Slotenmaker Delfzijl

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Met spoed een slotenmaker in Delfzijl nodig?

Heeft u zich per ongeluk buitengesloten uit uw huis in Delfzijl? In deze situatie kan een sloten expert u uitkomst bieden door de deur voor u te openen. Dit kan de slotenmaker dikwijls schadevrij doen. Dat scheelt u weer aanvullende kosten. Wat de sloten monteur dan doet is dat hij uw voordeur opent met technieken die de deur niet beschadigen, zoals hengelen of flipperen. Indien er geen brievenbus aanwezig is of er is eerder een antidiefstal-strip gemonteerd, dan kan de sloten monteur met speciaal gereedschap de cilinder vrezen. Na het vrezen en openen van de voordeur heeft u in dit geval wel een nieuwe cilinder nodig. De slotenmaker kan u hierover van advies voorzien.

Sloten repareren, vervangen of plaatsen in Delfzijl

Wanneer u recentelijk uw nieuwe woning hebt betrokken, dan kan het doordacht zijn om uw slot direct te verwisselen. In dit geval kunt u prima een slotenmaker vragen om dit voor u te regelen. Een gespecialiseerde sloten monteur zal u zeker adviseren over het te monteren slot inclusief cilinder. Goede slotenmakers kunnen u evengoed van advies voorzien over risicovolle onderdelen in de beveiliging van uw woning en wat er voor nodig is om deze veiligheidsrisico’s te mitigeren. We raden u aan dat u een betrouwbare en bekwame sloten monteur inhuurt voor zo'n opdracht.

Hulp bij inbraakschade in Delfzijl

Heeft een inbreker een aanzet gedaan om bij u in te breken en heeft uw gebouw hierdoor inbraakschade opgelopen? Mogelijk zijn de inbrekers wel geslaagd om bij u binnen te dringen? Indien er nu spullen van waarde zijn gestolen of niet, er zijn ongewenste vreemden in of bij uw woning geweest. Uw privédomein is geschonden en u blijft achter met inbraaksporen en -schade. Er zijn niet veel situaties zo vervelend. Het is belangrijk om de schade na een inbraak zo spoedig mogelijk te herstellen. Soms is het tot dit is gedaan zelfs niet veilig om nog langer in uw eigen woning te blijven. Het lukt de inbrekers niet altijd om volledig binnen te komen. De kans is dan groot dat uw slot niet hoeft te worden vervangen. Maar vaak is de schade dermate omvangrijk dat uw slot moet worden gerestaureerd of vervangen. Voor het herstellen van inbraakschade in Delfzijl en omstreken kunt u gelukkig gewoon bij ons terecht. Onze goede sloten experts hebben jarenlange ervaring met het ongedaan maken van inbraakschade. Zo zorgen we er voor dat u zich weer veilig kunt voelen in uw eigen huis. Gelukkig wordt inbraakschade meestal gedekt door uw verzekering. Doe wel even navraag bij uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over dekking van inbraakschade.

Inbraakpreventie voor uw woning of pand in Delfzijl

Uw huis moet de plek zijn waar u zich goed voelt. In het geval dat er bij u is ingebroken, dan kan dit gevoel flink zijn aangetast. Alhoewel u een inbraak nooit compleet kunt voorkomen, kunnen goede voorzorgsmaatregelen de kans op een inbraak wel degelijk verkleinen. Zo raden we u aan dat u al uw ramen en deuren dicht trekt wanneer u uw huis of pand verlaat. Zelfs als u slechts voor even de deur uit gaat. Wees gewaarschuwd dat een kleine kier of opening voor een inbreker al voldoende is om uw woning of pand te betreden. Zorg er daarnaast voor dat u geen waardevolle bezittingen in zicht hebt liggen en dat uw woning of pand er bewoond uitziet. Een methode om dit te doen is door ’s avonds licht te laten branden en overdag juist de gordijnen open te laten. Inbrekers zetten ladders, containers en andere verhogingen in als opstapje om naar binnen te klauteren. U voorkomt dit door deze spullen op te bergen of buiten bereik van mogelijke inbrekers te houden. Tenslotte biedt Locksmith.nl advies en oplossingen om de kans op inbraak in uw huis of pand in Delfzijl te minimaliseren. Zo zorgen we er voor dat een inbraak niet of nauwelijks mogelijk is.

Autodeur openen in Delfzijl

Heeft u uw sleutel in de auto laten liggen en de deur per ongeluk op slot gedaan? Staat u nu bij de auto, hoewel u eigenlijk in de auto wilt zijn? Helaas overkomt het bijna iedereen wel een keer. En u wilt niet dat uw auto wordt beschadigd gedurende het ontsluiten van uw deur. Er komt aardig wat bij kijken om uw autodeur open te maken zonder sleutel. Dit geldt zeker voor jonge voertuigen waarbij de software van de auto wordt aangesproken en weer gekalibreerd moet worden na het open maken van de autodeur. Om dit ingewikkelde werk juist uit te kunnen voeren is ook bijzondere uitrusting nodig. Ook kan uw auto op een voor u onpraktische locatie staan, en dat u niet meer naar binnen kunt. Om deze reden is het noodzakelijk om een getrainde en vertrouwde slotenmaker op te sporen die de ervarenheid en het gereedschap heeft en snel ter plekke is om u van dienst te zijn. Gelukkig bieden de getrainde vakmannen van Locksmith.nl u uitkomst als u uw autodeur niet kunt ontsluiten en u zich in Delfzijl of omstreken bevindt. Onze sloten monteurs kunnen uw auto ontsluiten zonder het slot, lak of plaatwerk van uw auto te beschadigen. Zij ontsluiten de autodeuren van vrijwel alle automerken en -types die hier in Nederland op de weg terug te vinden zijn.

Waar moet u op letten bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker in Delfzijl?

Er zijn drie onderwerpen waar u extra op moet letten bij het zoeken van een bonafide slotenmaker in Delfzijl. Ten eerste is een betrouwbare slotenmaker ten alle tijden duidelijk over zijn aanpak. Een integere sloten monteur zal in het contact met u altijd doorvragen naar de specifieke omstandigheden. Zo zorgt de sloten expert er voor dat hij juist voorbereid uw kant op komt. Tegelijkertijd weet u wat u van de slotenmaker kunt verwachten. Ten tweede is een bonafide slotenmaker altijd transparant over zijn prijzen. Zo vindt u op de website van de slotenmaker een duidelijke toelichting op de prijzen en hoe deze zijn opgebouwd. Ten derde moet het voor u op de website meteen duidelijk zijn wie er bij u aan de deur komt. Idealiter vindt u hier een duidelijke foto van de vakman en een beknopte tekst over wie deze man is en zijn werkervaring als slotenmaker. Het allerbelangrijkste is dat wat er op de website geschreven en getoond wordt congruent is met wat u ziet en wordt verteld bij u aan de deur. Wij adviseren u daarom goed uw huiswerk te doen voordat u akkoord gaat en een vakman inschakelt. Dit kan u een hele een rottige situatie bij u thuis besparen.

Hoe vind ik een goede slotenmaker in Delfzijl?

De manier om een kundige sloten monteur bij u in de nabijheid te ontdekken is te speuren op locksmith.nl. Locksmith.nl is het platform in Nederland waar u snel en eenvoudig een betrouwbare en bekwame sloten monteur bij u in de buurt vindt. Onze geverifieerde slotenmakers zijn zeker allen gescreend en:

 • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en hebben een legitieme aansprakelijkheidsverzekering
 • Worden gewaardeerd door klanten en andere gerenommeerde slotenmakers voor resultaten in het verleden

Slotenmakers van locksmith.nl openen uw deur in Delfzijl schadevrij, doordeweeks al voor €120,- inclusief BTW.

Waar in Delfzijl zijn de slotenmakers van locksmith.nl actief?

Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl helpen met slotenproblemen in alle gebieden en wijken van Delfzijl:

 • Delfzijl-Centrum
 • Farmsum
 • Delfzijl-Noord
 • Delfzijl-West
 • Fivelzigt
 • Tuikwerd
 • Meedhuizen
 • Uitwierde
 • Verspreide huizen Eemskanaal (ten zuiden)
 • Industrieterrein
 • Verspreide huizen in het noorden
 • Woldendorp
 • Termunten
 • Termunterzijl
 • Borgsweer
 • Wagenborgen
 • Verspreide huizen Wagenborgen
 • Verspreide huizen Termunten
 • Bierum
 • Spijk
 • Holwierde
 • Godlinze
 • Losdorp
 • Krewerd
 • Verspreide huizen Bierum

Hoe gaat locksmith.nl te werk?

Wanneer u een slotenmaker in Delfzijl via locksmith.nl inschakelt, dan kunt u een betrouwbare en bekwame slotenmaker verwachten. U krijgt vantevoren te horen wie er naar u toe komt, wat u kunt verwachten en hoeveel het gaat kosten. Wij rekenen nooit voorrijdkosten of vervoerskosten. Wanneer de slotenmaker bij u aankomt, dan zal hij u eerst vragen te tekenen voor aankomst in onze gebruiksvriendelijke locksmith.nl app. Na het afronden van de klus verifieert u de bon met nogmaals uw handtekening. De betaling verloopt eveneens digitaal via de app. Wel zo praktisch en veilig. Zo kunt u betalen via iDEAL of creditcard. Of u kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen. In uitzonderingsgevallen kunt u contant betalen, maar dit raden we niet aan tenzij het voor u echt niet anders kan. U ontvangt direct automatisch digitaal de factuur. Zo is alles volledig inzichtelijk voor u, voor de vakman en voor ons. Op deze manier kunnen we samen misstanden voorkomen. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons algemeen nummer, via het contactformulier hier op de website of per mail naar [email protected]. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op uw verzoek.

Bel locksmith.nl bij spoed

Locksmith.nl is 24/7 bereikbaar voor het schadevrij openen van deuren in Delfzijl en omstreken. Neem in nood telefonisch contact met Locksmith.nl op. U kunt ons bellen op 085-4000911. Daarnaast kunt u in de locksmith.nl app zelf direct een afspraak maken met een geverifieerde sloten monteur bij u in de streek.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker Delfzijl-Centrum Eemsdelta

Op zoek naar een betrouwbare en snelle slotenmaker in het hart van Eemsdelta? Slotenmaker Delfzijl-Centrum staat 24/7 voor u klaar...
Slotenmaker Delfzijl-Centrum Eemsdelta

Slotenmaker Tussengebied Eemsdelta

Locksmith.nl biedt professionele en betrouwbare slotenmakersdiensten in Tussengebied en de gehele gemeente Eemsdelta. Onze gecertificeerde slotenmakers zijn beschikbaar 24/7 om...
Slotenmaker Tussengebied Eemsdelta

Slotenmaker Farmsum Eemsdelta

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren slotenmaker in Farmsum en omgeving? Slotenmaker Farmsum biedt 24/7 spoedhulp bij verloren of...
Slotenmaker Farmsum Eemsdelta

Slotenmaker Zuidbroek Midden-Groningen

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Zuidbroek en Midden-Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze...
Slotenmaker Zuidbroek Midden-Groningen

Slotenmaker diensten

Twee mannen poseren vrolijk voor een slotenmakersbusje.

Sleutel kwijt

Sleutel kwijt? Wij komen het als slotenmakers dagelijks tegen, en voelen ons net als jij enorm buitengesloten – geen fijn...
Sleutel kwijt
banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie U zou nooit bang hoeven zijn dat er bij u thuis of op de zaak wordt ingebroken....
Inbraakbeveiliging en -preventie
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Locksmith.nl levert zakelijke dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven. Dit doen wij in opdracht...
Zakelijke dienstverlening
banner slot openen

Slot openen

Heeft u zich binnen- of buitengesloten? Waarschijnlijk bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in het slot of...
Slot openen
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen In verschillende situaties is het aan te raden om het slot van uw voordeur of...
Slot vervangen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

 • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
 • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
 • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
   
 • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
 • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

 • Voorrijkosten € 24,99
   

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie