Slotenmaker Heechterp & Schieringen Leeuwarden

Snel, betrouwbaar & vaste prijzen

Inhoud

Slotenmaker Heechterp & Schieringen - Snel en Betrouwbaar

Vakkundige Slotenmakers in Heechterp & Schieringen

Ben je op zoek naar een betrouwbare en vakkundige slotenmaker in Heechterp & Schieringen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben een team van ervaren slotenmakers die 24/7 beschikbaar zijn om jouw problemen met sloten, sleutels of beveiliging op te lossen.

24/7 Beschikbaar in Heechterp & Schieringen

Onze slotenmakers staan dag en nacht voor je klaar en zijn binnen 30 minuten ter plaatse in Heechterp & Schieringen. Of je nu buitengesloten bent, een kapot slot hebt of je sloten wilt laten vervangen: wij helpen je snel en vakkundig.

Snel en Betrouwbaar

Wij begrijpen dat een probleem met je sloten of sleutels erg vervelend kan zijn. Daarom zorgen wij voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze slotenmakers zijn allemaal gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het vak. Zo ben je altijd verzekerd van een goede en professionele service.

Slotenmaker Heechterp & Schieringen en Leeuwarden

Wij zijn actief in Heechterp & Schieringen, maar ook in de omgeving van Leeuwarden. Of je nu in Leeuwarden zelf woont of in een nabijgelegen dorp, onze slotenmakers zijn snel ter plaatse om jouw problemen op te lossen.

Voordelig Tarief

Wij zorgen voor een transparant tarief, zodat je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Onze tarieven zijn altijd helder en wij komen altijd eerst met een offerte voordat wij aan de slag gaan.

Neem Contact Op

Heb je direct een slotenmaker nodig in Heechterp & Schieringen of omgeving? Bel ons dan op 085-4000911 voor een snelle en betrouwbare service. Wil je meer informatie over onze diensten, bekijk dan onze dienstenpagina. Voor onze tarieven, klik op Prijzen. Heb je nog vragen of wil je graag een offerte ontvangen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

BEL LOCKSMITH

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Werkgebied Slotenmaker Heechterp & Schieringen Leeuwarden

Gerelateerde berichten Slotenmaker Heechterp & Schieringen Leeuwarden

Gerelateerde Stad

Gerelateerde Wijken

Slotenmaker diensten

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. Inclusief gratis vervangend 30mm x 30mm Noodslot*!

  • Dagtarief (06:00 – 18:00): €95
  • Avondtarief (18:00 – 00:00): €170,-
  • Nachttarief (00:00 – 06:00): €199,-
     
  • Weekendtarief overdag (06:00 – 18:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €170,-
  • Weekendtarief Nacht (00:00 – 06:00) (zaterdag, zondag en feestdagen): €199,-

  • Voorrijkosten € 24,99
     

*Alle prijzen zijn inclusief BTW
** Dus let op, de voorrijkosten moet je nog wel even erbij rekenen;)

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per situatie. De slotenmaker bespreekt de kosten voordat de plaatsing of vervanging plaatsvindt. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

*Gratis vervangend Noodslot betreft Europrofiel cilinder in de maat 30mm x 30mm. Let op, dit is tijdelijke oplossing. 

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie