Slotenmaker Oosterboer Meppel

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Oosterboer

Onze slotenmakers kennen de wijk Oosterboer als hun broekzak

Als lokale slotenmakers in de wijk Oosterboer zijn wij bekend met de karakteristieke kenmerken van de wijk, zoals de groene omgeving en de historische gebouwen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw huis en eigendommen veilig te houden. Daarom bieden wij professionele en betrouwbare slotenmakersdiensten, zowel voor commerciële als residentiële klanten. Wij begrijpen dat problemen met sloten en sleutels zich op elk moment van de dag kunnen voordoen en dat u snel hulp nodig heeft. Onze slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar en staan altijd voor u klaar om u te helpen bij noodgevallen, zoals inbraak, buitensluiting en sleutelverlies.

Slotenmaker Meppel

Bent u niet in de wijk Oosterboer maar in de omgeving van Meppel? Geen zorgen, onze diensten reiken verder dan alleen de wijk Oosterboer. Wij zijn de beste slotenmaker in Meppel en onze experts staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw sloten en sleutels. Wij bieden een breed scala aan diensten, zoals inbraakbeveiliging, sloten vervangen en repareren, deuren openen en nog veel meer. Onze slotenmakers zijn allemaal goed opgeleid, ervaren en betrouwbaar, zodat u erop kunt vertrouwen dat wij uw problemen snel en efficiënt zullen oplossen. Klik hier voor meer informatie over onze prijzen of neem contact op met onze klantenservice voor directe hulp. Blijf veilig met onze professionele en betrouwbare slotenmakersdiensten in Oosterboer en Meppel.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Oosterboer Meppel

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker diensten

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. Inclusief gratis vervangend 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

*Gratis vervangend Noodslot betreft Europrofiel cilinder in de maat 30mm x 30mm. Let op, dit is tijdelijke oplossing. 

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie