Slotenmaker De Meijbree Oldenzaal

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker De Meijbree in Oldenzaal

Slotenmaker De Meijbree: dé expert in Oldenzaal

Welkom bij Slotenmaker De Meijbree, de expert in het vervangen, repareren en openen van sloten in Oldenzaal en omgeving. Een slotenmaker nodig in De Meijbree? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden 24/7 service voor elk slotprobleem.

Veiligheid in De Meijbree

Veiligheid en beveiliging zijn belangrijk, vooral als het gaat om jouw huis. De Meijbree is een prachtige wijk in Oldenzaal met mooie huizen, maar ook hier is inbraakbeveiliging nodig. Slotenmaker De Meijbree is direct beschikbaar om jouw woning te beveiligen. Wij werken met de beste slotenmerken zoals Nemef en Lips om jouw huis zo veilig mogelijk te maken.

24/7 spoedservice

Heb je jezelf buitengesloten of is jouw sleutel afgebroken en heb je direct een slotenmaker nodig in De Meijbree? Bel ons direct via 085 4000 911 en we zijn binnen 20-30 minuten ter plaatse. Onze slotenmakers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het vervangen, repareren en openen van sloten.

Voorkom inbraak

Inbraakbeveiliging is belangrijk om te voorkomen dat er wordt ingebroken in jouw huis. Slotenmaker De Meijbree is gespecialiseerd in het plaatsen van inbraakwerende sloten, het installeren van alarmsystemen en andere beveiligingsoplossingen. Van advies tot implementatie, wij verzorgen het allemaal voor jou.

Prijzen

Wij willen graag transparantie bieden over onze prijzen. Voor meer informatie over onze tarieven, klik hier voor onze prijzenpagina.

Contact

Heb je slotenmaker De Meijbree in Oldenzaal nodig? Of wil je advies over inbraakbeveiliging? Wij zijn 24/7 bereikbaar en direct beschikbaar om jouw huis te beveiligen. Bellen of chatten kan ook voor meer informatie en vragen.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker De Meijbree Oldenzaal

Slotenmaker diensten

banner inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en -preventie

Inbraakbeveiliging en -preventie Inbraak voorkomen met robuust hang- en sluitwerk Overige tips inbraakbeveiliging en -preventie Een goede slotenmaker vinden voor...
zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening – openen en beveiligingen van panden Aantrekkelijke tarieven en een handige app Geverifieerde slotenmakers van locksmith.nl Locksmith.nl is...
banner slot openen

Slot openen

Schadevrij uw slot openen Sleutel verloren Slot defect Slot geforceerd Een goede slotenmaker vinden voor het openen van uw slot...
banner slot vervangen

Slot vervangen

Ik wil mijn slot vervangen Kosten slot vervangen Type sloten SKG-keurmerk Cilindermaat Een goede slotenmaker vinden voor het vervangen van...

Onze prijzen

Hieronder vind je de tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur. 

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,-
  • weekendtarief (zaterdag en zondag): €160,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.