is om direct nieuwe sloten te plaatsen, zorgen onze slotenmakers er altijd voor dat uw woning in ieder geval weer veilig is. Dit doen ze door een noodafsluiting te plaatsen.

‘ONZE SLOTENMAKERS WETEN PRECIES WAT ER NODIG IS OM UW HUIS ZO VEILIG MOGELIJK TE MAKEN.’

Goede sloten maken de kans op een inbraak vele malen kleiner. De slotenmaker van Locksmith in Utrecht adviseert u daarom altijd om sloten te plaatsen voorzien van SKG-keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

‘WE ZORGEN ERVOOR DAT U ZICH ZO SNEL MOGELIJK WEER VEILIG VOELT.’

Als er bij u is ingebroken, geeft dit een zeer onveilig gevoel. Door uw sloten zo snel mogelijk te vervangen met anti-inbraaksloten weet u zeker dat u het inbrekers voortaan zo moeilijk mogelijk maakt. Wanneer u contact met ons opneemt, zijn onze vakkundig slotenmakers altijd binnen 20 minuten ter plaatse om zo snel mogelijk nieuwe sloten te plaatsen en de schade te herstellen.

DIT IS HOET LOCKSMITH.NL DE STRIJD AAN GAAT TEGEN MALAFIDE SLOTENMAKERS

Slotenmaker in Utrecht, is een vak apart, daarom zijn de slotenmakers van locksmith in Utrecht de meest kundige!

Wij zijn de beste slotenmakers van Utrecht, eerlijke, betrouwbaar en transparant. Slotenmakers in Utrecht zijn extra ervaren omdat de meeste deuren in Utrecht goed beveiligd zijn.

Onze slotenmakers:

Wanneer u kiest voor Locksmith, profiteert u van de volgende voordelen:

Locksmith in cijfers

uur per dag bereikbaar
24
minuten service
20
tevreden klanten
100

VEELGESTELDE VRAGEN AAN ONZE SLOTENMAKER IN Utrecht

Voor het eerst een slotenmaker in Utrecht nodig? Dan zul je vast een hoop vragen hebben zoals: wat kost een slotenmaker Utrecht? Wat kost het om een slotenmaker te laten komen? Hoeveel kost het om je sloten te laten vervangen? Hoe weet je of een slotenmaker betrouwbaar is? In onze kennisbank vindt je alle antwoorden op je vragen. Heb je toch nog hulp of advies nodig bel dan je kans ons altijd bellen! 🫡

Wat kost het om een slotenmaker te laten komen?

Wat een slotenmaker in Utrecht kost is sterk afhankelijk van het tijdstip en de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Bij locksmith.nl houden wij het overzichtelijk en transparant, alle prijzen zijn altijd inclusief BTW. Bovendien doen wij niet aan lokkertjes zoals lage voorrijkosten. Overdag varieert ons tarief tussen de 120 euro overdag en 225 in het weekend/nacht.
1

Hoeveel kost het om sloten te laten vervangen?

Je betaald niets extra's om een slotenmaker in Utrecht te laten komen. Wij doen namelijk niet aan voorrijkosten of andere lokkertje die je bij veel malafide slotenmakers tegenkomt. Annuleren kan bij ons altijd kosteloos binnen 10 minuten na bevestiging van de opdracht. Wel zo eerlijk en transparant mocht je toch nog je sleutels terug vinden. Een slotenamker in Utrecht kost via Locksmith 120 euro afhankelijk van de dag of tijdstip.
2

Waar vind ik een goede slotenmaker?

Look no further! WC eend adviseert: locksmith.nl - de slotenmaker in Utrecht. Wij zijn betrouwbaar omdat al onze slotenmakers geverifieerd zijn, werken met een VOG en ervaren zijn. Wij zijn transparant en bonafide en belangrijker nog: bij vragen of klachten (wat gelukkig nooit voorkomt) kun je ons altijd bellen.
3

Waarom is een slotenmaker zo duur?

Voor niets gaat de zon op - ook slotenmakers zijn ondernemers. Het is voor slotenmakers hun werk en inkomen om sloten te plaatsen of deuren te openen. Het is een vakgebied van hollen en stil staan, dat maakt dat de tarieven in de avond hoger zijn dan de tarieven in de middag. De slotenmaker in Utrecht daarom bij spoed gevallen alles laten vallen om binnen 20 minuten ter plaatse te zijn, daarom moet een slotenmaker in Utrecht s'avonds hogere tarieven vragen dan in de middag als de omstandigheden gunstiger zijn en het werk makkelijker ingepland kan worden. Bij ons betaal je nooit meer dan 225 euro in het weekend inclusief BTW.
4

Wat is een betrouwbare slotenmaker?

Een betrouwbare slotenmaker is iemand door locksmith.nl is geverifieerd. Al onze slotenmakers doen een test op kantoor, controleren reviews en referenties, controleren de KVK gegevens en ID, Aansprakelijkheidsverzekering en VOG. Zo weet je zeker dat onze slotenmaker betrouwbaar is. Daarnaast werken wij met uniforme prijzen en protocollen.
5

METEEN EEN SLOTENMAKER IN Utrecht NODIG?

Neem contact met locksmith op voor een slotenmaker in Utrecht. In Utrecht is onze slotenmaker binnen 20 minuten ter plaatsen en kunnen in 95% van de gevallen je deur openen zonder schade en zonder boren.

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie