Slotenmaker Geuzen- en Statenkwartier s-Gravenhage

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Geuzen- en Statenkwartier, s-Gravenhage

Betrouwbare slotenmaker in uw wijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren slotenmaker in het Geuzen- en Statenkwartier in s-Gravenhage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn uw lokale slotenmaker en staan snel bij u op de stoep om u te helpen bij al uw aan sloten gerelateerde problemen.

24/7 bereikbaar voor spoed gevallen

Bent u uw sleutels kwijtgeraakt of heeft u zichzelf buitengesloten? Dan begrijpen wij dat u een snelle en professionele service nodig heeft. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor spoedgevallen. Bel ons nu op 085 400 0911 en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten voor particulieren en bedrijven in het Geuzen- en Statenkwartier en de rest van s-Gravenhage. U kunt bij ons terecht voor onder andere:
  • Sloten vervangen en repareren
  • Inbraakpreventie en beveiliging
  • Openen van deuren en kluizen
  • Advies over hang- en sluitwerk
Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina over onze diensten.

Onze missie: betrouwbare slotenmakers

Wij vinden het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de slotenmaker die u inhuurt. Daarom werken wij alleen met betrouwbare en ervaren slotenmakers die in uw buurt wonen. Zij zijn snel ter plaatse en kunnen u vakkundig helpen bij uw slotenproblemen. Een betrouwbare service staat bij ons hoog in het vaandel.

Prijzen

Transparantie over onze prijzen is belangrijk voor ons. Voor meer informatie over onze prijzen kunt u onze pagina over prijzen bekijken. Wij rekenen geen voorrijkosten en geven vooraf een duidelijke prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 085 400 0911 of klik op de chatten knop om direct met ons te chatten. Wij staan voor u klaar in het Geuzen- en Statenkwartier en de rest van s-Gravenhage.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Geuzen- en Statenkwartier s-Gravenhage

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €150,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.