Slotenmaker Purmer Edam-Volendam

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Purmer in Edam-Volendam

Slotenmaker Purmer: jouw lokale specialist

Welkom bij Slotenmaker Purmer, dé specialist in slotenmakerij in de wijk Purmer van Edam-Volendam. Wij zijn jouw lokale expert als het gaat om het beveiligen van jouw woning, bedrijfspand of voertuig. Of je nu je sloten wilt vervangen, extra beveiliging wilt aanbrengen of jezelf hebt buitengesloten, wij staan 24 uur per dag voor je klaar.

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:
 • Sloten vervangen
 • Inbraakpreventie
 • 24/7 spoedservice
 • Deuren openen
 • Auto en motor sloten
Benieuwd naar onze volledige dienstenlijst? Bekijk dan hier onze dienstenlijst.

Waarom kiezen voor Slotenmaker Purmer?

Als lokale slotenmaker begrijpen wij als geen ander dat jouw beveiliging van groot belang is. Daarom werken wij uitsluitend met gecertificeerde slotenmakers, zodat we jou kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen. Bovendien zijn wij binnen 20 minuten bij jou op locatie, waar in Edam-Volendam je ook woont. Enkele redenen om voor Slotenmaker Purmer te kiezen:
 • 24/7 bereikbaar
 • Snelle en betrouwbare service
 • Erkende en gecertificeerde slotenmakers
 • Vaste tarieven vooraf

Slotenmaker Edam-Volendam

Naast Purmer zijn wij ook actief in de rest van Edam-Volendam. Slotenmaker Purmer is onderdeel van Locksmith.nl, hét platform voor slotenmakers in Nederland. Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op onze over ons pagina.

Slotenmaker Purmer inschakelen?

Wil je meer informatie over onze diensten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085 4000 911. Liever chatten? Klik dan op chatten en we helpen je graag verder. Wil je graag weten wat onze tarieven zijn? Klik dan hier voor onze tarieven informatie.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Purmer Edam-Volendam

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

 • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
 • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
 • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.