Slotenmaker Amsterdam voorspelt topdrukte tijdens Koningsdag 2024

Inhoud

Koningsdag sleutels kwijt slotenmaker Amsterdam Mensenmassa in de stad, politie en burger interactie.
Top drukte verwacht door slotenmaker Amsterdam tijdens koningsdag 2024

Koningsdag, iedereen is in het oranje uitgedost en klaar om van s’ochtends vroeg tot laat te feesten, hossen, hustllen (lees: berging uitmesten en op het Vondelpark te koop aanbieden). Koningsdag is niet alleen leuk om te vieren met elkaar maar kan, zeker als je een oranje bittertje te veel op hebt, uitmonden in een deceptie als je je sleutels kwijt bent of buitengesloten raakt. Voor onze Slotenmaker in Amsterdam is het in elk geval een van de drukste momenten van het jaar (20% meer buitensluitingen dan een normale dag). Locksmith.nl dook in de historische cijfers (data-gedreven als wij zijn) en kwamen tot verassende inzichten.Een paar tips om te voorkomen dat je je sleutels kwijt raakt tijdens Koningsdag 2024!

 

Topdrukte tijdens koningsdag voor onze slotenmakers in Amsterdam 

Het is natuurlijk niet gek dat op koningsdag in Amsterdam, de dag waarop iedereen massaal er op uittrekt en de deur achter zich dichtslaat, naar verhouding meer buitensluitingen plaats vinden. Wij zien vooral een relatie tussen de mate waarin het weer gunstig is (droog & zonnig) en de hoeveelheid buitensluitingen in algemene zin. Voeg hier de factor ‘pilsje hier en daar’ aan toe en je ziet een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Te blije mensen, te veel drank op, haperend kort termijn geheugen- shit, waar zijn mijn sleutels nou?! Herkenbaar? 😅Je kan er wel wat aan doen, een paar tips uit eigen ervaring:

 

Pack light- haal je huissleutel van de bos

En stop deze in je zak. Het is niet handig en ook niet comfortabel om met je sleutelbos rond te lopen. Volgepropte zakken zijn nooit mijn favoriet geweest maar zal ook niet die van jou zijn. Meestal haal ik de huissleutel van de bos en verstop ik deze in mijn condoom vakje van de spijkerbroek of een zak met afsluitbare rits. Zorg er voor dat het in een pocket of zak zit waar je geen geld of pin pasje hebt zitten omdat je anders het risico loopt dat je tijdens je bezoekjes aan de grabbelton broekzak per ongeluk je sleutel uit trekt en verliest.

Zorg voor een reservekopie van je huissleutel

Goede buur? Beter dat die ie ook een reserve sleutel! In Amsterdam maken onze slotenmakers vaak mee dat er geen reservesleutel aanwezig is. Of, dat de reserve sleutel bij een familielid ver weg ligt, daar heb je op koningsnacht om 4 uur s’nachts natuurlijk niet zo heel veel aan. Wat je ook kunt doen is een slimme key locker, dit is een kastje met een cijfercode aan voordeur waar je je reserve sleutel in kunt doen. Deze is alleen te openen als je code weet. Opzich handig voor de vergeetachtigen onder ons, maar de boeven weten natuurlijk dat er in je  key locker aan de voordeur de buit zit: de sleutel tot je huis (letterlijk dan).

Zet het telefoonnummer van locksmith.nl: de betrouwbare slotenmaker in Amsterdam  alvast in je contacten

In Amsterdam zijn veel malafide slotenmakers actief. Er zijn zelfs slotenmakers die de naam van locksmith gebruiken om je met valse voorwendselen als betrouwbare partner naar binnen te lokken en je vervolgens aan de deur op te lichten met slotenmaker woekerprijzen tot ver over duizend euro’s! uit onze slotenmakers onderzoek zien wij zelfs dat dit Amsterdam veel malafide slotenmakers actief zijn. Ze zijn makkelijk te herkennen als je deze tips volgt over hoe je een malafide slotenmaker herkent, opletten dus! Zeker weten dat je niet opgelicht wordt? Sla dan ons landelijke slotenmaker spoedlijn nummer op: 085-4000911 of Google gewoon naar locksmith en kies voor het eerste zoekresultaat (als het goed is, zijn wij dat 😎 😃).

 

Oranje boven! En…..hopelijk tot nooit! 👋🏼

 

Relevant

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze slotenmakers in

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie