Slotenmaker Limmen Castricum

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Snel en betrouwbaar geholpen door slotenmaker in Limmen, Castricum

24/7 service in Limmen

Wij zijn jouw lokale slotenmaker in Limmen, met een 24/7 service. Of je nu buitengesloten bent, je sleutels kwijt bent, je slot kapot is of je inbraakschade hebt, wij staan altijd voor je klaar. Als je ons belt, sturen wij direct een ervaren slotenmaker naar je toe om je probleem op te lossen.

Waarom kiezen voor onze slotenmaker in Limmen?

Onze slotenmakers zijn allen gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring. Daarnaast werken we alleen met de beste merken sloten, zodat je verzekerd bent van kwaliteit. Onze slotenmakers zijn snel ter plaatse, kennen de wijk Limmen goed en weten precies wat er speelt.

Betaalbare tarieven voor onze slotenmaker in Limmen en Castricum

Transparantie is voor ons erg belangrijk. Daarom krijg je van ons vooraf een prijsopgave voor de werkzaamheden. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. We hanteren betaalbare tarieven en weet je wat je kwijt bent voor onze slotenmaker in Limmen of Castricum.

Onze diensten

Wij bieden de volgende diensten aan in Limmen en Castricum:
  • Openen van deuren
  • Vervangen van sloten
  • Herstel van inbraakschade
  • Plaatsen van inbraakbeveiliging
  • Advies over hang- en sluitwerk

Contact met onze slotenmaker in Limmen

Onze slotenmakers staan 24/7 paraat om je te helpen in Limmen en Castricum. Neem gerust contact met ons op via onze website of bel direct naar 085 4000 911 voor een betrouwbare en snelle service. Ook voor vragen en advies staan wij altijd voor je klaar. Liever chatten? Dat kan via onze chatbox op de website. Wil je meer weten over onze diensten of wil je weten wat de kosten zijn? Klik dan hier voor ons prijsoverzicht.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Limmen Castricum

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.