Slotenmaker Vasse Tubbergen

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Vasse

Professionele slotenmaker in Vasse en omgeving

Heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten, of werkt een van uw sloten niet meer naar behoren? Zoekt u snel naar een professionele en betrouwbare slotenmaker in de omgeving van Vasse? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het openen, repareren, vervangen en installeren van alle soorten sloten.

24/7 spoedservice

Een defect slot of buitensluiting komt vaak onverwachts en ongelegen. Daarom bieden wij een 24/7 spoedservice in Vasse en omgeving. Onze ervaren en gecertificeerde slotenmakers staan altijd klaar om u snel en professioneel te helpen. Of het nu dag of nacht is, of het weekend of een feestdag, wij zijn altijd bereikbaar.

Transparante prijzen

Wij hechten veel waarde aan transparantie. Daarom hanteren wij altijd transparante en eerlijke prijzen. Voordat wij aan de slag gaan, bespreken wij altijd de kosten met u. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Slotenmaker Tubbergen

Ook als u niet in Vasse woont, maar in de omgeving van Tubbergen, kunt u bij ons terecht. Onze slotenmakers zijn werkzaam in beide regio's en staan klaar om u te helpen bij alle soorten slotproblemen.

Contact

Heeft u direct een slotenmaker nodig in Vasse of Tubbergen? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 085-4000911 of klik op de chatknop rechtsonderin uw scherm. Wij helpen u graag verder. Wilt u meer weten over onze diensten of tarieven? Lees dan verder op onze dienstenpagina of bekijk onze prijzen.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Vasse Tubbergen

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.