SKG-Keurmerk voor sloten

Inhoud

SKG sloten wat is het precies?

Het kiezen van het juiste SKG-slot is essentieel voor een effectieve thuisbeveiliging. Terwijl SKG 1-ster sloten geschikt kunnen zijn voor interne beveiligingsbehoeften, bieden SKG 2-sterren en 3-sterren sloten een aanzienlijk hoger niveau van bescherming voor buitendeuren- bijvoorbeeld in een inbraak gevoelige wijk. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de specifieke beveiligingsbehoeften van je woning en eventuele aanvullende beveiligingsmaatregelen die kunnen helpen om uw veiligheid verder te verhogen, denk bijvoorbeeld aan een anti inbraak strip.

SKG 1-ster: Basisbeveiliging

SKG 1-ster sloten bieden een basisniveau van beveiliging en zijn ontworpen om inbrekers minimaal drie minuten te vertragen. Hoewel dit niveau enige bescherming biedt, is het voornamelijk geschikt voor binnendeuren of gebieden waar een lagere veiligheidsrisico bestaat. Deze sloten dienen als een eerste verdedigingslinie, maar experts adviseren vaak een hoger niveau van beveiliging voor buitendeuren.

SKG 2-sterren: Geavanceerde Beveiliging

De volgende stap in het spectrum van inbraakwerendheid wordt vertegenwoordigd door SKG 2-sterren sloten. Deze sloten bieden een zwaardere inbraakwerendheid en zijn ontworpen om inbrekers voor ten minste vijf minuten te vertragen. Dit niveau wordt aanbevolen voor buitendeuren van woningen en biedt een significante verhoging in veiligheid, waardoor het een populaire keuze is voor huiseigenaren die hun beveiliging willen versterken zonder naar het hoogste niveau te gaan.

SKG 3-sterren: Maximale Beveiliging

Voor degenen die de best mogelijke bescherming tegen inbraken wensen, zijn er SKG 3-sterren sloten. Deze sloten bieden een extra zware inbraakwerendheid en zijn in staat om inbrekers voor minstens tien minuten te vertragen. Dit niveau van beveiliging is bijzonder geschikt voor buitendeuren en locaties waar een hoog veiligheidsrisico bestaat. SKG 3-sterren sloten zijn vaak voorzien van geavanceerde technologieën zoals boorbeveiliging en anti-slagpick mechanismen, wat ze bijna ondoordringbaar maakt voor traditionele inbraakmethoden.

Relevant

Screenshot van een online discussie over slotenmakersdiensten.

Lijst betrouwbare slotenmakers

Het is de missie van locksmith.nl om de malafide slotenmakers buiten de deur te houden. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht

Werkbon van slotenmaker met handgeschreven totalen en ondertekening. malafide slotenmaker

Lijst Malafide slotenmakers

Je zou denken dat anno 2024 malafide slotenmakers toch wel verleden tijd moeten zijn, niet is minder waar, helaasch. Onze slotenmakers in

Wat onze klanten over locksmith.nl zeggen

Onze spoed prijzen

Hieronder vind je de all-inclusive tarieven terug die wij rekenen voor het schadevrij openen van een deur bij spoed. U betaalt geen voorrijkosten (daar doen wij niet aan) en ontvangt een gratis vervangend SKG 2 30mm x 30mm Noodslot*!

  • dagtarief (08:00 – 18:00): €120,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €195,-
  • weekendtarief (zaterdag, zondag en feestdagen): €225,-

De kosten voor materiaal, zoals een nieuw slot, verschilt per slotenmaker en zijn terug te vinden op het profiel van de slotenmaker in de locksmith.nl app. De prijzen zijn altijd inclusief BTW en reiskosten.

Met spoed een slotenmaker nodig? Gebruik dit spoed-formulier en u krijgt binnen 5 minuten de slotenmaker zelf aan de telefoon!

Alle betalingen verlopen digitaal via het locksmith.nl platform. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen spoed? Druk hier voor meer informatie