Slotenmaker Grave Land van Cuijk

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker in Grave en Land van Cuijk

Slotenmaker Grave en omgeving

Welkom bij Locksmith, de nummer één op het gebied van slotenmakers in Grave en het Land van Cuijk. Wij zijn de betrouwbare en bekwame slotenmakers die je zoekt. Of je nu buitengesloten bent of je slot kapot is, wij staan voor je klaar.

Snel en professioneel geholpen

Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn om problemen te hebben met je sloten. Daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen. Onze slotenmakers zijn snel ter plaatse en lossen het probleem professioneel en vakkundig op.

Verschillende diensten

Wij leveren verschillende diensten zoals inbraakpreventie, zakelijke dienstverlening, sloten vervangen en openen van sloten. Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij je voor elk probleem de juiste oplossing bieden.

Voordelige tarieven

Onze betrouwbare en bekwame slotenmakers bieden je goede service tegen voordelige tarieven. Je weet precies waar je aan toe bent, want wij zorgen voor transparante prijzen. Geen verrassingen achteraf.

Bel of chat snel met ons

Heb je onze hulp nodig of wil je meer weten over onze diensten en tarieven? Bel ons direct op 085-4000911 of klik op de chatknop en stel ons je vraag. Wij staan altijd voor je klaar. Wil je meer informatie over onze tarieven? Klik dan op prijzen. Wil je weten welke diensten wij nog meer leveren? Kijk dan op onze diensten pagina.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Grave Land van Cuijk

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker diensten

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. Inclusief gratis vervangend 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

*Gratis vervangend Noodslot betreft Europrofiel cilinder in de maat 30mm x 30mm. Let op, dit is tijdelijke oplossing. 

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie