Slotenmaker Rheden Rheden

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Rheden - De Beste Slotenmaker in Rheden

Slotenmaker Rheden

Slotenmaker Rheden is dé specialist op het gebied van sloten. Wij hebben jarenlang ervaring in het openen en repareren van verschillende soorten sloten. Ons team bestaat uit erkende en vakbekwame slotenmakers die 24/7 paraat staan om u te helpen bij problemen met uw sloten.

Rheden: Een Veilige Buurt

Rheden is een prachtige wijk in Rheden die bij velen bekend is. De wijk ligt in een mooie omgeving en is geliefd bij mensen die van rust en natuur houden. Helaas is ook hier de kans op inbraak aanwezig. Het is dan ook belangrijk om preventieve maatregelen te treffen om inbrekers buiten de deur te houden. Onze slotenmaker Rheden kan u hierbij helpen door het plaatsen van kwalitatief goede sloten en ander hang- en sluitwerk.

Onze Diensten

Bij Slotenmaker Rheden kunt u terecht voor diverse diensten op het gebied van sloten:

  • Het openen van deuren
  • Het vervangen van sloten
  • Het repareren van sloten
  • Het plaatsen van inbraakwerende sloten
  • Het adviseren over hang- en sluitwerk

Bij ons kunt u altijd rekenen op kwalitatief goed werk en een uitstekende service. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem met uw slot op te lossen.

De Kosten

Bij Slotenmaker Rheden vinden wij transparantie over de kosten erg belangrijk. Wij hanteren dan ook eerlijke en scherpe tarieven. Voor meer informatie over onze prijzen kunt u hier klikken.

Contact met Slotenmaker Rheden

Heeft u onze hulp nodig om uw sloten te repareren of vervangen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met Slotenmaker Rheden via 085-4000911. Ook kunt u ons bereiken via de chatfunctie op onze website. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Chatten

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Rheden Rheden

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €150,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.