Slotenmaker Ezinge Meppel

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Ezinge in Amsterdam

Een introductie tot de wijk Ezinge

De wijk Ezinge ligt in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West en is omringd door groen. Het is een ideale plek om te wonen vanwege de rustige buurt en goede voorzieningen zoals scholen, winkels en restaurants. Ezinge is ook dichtbij de A10, die ervoor zorgt dat je eenvoudig andere delen van de stad kan bereiken.

Jouw betrouwbare Slotenmaker in Ezinge en omstreken

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Ezinge en omstreken? Locksmith.nl is er voor je. Wij begrijpen dat problemen met sloten en sleutels direct aangepakt moeten worden, en daarom bieden we een snelle 24/7 service aan. Bij Locksmith.nl hanteren wij eerlijke en transparante prijzen. Al onze slotenmakers zijn gescreend, ervaren en werken met de nieuwste tools om elk probleem op te lossen. Wij zijn trots op ons werk en zorgen voor 100% klanttevredenheid.

Onze diensten

Bij Locksmith.nl bieden we verschillende diensten aan. Naast het openen van sloten, zijn wij ook gespecialiseerd in inbraakpreventie, het vervangen van sloten en het repareren van deuren en ramen. We zijn er voor zowel particulieren als bedrijven in Ezinge en omstreken.

Slotenmaker Meppel

Woon je niet in Ezinge maar ben je op zoek naar een slotenmaker in Meppel? Ook daar kunnen wij jou van dienst zijn. Locksmith.nl is actief in heel Nederland. Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Contact opnemen

Heb je zo snel mogelijk hulp nodig van een slotenmaker in Ezinge of Meppel? Bel ons dan direct op 085-4000911 of maak gebruik van ons spoedformulier op onze website. Ook kun je eenvoudig met ons chatten door op de chatknop te klikken. Wij staan 24/7 voor je klaar.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Ezinge Meppel

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker diensten

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. Inclusief gratis vervangend 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

*Gratis vervangend Noodslot betreft Europrofiel cilinder in de maat 30mm x 30mm. Let op, dit is tijdelijke oplossing. 

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie