Slotenmaker Schoorl Bergen (NH.)

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Schoorl

Welkom in Schoorl, Bergen(NH.)

Schoorl is een prachtige wijk in de gemeente Bergen, Noord-Holland. Het is vooral bekend vanwege de 60 meter hoge duin, die het hoogste punt van Nederland is buiten Zuid-Limburg. Daarnaast heeft de wijk prachtige bossen en een gezellig centrum. Helaas kan het voorkomen dat u buitengesloten raakt of dat uw sleutels kwijtraakt. In dat geval kunt u rekenen op de service van Slotenmaker Schoorl.

Onze diensten

  • 24/7 spoedservice
  • Openen van deuren en sloten
  • Reparatie van kapotte sloten
  • Vervanging van oude sloten
  • Advies over inbraakbeveiliging

Bent u op zoek naar een andere dienst of heeft u een speciale vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Meer over onze diensten

Prijzen

Wij vinden transparantie in prijzen belangrijk. Daarom hebben wij vaste prijzen voor onze diensten. Geen verrassingen achteraf.

Bekijk onze prijzen

Contact

Heeft u ons nodig? Bel dan direct naar onze 24/7 spoedservice via 085-4000911. Wilt u liever chatten? Dat kan ook, klik op de onderstaande knop.

Start de chat

© 2021 Locksmith.nlBEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Schoorl Bergen (NH.)

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €150,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.