Slotenmaker Volendam Edam-Volendam

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Volendam | Slotenmaker Edam-Volendam

Snelle en betrouwbare slotenmaker in Volendam en Edam-Volendam

Ben je op zoek naar een professionele slotenmaker in Volendam of Edam-Volendam? Locksmith.nl is de partij waar je naar op zoek bent. Wij zijn de snelste én meest betrouwbare slotenmaker van de regio. Onze vakmensen zijn 24/7 beschikbaar en staan binnen 30 minuten op jouw stoep. Of je nu midden in de nacht bent buitengesloten of je slot kapot is gegaan, wij regelen het direct voor je.

Onze diensten

Onze gecertificeerde slotenmakers hebben jarenlange ervaring op het gebied van sloten vervangen, inbraakpreventie en deursloten repareren. Wij bieden de volgende diensten aan:

 • Deurslot vervangen
 • Sloten vervangen
 • Inbraakpreventie
 • Spoedservice

Bekijk onze dienstenpagina voor meer informatie.

Waarom Locksmith.nl?

Locksmith.nl is de beste keuze als het gaat om slotenmakers in Volendam en Edam-Volendam. Wij bieden onze diensten aan tegen transparante tarieven en zijn 24/7 beschikbaar. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over verborgen kosten. Wij bieden de volgende voordelen:

 • 24/7 beschikbaar
 • Binnen 30 minuten ter plaatse
 • Transparante prijzen
 • Erkende slotenmakers
 • Inbraakpreventie op maat
 • Meer dan 10 jaar ervaring

Prijzen

Vooraf wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn van het inhuren van een slotenmaker. Bij Locksmith.nl hanteren we transparante prijzen. Bekijk onze prijzenpagina om te zien wat wij in rekening brengen voor onze services.

Bel ons direct of vraag een offerte aan

Heb je direct een slotenmaker in Volendam of Edam-Volendam nodig? Bel ons dan op 085 4000 911. Wij zijn dag en nacht beschikbaar en staan binnen 30 minuten bij je op de stoep. Wil je eerst een offerte aanvragen? Dat kan ook. Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of opmerkingen? Chat dan met onze klantenservice of neem contact met ons op.BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Volendam Edam-Volendam

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

 • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
 • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
 • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.