Slotenmaker Valkenswaard Valkenswaard

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Valkenswaard

Een betrouwbare slotenmaker in Valkenswaard

Bent u buitengesloten of heeft u problemen met uw sloten in Valkenswaard? Zoek dan niet verder, u bent bij Locksmith.nl aan het juiste adres. Wij bieden de beste oplossingen voor al uw slotenproblemen.

Onze slotenmakers zijn snel ter plaatse en staan 24/7 voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het openen van deuren, vervangen van sloten en het repareren van inbraakschade.

Onze diensten

Naast het openen, vervangen en repareren van sloten bieden wij vele andere diensten in Valkenswaard. Zo kunt u bij ons terecht voor het beveiligen van uw huis of bedrijfspand, het dupliceren van sleutels en het plaatsen van veiligheidsbeslag.

Meer weten over onze diensten? Bekijk dan onze dienstenpagina.

24/7 spoedservice

Bent u met spoed op zoek naar een slotenmaker in Valkenswaard? Onze 24/7 spoedservice staat altijd voor u klaar. Neem direct contact met ons op via 085-4000911 en wij zorgen dat er binnen 30 minuten een slotenmaker bij u op locatie is.

Geen spoed, maar wel interesse in onze diensten? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Prijzen

Bij Locksmith.nl hechten we veel waarde aan transparantie en duidelijkheid over onze prijzen. Onze tarieven zijn eerlijk en marktconform. Wilt u weten wat onze tarieven zijn? Bekijk dan onze prijzenpagina of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u gebruik maken van onze slotenmaker diensten in Valkenswaard? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel ons direct Chat met ons Contactformulier

© 2021 Locksmith.nl - Slotenmaker Valkenswaard

const prijzenLink = document.querySelector('.prijzen-link'); prijzenLink.addEventListener('click', () => window.location.href = 'https://locksmith.nl/prijzen/#valkenswaard'; );

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Valkenswaard Valkenswaard

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €150,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.